Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ 
Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ  ΜΑΚΡΟΝ  ΚΑΤΕΒΑΣΕ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ» 
ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ!

8 ΒΙΝΤΕΟ 


Ο Μακρόν, ο δικτάτορας μαριονέτα των Rothschilds, τρέμοντας τον γαλλικό λαό και μη μπορώντας να τον αντιμετωπίσει κατέφυγε  χθες μαζικά σε επεμβάσεις με τεθωρακισμένα σε πολλές περιοχές της Γαλλίας.


Οι αστυνομικοί καλούσαν τις ειδικές δυνάμεις της Στρατοχωροφυλακής να αναλάβουν δράση, ενώ ο κόσμος φώναζε    εξοργισμένος «Μακρόν Παραιτήσου». Παντού και συνεχώς   ακούγονταν εκρήξεις από βόμβες κρότου λάμψης και από βομβίδες των διαδηλωτών. 



The French police don’t seem too worried about the makeshift barricades erected on the streets of Paris...






Διαδηλωτές, με ή χωρίς «κίτρινα γιλέκα», έβαλαν φωτιά σε έλατα που τοποθέτησαν μπροστά στην πρόσοψη του Drugstore Publicis στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι, αφού έσπασαν πολλές προστατευτικές ξύλινες κατασκευές. 

Ορισμένοι εισήλθαν στο Drugstore πριν οι δυνάμεις της τάξης απωθήσουν δεκάδες διαδηλωτές με τη βοήθεια δακρυγόνων. Μια νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι απέναντι από το Drugstore.


-----------------------------------------
ΤΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ» ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ταυτόχρονα αιφνιδιαστική επίθεση πραγματοποίησαν τα «Κίτρινα Γιλέκα» σε Βρυξέλλες και Ολλανδία.

Με μια ξαφνική επίθεση πολιόρκησαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Χθες το πρωί, οι συγκεντρωμένοι βρίσκονταν σε δύο σημεία της βελγικής πρωτεύουσας στο Αρ Λουά και στο Πορτ ντε Ναμούρ.

Η αστυνομία τοποθέτησε οδοφράγματα γύρω από την ευρωπαϊκή συνοικία, όπου συγκεντρώνονται οι ευρωπαϊκοί θεσμοί (η Επιτροπή, το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο), προσπαθώντας να εμποδίσε την πρόσβαση των οχημάτων και των πεζών.

Σε δύο μέτωπα η συγκέντρωση 

Μερικές δεκάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί σε δύο σημεία της βελγικής πρωτεύουσας, στο Αρ Λουά και στο Πορτ ντε Ναμούρ, χωρίς να σημειωθεί κάποιο βίαιο περιστατικό. Στην λεωφόρο Avenue des Arts έγιναν συλλήψεις.

Τα «κίτρινα γιλέκα» απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο E17 προς τη Ρέκεμ, μια πόλη της δυτικής Φλάνδρας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, ενώ νωρίς χθες το πρωί τοποθετήθηκε οδόφραγμα  και στον E40, στο επίπεδο των γαλλο-βελγικών συνόρων, στο ύψος της Αντινκέρκ.   



ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕ
🔴📹🇧🇪 : Actuellement, à , les s'attaquent aux parlementaires européens. directement au parlement.

ΣΠΡΕΫ ΠΙΠΕΡΙΟΥ...
"What happened to you?"

Belgian protester: "Two times they pepper sprayed my eyes"  

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...




ΕΥΡΩΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου