Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ...Κοινοποιεί ο Γεωκών

Κτίστε γερά θεμέλια της Εκκλησίας παιδιά μου, το υλικό αυτών των θεμελίων να αποτελείται από αίμα και ψυχή! 

Το αίμα Του Χριστού μέσα στο αίμα σας να είναι και η ψυχή Του μέσα στην δική σας ψυχή,

Έτσι γίνονται γερές οι βάσεις.


Τότε κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει για να χαλάσει αυτά τα θεμέλια.

θα σας μιλήσω για την «νέα διαθήκη»

Σας αποκαλύπτω λοιπόν, ότι θα είναι η καινή διαθήκη των καθολικών αλλά φτιαγμένη εκ νέου στα δικά τους μέτρα, όπως αυτοί θα θέλουν να την παρουσιάσουν.

Και θα αλλάξουν ακόμα και την Θεία Λειτουργία, θα τα παραποιήσουν όλα, θα πάρουν ένα καθαρό πράγμα και 10 βρώμικα, το ένα καθαρό θα το πάρουν από την Καινή Διαθήκη, που είναι καθαρή, όπως τα κρύσταλλα, και τα 10 θα τα πάρουν από τους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι θα αποφασίσουν και θα διαμορφώσουν την νέα θρησκεία.

Επικεφαλής αυτών των παγκοσμιοποιητών θα είναι ο Πάπας και αυτό το δήθεν «ευαγγέλιο», που θα ονομάσουν Βίβλο, θα πουν ότι το βρήκαν με την άδεια αυτού του «καλού ποιμένος» του Πάπα, στα άδυτα του Βατικανού, που το είχαν δήθεν κρύψει οι προηγούμενοι.

Αυτά θα τα παρουσιάσουν θεαματικά και ο κόσμος θα τα πιστέψει, και θα τα βάλουν εναντίον των «ασεβών κληρικών» επειδή αυτοί έκρυβαν την «αλήθεια».

Ο Θεός, δεν θα ονομάζεται πλέον Παντοκράτωρ, αλλά θεός της ελεημοσύνης, της γνώσεως, και της σοφίας.

Για αγάπη θα μιλήσουν πολύ λίγο, γιατί δεν την θέλουν αυτήν την λέξη και το νόημα της, δεν θα μιλήσουν για Θεό Παντοκράτορα, αλλά για ένα θεό πολύ ισχυρό επάνω στην γη.

Θα εννοούν τον Χριστό, αλλά θα μνημονεύουν κάποιον άλλον θεό, τον δικό τους.

Ο Ισχυρός Θεός επάνω στην γη, λέγεται: Αγία Τριάς, Ο Ουράνιος Πατήρ, Ο Ιησούς Χριστός, και Το Άγιο Πνεύμα, έχει όνομα ο Ισχυρός Θεός και είναι συγκεκριμένος! Δεν λέγεται αορίστως «ένας ισχυρός θεός»... Δεν υπάρχει όνομα γι’ αυτόν;


Η βίβλος αυτή η δική τους θα βγει με εικόνες ωραίες, αλλά όχι βυζαντινές ! Θα μιλάει και για αγίους, για πρόσωπα όμως άγνωστα σε σας.

Θα δείτε το πρόσωπο του δήθεν ουράνιου πατέρα αλλά μόνο για Ουράνιο Πατέρα δεν θα μιλάνε, το πρόσωπο αυτό δεν θα το αναγνωρίσετε …

ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ  «ΓΕΝΝΗΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΠΑ…

Αυτός ο θεός δεν θα κρατάει την γη στα χέρια του, αλλά θα έχει τα πόδια του πάνω στη γη. 

Στο δεξί του χέρι θα κρατάει σκήπτρο και στο αριστερό ένα αρνί, αυτές οι εικόνες που θα δείτε στην «βιβλο» θα ομοιάζουν με τις εικόνες Του Ουράνιου Πατέρα, αλλά μόνο Εκείνος δεν θα είναι.

Μην πλανηθείτε, βλέπετε ότι στην Αγία Τριάδα, το τριαδικό σύμβολο, το τρίγωνο, είναι πάνω από το κεφάλι, στις εικόνες που θα σας δείξουν, δείτε ότι θα είναι στο στήθος η σε άλλες στο μέτωπο.

Όλα αυτά θα τα δείξουν με ένα μεγαλειώδη τρόπο, που οι ευσεβείς θα χάσουν τα λογικά τους και οι ασεβείς θα πλανηθούν και μ’ αυτήν την βίβλο θα «κοιμηθούν»

Αυτές είναι λεπτομέρειες που θα τις δείτε αργότερα, τέτοιες εικόνες όμως θα δείτε δειλά-δειλά να έρχονται και από τα χέρια των πιστών.

Αυτά που σας είπα παραπάνω και άλλα πολλά, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα γίνουν και ότι θα τα δείτε ….

ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ, Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ 


Σημείωση Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου