Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ


ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ…




Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , έχετε το δικαίωμα στην ελεημοσύνη, έχετε το δικαίωμα να παρακαλέσετε τον Θεό να σας διδεται ότι ζητάτε, πάντοτε δίκαια και με ισότητα

Έχετε το δικαίωμα να κερδίσετε την βασιλεία του Θεού Πατρός, όπως έχετε και την υποχρέωση να είσθε ταπεινοί και δίκαιοι, για να κερδίσετε αυτό το δείπνο στο βασίλειο του Πατέρα μας.

Έχετε το δικαίωμα να ζήσετε αρμονικά μα την ψυχή σας, τον νουν και το σώμα σας, όταν δεν θα χάσετε την αγάπη, την ελεημοσύνη στον εαυτόν σας και στους άλλους 

Έχετε το δικαίωμα να πληθύνεστε και να ζήσετε ως σύζυγοι, όταν θα είσθε ηθικοί και δεν θα πισωπλατησετε ο ένας τον άλλον, διότι έτσι λέει Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ : μην μοιχεύετε!

Έχετε το δικαίωμα να ζήσετε με αξιοπρέπεια ως άνθρωποι, και τα μάτια σας με αγάπη να γυρίσετε προς τον Πατέρα μας και προς τον Χριστό, όταν τηρείτε ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ :

«μην κλέψετε, μη σκοτώνετε, μην αδικείτε» θα είσθε εσείς οι δικαιούμενοι από τον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .

Έχετε το δικαίωμα να είσθε δίκαιοι, όταν δεν θα πείτε ψέματα, δεν θα ψευδομαρτυρήσετε, διότι έτσι λέει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Έχετε το δικαίωμα, άνθρωποι, να ζείτε με τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, να τους σέβεστε, διότι για εσάς φτιάχτηκαν με πολύ κόπο και συμπόνια από τον Πατέρα μας, και ως δώρο πολύτιμο στα χέρια σας τους έδωσε, για να φτιάξετε και αυτήν την ζωή και να κερδίσετε και την αιώνια στον Βασιλικό του Κήπο, στον Παράδεισο και την Βασιλεία του.

Έχετε το δικαίωμα να συγχωρείτε ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, για να συγχωρηθείτε, διότι έτσι λέει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ : Όποιος ξέρει να συγχωρεί και να μετανοεί και να προσεύχεται, θα συγχωρεθεί στην Δικαιοσύνη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ. 



Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω






1 σχόλιο:

  1. Πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι αγαπούν το Θεό με τον τρόπο του ο καθένας.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΟ;
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ (3) - Ποιός είναι εκείνος που αγαπάει το Θεό;
    https://www.youtube.com/watch?v=cQ7fKEnvc-k

    ΑπάντησηΔιαγραφή