Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ»


ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝΚοινοποιεί ο Γεωκών

Σε λίγο θα ακούσετε από κάποιους ιερείς  να λένε  : «έχεις κάνει θρησκευτικό γάμο παιδί μου; έχεις παντρευτεί; αν όχι, δεν πειράζει, μπορείς τώρα να έλθεις να κοινωνήσεις, αλλά και να κάνεις και θρησκευτικό γάμο»!

Άλλος κληρικός θα πει: «δεν πειράζει που θα παντρευτούν δυο άνδρες μεταξύ τους η δυο γυναίκες, αρκεί να παντρευτούν στην εκκλησία, δεν πειράζει ας είναι ζευγάρι αρκεί να μπουν, να είναι μέλη της εκκλησίας»

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ! 

Οι κληρικοί θα φτιάξουν  καινούργια  «μυστήρια»   για την εκκλησία, τα οποία θα είναι εκτός Νόμου Εκκλησίας.

Γι’ αυτό ο κόσμος θα φύγει από τις εκκλησιές, λόγω των πολλών σκανδάλων!  Με αυτόν τον τρόπο θα σας βγάλουν από τις εκκλησιές, όχι με τις κλωτσιές.

Θα επιτρέψουν επίσης στις γυναίκες να κοινωνούν τον κόσμο, όπως οι ιερείς, θα πουν: «δεν πειράζει που είναι γυναίκα, αρκεί να είναι άνω των 60 ετών» θα επικαλεσθούν επίσης και το επιχείρημα ότι στα αρχαία χρόνια υπήρχαν ιέρειες! Θα σας οδηγήσουν εκεί με πολύ ύπουλο τρόπο

Τότε θα αγανακτήσει ο κόσμος και θα φύγει από τις εκκλησίες, όλα αυτά θα συμβούν και πολύ γρήγορα μάλιστα.

Γι’ αυτό σας είπα κάποτε ότι Ο Χριστός θα φτιάξει άλλους κληρικούς…

ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΛΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ! …

 Όταν θα θολώσουν τα νερά στο Άγιο Όρος, θα κατέβουν στον κόσμο και θα τον δηλητηριάσουν (;;;)

Τότε οι κληρικοί, θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκούς και ο κόσμος θα τρελαθεί !

 … σας λέγω κάποια πράγματα που δεν γνωρίζετε, για να ξέρετε τι θα συμβεί !

Όταν αυτά θα συμβούν, από αυτούς που σήμερα φιλάτε τα χέρια τους, τότε θα πηγαίνετε με το άλογο τρεις ημέρες δρόμο για να βρείτε έναν σωστό ιερέα! 

Αυτοί λοιπόν  οι κληρικοί , που σήμερα τους φιλάτε τα χέρια, θα σας πουν: «τι φοβάστε;  αφού έρχεσθε στην εκκλησία δεν πειράζει και να σας σφραγίσουν, δεν πειράζει και εάν δεν κάνετε την προσευχή σας, τίποτε δεν πειράζει από αυτά».

Αυτά θα τα ακούσετε απο παπάδες που θα έχουν πιει από τα «θολά νερά» και θα έχουν φάει από τα βρωμερά ψάρια (λόγια και έργα) που ήσαν μέσα σ’ αυτά τα νερά.

Αυτοί δεν θα είναι ιερείς αλλά τσέλιγκες θα είναι, ο κόσμος θα τα χάσει, από τις πράξεις των.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ !

Σημείωση   Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύωΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου