Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ: «ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ»   ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!! 





Γραφει ο Αθανάσιος Τσόκας


Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Η Ελλάδα μας και το Ορθόδοξο Έθνος μας δεν έχουν μέλλον, με ένα Αλέξη Τσίπρα, άθρησκο και Έθνομηδενιστή και με ένα Κυριάκο Μητσοτάκη, ακραιφνή Νεοφιλελεύθερο, που δίπλα του έχει το γνωστό σε όλους μας, κ. Τατσόπουλο!!!


Αλλά και οι υπόλοιποι Αρχηγοί των άλλων κομμάτων της 

Ελληνικής Βουλής, είναι κατώτεροι των περιστάσεων, αφού μέσα στις φλέβες τους, δεν ρέει η γνήσια Ρωμιοσύνη!!!
Συνεπώς από τα κόμματα εντός της Βουλής δεν υπάρχει καμία ελπίδα, για τη διάσωση της Ορθόδοξης Ελλάδας μας!!!.
Εάν πάμε τώρα στα γνήσια κινήματα και κόμματα της Ρωμιοσύνης που είναι εκτός της Βουλής, αυτά δυστυχώς είναι πολλά και διάσπαρτα!!!.

Έχουμε πληθώρα Εθνοσωτήρων, που ο καθένας από μόνος του πιστεύει ότι θα σώσει την Ελλάδα, για να επαληθευθεί έτσι η λαϊκή ρήση : " Πέντε Έλληνες, δέκα Καπεταναίοι!!!".

Αυτό όμως το "Διαίρει και Βασίλευε" των μικρών κομμάτων που βρίσκονται εκτός της Βουλής, βολεύει με το καλλίτερο τρόπο, το Πολιτικό κατεστημένο, που επιβιώνει επί τόσες και τόσες δεκαετίες!!!.

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Πόσοι Έλληνες θα εμπιστευθούν, όλα αυτά τα μικρά κόμματα της Ρωμιοσύνης, όταν ο Ελληνικός λαός, πλειστάκις και πολλάκις, έχει εξαπατηθεί από τους Πολιτικούς Ταγούς μας, με αποκορύφωμα τις τελευταίες πολιτικές εξαπατήσεις, από τους κ. κ Τσίπρα και Καμμένο?

Γιατί, όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι!!!.
Και εάν δυστυχώς, τα πολιτικά πράγματα μείνουν ως έχουν, με τον Ελληνικό λαό απογοητευμένο και εξαπατημένο και μη εμπιστευόμενο κανένα Πολιτικό Σχηματισμό, η αποχή στις Βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν μέσα στο 2019, θα ξεπεράσει το 50% του εκλογικού σώματος (όταν στις Εκλογές του 2015 είχε φθάσει στο 47%, παρά το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ : "Η ελπίδα έρχεται!!!").

Με αυτό τον τρόπο, στο Πολιτικό στερέωμα το πάνω χέρι θα το έχουν, οι κ.κ Μητσοτάκης και Τσίπρας και η πιθανότητα να συγκυβερνήσουν, θα βρίσκεται σε πολύ υψηλά ποσοστά!!!
Και τότε, αλοίμονο στην Ελλάδα μας και το Ορθόδοξο Έθνος μας, όταν η χώρα μας κυβερνιέται : Από τους κ.κ Μητσοτάκη, Τσίπρα και Τατσόπουλο!!!.
Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Σήμερα οι μαθητές μας στα Σχολεία, δεν διαπαιδαγωγούνται με Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση (όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, ορίζει). 

Σήμερα η Ελλάδα μας είναι ένα ξέφραγο αμπέλι (με ανοιχτά σύνορα), με αποτέλεσμα λόγω της μεταναστευτικής ροής προς τη χώρα μας, (που συνεχώς αυξάνει), σε μερικά χρόνια αυτή η ευλογημένη χώρα, θα έχει μετατραπεί σε μια Πολυπολιτισμική Κοινωνία, όπου οι γηγενείς Έλληνες θα αποτελούν μια θλιβερή 
μειονότητα!!!.

Σήμερα, Φίλοι μου, ο κίνδυνος εξαφάνισης της Ορθόδοξης Ελλάδας μας, είναι λίαν ορατός και ευδιάκριτος!!!.

Ως εκ τούτου, ο μοναδικός δρόμος σωτηρίας της Ελλάδας μας και του Ορθοδόξου Έθνους μας, είναι η Δημιουργία ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, στο οποίο (κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις) θα μπορούν να ενταχθούν όλοι οι απανταχού Ορθόδοξοι Έλληνες Πατριώτες, καθώς και όλες οι εξέχουσες Προσωπικότητες που διαθέτουν Ρωμαιϊκη καρδιά, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τον Απόδημο Ελληνισμό!!!

Τέλος σε αυτό το "ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ" (διάσωσης της Ορθόδοξης Ελλάδας μας), έχουν ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να ενταχθούν όλες οι ηγεσίες των μικρών κομμάτων και κινημάτων Ρωμιοσύνης, για να μη παραμένουν έτσι διάσπαρτα, πράγμα που θα βολεύει μόνο το Πολιτικό Κατεστημένο!!!

Μέλος (απλό), αυτού του νέου ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, θα μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε Έλληνας, κάτω από μία μοναδική αλλά σημαντική προϋπόθεση : Να κάνει δήλωση ενυπόγραφη ότι : Είναι Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός και ΑΠΟΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ!!!

Χωρίς μια τέτοια δήλωση, ουδείς μπορεί να γίνει μέλος του εν λόγω ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (όσα υψηλά αξιώματα κι' αν κατέχει και όση εξέχουσα Προσωπικότητα κι' αν είναι).

Έτσι τα μέλη αυτού του νέου ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, θα είναι μόνο γνήσιοι Ορθόδοξη Χριστιανοί!!!.
Αυτή η υποχρεωτική δήλωση για όλους (δήλωση "φιλτράρισμα") γίνεται, για ένα και μοναδικό σκοπό : Να μην εισχωρήσουν στο νέο αυτό Πατριωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, Μασόνοι και άτομα άλλων Αιρέσεων και Θρησκειών, όπως αυτό συνέβαινε και συμβαίνει σε όλα τα σημερινά κόμματα που είναι εντός και εκτός της Βουλής (αφού δεν είχαν ούτε έχουν αυτή τη δήλωση "φιλτράρισμα").

Το νέο αυτό ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΎΝΗΣ, διάσωσης της Ελλάδας και του Ορθόδοξου Έθνους μας, θα έχει άρωμα Καποδιστριακό και θα είναι μια Πολιτική παράταξη αλλιώτικη από τις άλλες Πολιτικές παρατάξεις, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ , καθότι θα διοικείται από μια ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που θα έχει μέλη,όλα τα μέλη των ηγεσιών όλων των κομμάτων, που ενσωματώθηκαν με τη νέα Πολιτική παράταξη : ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, καθώς και εξέχουσες Προσωπικότητες ολόκληρου του Ελληνισμού από το Εσωτερικό και το Εξωτερικό!!!.

Εάν το ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα γίνει ένας εκ των μελών της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, που θα έχει προκύψει από κλήρωση, μεταξύ όλων των μελών!!!

Όλες οι αποφάσεις της Κυβέρνησης του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ θα εγκρίνονται (με την αρχή της πλειοψηφίας) από τη ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, η οποία θα είναι το κυρίαρχο όργανο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!! (δηλαδή, ο Πρωθυπουργός θα εκτελεί κατά γράμμα τις αποφάσεις και τις εντολές της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ).

Έτσι ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, δεν μπορεί να γίνει φερέφωνο και μαριονέτα των ντόπιων και ξένων κέντρων αποφάσεων, αφού θα εκτελεί τις εντολές μόνο της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και εάν δεν υπακούσει θα ξηλώνεται από τη ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και στη θέση του θα μπαίνει άλλο μέλος της επιτροπής, πάντα κατόπιν κληρώσεως!!!

Σήμερα ο Πρωθυπουργός, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, έχει όλες τις εξουσίες πάνω του!!!. Όλοι τον προσκυνάνε!!!. 
Και τα ντόπια και ξένα κέντρα αποφάσεων, αφού είναι ΕΝΑΣ (και όχι πολλοί, όπως είναι μια ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) καταφέρνουν να το κάνουν υποχείριο τους, υποτακτικό τους και μαριονέτα τους.

Τα αποτελέσματα, από τέτοιους υποτακτικούς και δουλικούς Πρωθυπουργούς, τα βλέπουμε σήμερα, με μια Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας , μία Ελλάδα αλυσοδεμένη Οικονομικά μέχρι το 2060 και βλέπουμε!!!

Η Πολιτική παράταξη : ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ,θα έχει και ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Όποιος Έλληνας (εκτός από τη δήλωση αποκήρυξης του Μασονισμού και του κάθε φύσεως αποκρυφισμού), αποδεκτή και υπογράψει και την παρακάτω δέσμευση, αυτομάτως γίνεται μέλος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!!
Η εν λόγω δέσμευση λέει τα εξής :

"Εμείς τα μέλη της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και τα μέλη ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Πολιτικής παράταξης : ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, όταν γίνουμε Κυβέρνηση, θα εφαρμόσουμε κατά γράμμα, τα όσα αναγράφονται στο Πολιτικό μας Πρόγραμμα.

Εάν κάτω υπό ομαλές συνθήκες, δεν εφαρμόσουμε συνολικά το πρόγραμμά μας ή συνεργαστούμε με μη Ορθόδοξα κόμματα, τότε δεχόμαστε εκ των προτέρων ότι εξαπατήσαμε τους Έλληνες ψηφοφόρους και τους δίνουμε το δικαίωμα, να μας πάνε στα Δικαστήρια, ζητώντας την καταδίκη μας (ως εξαπατηθέντες από εμάς, που παραδεχόμαστε ότι τους εξαπατήσαμε!!!), καθώς και τη δήμευση της περιουσίας μας (κινητής και ακίνητης)!!!"

Τέλος, μέλη της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ θα είναι αυτοδικαίως, όλα τα μέλη των ηγεσιών των κομμάτων, που εντάχθηκαν στο ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ και έχουν υπογράψει και τη δήλωση και τη δέσμευση!!!. 

Επίσης μέλη της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ είναι όλες οι εξέχουσες Προσωπικότητες (όλου του Ελληνισμού : και από το Εσωτερικό και από το Εξωτερικό) που έχουν υπογράψει και τη δήλωση και τη δέσμευση και τυγχάνουν της έγκρισης της πλειοψηφίας των μελών της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!!

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Εάν ένα τέτοιο κρυστάλλινο,δημοκρατικό,Πατριωτικό και γνησίως Ορθόδοξο ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ,που τα μέλη του αποκηρύττουν δημόσια το Μασονισμό και πάσης φύσεως αποκρυφισμό και υπογράφουν δέσμευση τους (που αν δεν κάνουν τα όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά,παραδέχονται την ενοχή τους), δεν τη ψηφίσουν όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες μαζικά και καθολικά ώστε η πολιτική παράταξη: 

ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ να γίνει Κυβέρνηση στις προσεχείς εκλογές, τότε οι Έλληνες θα είναι άξιοι της μοίρας τους!!! και η όλη εκλογική συμπεριφορά τους, θα χρήζει μιας εις βάθος ψυχιατρικής ανάλυσης!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υ.Γ1 : Όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές της Πολιτικής παράταξης : ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, θα υπογράψουν τη δήλωση ότι αποκηρύττουν Μασονισμό και πάσης φύσεως αποκρυφισμό, ώστε στο ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ να μην εισχωρήσει κανένας Μασόνος ή άλλος οπαδός άλλης αίρεσης ή άλλης Θρησκείας!!!. 

Το ίδιο θα ισχύει για τους εξωκοινοβουλευτικούς Υπουργούς του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, όταν αυτή γίνει Κυβέρνηση ή κάθε άλλο στέλεχος, που καταλαμβάνει σημαντική Κυβερνητική θέση!!!.

Υ.Γ2 : Κανένα από τα σημερινά κόμματα ή κινήματα εντός και εκτός της Βουλής δεν περιέχει στο πολιτικό του πρόγραμμα και τις δύο αυτές βασικές αρχές (δηλαδή : τη δήλωση αποκήρυξης του Μασονισμού και πάσης φύσεως αποκρυφισμού και τη δέσμευση (με υπογραφές των μελών της ηγεσίας του κόμματος), ότι θα υλοποιήσουν όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες τους).


Μόνο τη δήλωση αποκήρυξης του Μασονισμού και πάσης φύσεως αποκρυφισμού την έχει στο πρόγραμμα της : Η πολιτική 
παρατάξη : ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τη δέσμευση εκτέλεσης όλων των προεκλογικών εξαγγελιών την έχει το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλαϊκό Μέτωπο)


 Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου