Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ SOROS

Γράφει η  Σερένα Νομικού


Μπορεί να κατηγορούν μερικοί τον πρωθυπουργό ως καταληψία, κακοποιό, αμόρφωτο, αμοραλιστή, προδότη ή ότι άλλο, αλλά την ίδια στιγμή κανένας δεν τολμάει να σηκώσει το κεφάλι. Πιθανότατα επειδή έχουμε βυθιστεί πια σε συλλογικό κώμα.

Επικαιρότητα

Στην Ελλάδα έχουμε μία δικτατορικά αριστερόστροφη, ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Soros που κατηγορεί ανερυθρίαστα όποιον δεν συμφωνεί μαζί της ως ακροδεξιό, φασίστα, πατριδοκάπηλο και εθνικιστή. 

Δεν είναι πάντως τυχαίο πως ο αξιότιμος πρωθυπουργός μας προτάθηκε για βραβείο νόμπελ σε σχέση με τη νούμερο ένα προδοσία της ιστορίας μας: με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. 

Ο Soros δε ως το πρόσωπο της χρονιάς από τους Financial Times που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την παγκοσμιοποίηση. Πού του έγινε η πρόταση; Στο Μαρόκο βέβαια, εκεί που βρισκόταν, στα πλαίσια της υπογραφής της εγκληματικής συμφωνίας.

Γιατί εκλέξαμε και ανεχόμαστε εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τη συμμορία που μας κυβερνάει; Επειδή πιστέψαμε πως ήταν η τελευταία μας ελπίδα κρίνοντας από τα ψέματα που μας είπε προεκλογικά, ενώ μας έδεσε χειροπόδαρα λίγους μήνες αργότερα, με την παράνομη αντιστροφή του δημοψηφίσματος και με το τρίτο μνημόνιο. 

Ο βασικός ένοχος βέβαια είναι το Σύνταγμα μας που επιτρέπει τις κοινοβουλευτικές δικτατορίες αυτού του είδους, χωρίς να διαθέτει απολύτως καμία ασφαλιστική δικλείδα.

Πού οδηγούμαστε; Στην απόλυτη καταστροφή με μία δεύτερη χρεοκοπία, στην απώλεια εδαφών, στην αλλοίωση του πληθυσμού μας από τους μετανάστες, στο δημογραφικό μας θάνατο, στη λεηλασία μας από όλες τις γειτονικές χώρες και στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. 

Πώς; Με το ξεπούλημα των δημοσίων περιουσιακών μας στοιχείων (η απαξιωμένη ΔΕΗ σύντομα θα ανήκει σε Γερμανούς) και με τον πλειστηριασμό των ιδιωτικών, σε περιβάλλον μίας οδύνης δίχως τέλος που θα κλιμακωθεί το 2019, εν μέσω μίας παγκόσμιας και ευρωπαϊκής κρίσης.

Θα τα ανεχτούμε όλα αυτά αλήθεια χωρίς καμία αντίδραση; Είμαι σίγουρη, αφού έχουμε χειραγωγηθεί σε τέτοιο βαθμό που εμείς οι ίδιοι πιστεύουμε πως το Έθνος μας είναι η χειρότερη φυλή που υπάρχει στον πλανήτη. Ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι, διεφθαρμένοι, προδότες και τεμπέληδες! 

Πως ενδιαφέρονται μόνο να πίνουν φραπέ στις καφετέριες, να παρακαλούν για ρουσφέτια τους πολιτικούς που αγωνίζονται αποκλειστικά για την καρέκλα τους, να διορίζονται στο δημόσιο για να μην εργάζονται και να ζητούν γονυπετείς δανεικά από τους πάντες, χωρίς να ντρέπονται καθόλου.

Μπορεί τώρα να κατηγορούν μερικοί τον πρωθυπουργό ως καταληψία, κακοποιό, αμόρφωτο, αμοραλιστή, προδότη ή ότι άλλο (εγώ ντρέπομαι ως Ελληνίδα που το ακούω), αλλά την ίδια στιγμή κανένας δεν τολμάει να σηκώσει το κεφάλι. Πιθανότατα επειδή έχουμε πέσει πια σε συλλογικό κώμα. 

Κάποια μου έλεγε πάντως πως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση σοκ, οπότε είναι δικαιολογημένη η κοινωνική βουβαμάρα μας. Αρνούμαι όμως να το δεχτώ, έχοντας την εντύπωση πως μετά τη μεγάλη μας εθνική ήττα το 2015 συνθηκολογήσαμε, χωρίς να συνειδητοποιούμε ακόμη πού οδηγούμαστε. 

Δυστυχώς όμως ο χρόνος περνάει γρήγορα και ανεπιστρεπτί, κανένας δεν περιμένει να καταλάβουμε τι συμβαίνει και σύντομα θα είναι πολύ αργά για δάκρυα.


Εκτός όμως από την Ελλάδα, αυτό που έχει ενδιαφέρον και άμεση σχέση με το μέλλον μας είναι η Σουηδία: το πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης. Ειδικότερα, το 2017 δηλώθηκαν στην αστυνομία της χώρας 22.000 παραβάσεις σεξουαλικής κακοποίησης, εκ των οποίων οι 7.370 ήταν βιασμοί (διάγραμμα). 

Αυτό σημαίνει 20 βιασμοί την ημέρα ή διπλάσιοι σε σχέση με το 2005, ενώ πρόκειται μόνο για αυτούς που δηλώθηκαν στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία είναι μόλις το 20%.

Οι περισσότεροι βιασμοί συνέβησαν σε δημόσιους χώρους, από άνδρες που δεν είχαν συναντήσει ποτέ τα θύματα τους προηγουμένως. Από τους 842 άνδρες που καταδικάστηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια, το 58% έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής κατά τη σουηδική τηλεόραση .

Όταν τώρα μία σουηδική εφημερίδα κλήθηκε να πάρει συνέντευξη από μία γυναίκα που είχε βιαστεί στο φως της ημέρας από έναν μετανάστη και η αστυνομία αδιαφόρησε, της ειπώθηκε πως θα το έκανε μόνο εάν δεν ανέφερε ότι, ο βιαστής της ήταν Αφγανός. 

Η αστυνομία πάντως έχει δηλώσει πως δεν διαθέτει αρκετό προσωπικό για να ερευνά τους βιασμούς, ενώ δεν επεμβαίνει ακόμη και όταν ο βιαστής είναι γνωστός. Σημαντικό είναι επίσης το ότι, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση, στη Σουηδία το σχεδόν το 35% των Σουηδών απάντησαν πως δεν νοιώθουν πια ασφαλείς στο σπίτι ή στη γειτονιά τους.

Έχοντας λοιπόν αναφερθεί πολλές φορές στη Σουηδία που γνωρίζω πολύ καλά και στην οποία επικρατεί πια ένα μεταναστευτικό χάος, δεν είναι δύσκολο να υποθέσω πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα. Το ίδιο άλλωστε γίνεται σε όλα εκείνα τα κράτη που υπάρχουν κυβερνήσεις Soros, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός άμυνας ανέφερε δωροδοκία ύψους 50 εκ. € για το θέμα των Σκοπίων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου