Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ:ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ 
ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ…  




Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Υπάρχει ένας δρόμος παιδιά μου ο οποίος είναι πάρα-πάρα πολύ φωτεινός, χωρίς «χρυσά» στρωμένος, όμως σ’ αυτόν τον δρόμο υπάρχει το Άγιο Πνεύμα! Υπάρχει και άλλο φως που και τυφλοί εκ γενετής εάν είσθε, θα βλέπετε 

Υπάρχει και άλλος δρόμος που δεν έχει τόσο φως, αλλά είναι καθαρισμένος από Τον Χριστό, Ο Οποίος έρχεται μόνο μέσω προσευχής και πίστεως, μέσω Του Χριστού, Του Ουράνιου Πατρός, και Του Αγίου πνεύματος. 

Αυτός ο δρόμος είναι καθαρισμένος, βέβαιος και εξασφαλισμένος για όσους θέλουν να έλθουν προς Τον Χριστό. 

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ ; 

Οι κοσμοκράτορες που έχετε ; 

Τα χρήματα που έχετε στην άκρη και κάθε τόσο με πολύ ζήλο τα ψάχνετε μην σας τα πάρουν; 

Προσέξτε να μην σας πάρουν την ψυχή, να μην σας λερώσουν το Πνεύμα, να μην σας κλέψουν τον Νου και όχι τα χρήματα. 

Προσέξτε να μην σας σκλαβώσουν στο πιο Ιερό που έχετε στην ψυχή σας και στον ναό σας που είναι το σώμα σας. 

Όταν θα σας κλέψουν (με το σφράγισμα) αυτόν τον ναό και τον σκλαβώσουν και τον κάνουν όπως αυτοί θέλουν, τότε παιδιά μου δυστυχώς, θα έχουν όλα τελειώσει 

Ένας είναι ο δρόμος! ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ! 

Αφήστε τις ψυχές σας στα χέρια Του Ουράνιου Πατρός και Της Παναγίας σας 

Γνωρίζει Εκείνος πως θα πλύνει και θα καθαρίσει τις ψυχές σας. 

Γνωρίζει Εκείνος πως θα σας έχει δίπλα Του, στα δεξιά Του πλέον για να σας προστατεύσει, διότι το στήθος Του βάζει μπροστά, όπως τότε έτσι και τώρα, πριν να έλθει η δευτέρα παρουσία Του! 

Ακούγονται όλα αυτά λίγο σκληρά αλλά σας βεβαιώνω ότι θα συμβούν, δεν σας λέω τον χρόνο, όποιος θέλει ας πιστέψει, όποιος δεν θέλει, ας μην πιστέψει! 

Όταν όμως έλθουν τα γεγονότα, τότε θα σας ψάξει για να τα ξαναακουση, ε! αφήστε τον, διότι έχει την ελεύθερη βούληση, αφήστε τον να επιλέξει, ότι αυτός θελήσει, είναι ελεύθερος. 

Εάν εσείς θελήσετε να βρείτε έναν άλλον Πατέρα, ελεύθεροι είσθε, άνθρωποι με ελεύθερη βούληση, όπως ελεύθερος είναι και Ο Πατέρας μας. 

Σημείωση Γεωκών 

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου