Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ




Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


Εκφράζεται ευρέως η άποψη ότι το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για την ασφαλή, με κανόνες και νόμιμη (τακτική) μετανάστευση προετοιμάζει την ανθρωπότητα για την Παγκόσμια Δικτατορία. Όμως η Παγκόσμια Δικτατορία είναι ήδη εδώ! Και ήδη αγνοεί παντελώς την ανθρωπότητα και χαράσσει ερήμην της το μέλλον της. 

Δημιουργεί (ακόμα στα χαρτιά η προσπάθεια) τον μετα-άνθρωπο, ένα κράμα ανθρώπου και ζώου, όπου οι ανθρώπινες λειτουργίες για τους “μη εκλεκτούς” περιορίζονται στα βασικά ένστικτα, έστω κι αν οι μετα-άνθρωποι επιστήμονες λειτουργούν σαν «καλοκουρδισμένα» κομπουτεράκια.  Ο μετα-άνθρωπος, αν το επιχειρούμενο σχέδιο πετύχει, θα έχει χάσει εντελώς ό,τι τον καθιστά άνθρωπο, δηλαδή την ψυχή του.

ΟΗΕ : Σκοποί και Αρχές.

Αναζήτησα τους σκοπούς του Οργανισμού Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ, όπως αυτοί εκφράστηκαν στο ιδρυτικό του σύμφωνο (Χάρτη). Οδηγήθηκα σε άρθρο της Καθημερινής της 19/06/2011 με τίτλο: “Η ίδρυση του ΟΗΕ το 1945”, που το υπέγραφε η κ. Εμμανουέλα Δούση.

Σε αυτό αναφέρονται οι σκοποί και οι αρχές του ΟΗΕ. Χάριν συντομίας έχω περικόψει το πρώτο άρθρο, που συνεχίζεται με αυτονόητα. Πιο ενδιαφέρον να σταθούμε στις αρχές. Τις ακολουθεί σύντομη κριτική αν εκπληρώνονται ή όχι. (Τα κεφαλαία -πλην ΟΗΕ- και τα έντονα έχουν τεθεί από τη γράφουσα το παρόν άρθρο).

Οι σκοποί του Οργανισμού Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ

Στο άρθρο 1 του Χάρτη του ΟΗΕ τονίζεται ότι τα Ηνωμένα ΕΘΝΗ έχουν σκοπό:

1. Να διατηρούν τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια …

2. Να αναπτύσσουν μεταξύ των ΕΘΝΩΝ φιλικές σχέσεις, που θα βασίζονται στον σεβασμό της αρχής των ίσων δικαιωμάτων και της αυτοδιάθεσης των λαών, και να υιοθετούν άλλα μέτρα κατάλληλα για την ενίσχυση της παγκόσμιας ειρήνης.

3. Να επιτυγχάνουν διεθνή συνεργασία για την επίλυση διεθνών προβλημάτων οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και ανθρωπιστικής φύσεως, και για την ανάπτυξη και ενθάρρυνση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών για όλους, χωρίς διάκριση φυλής, φύλου, γλώσσας ή θρησκείας.

4. Να αποτελούν ένα κέντρο που θα εναρμονίζει τις ενέργειες των ΕΘΝΩΝ για την επίτευξη αυτών των κοινών σκοπών.

Οι αρχές των Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ.

Στο προοίμιο του Χάρτη των Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ τονίζεται:

Εμείς οι λαοί των Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ, είμαστε αποφασισμένοι:

–Να σώσουμε τις επερχόμενες γενεές από τη μάστιγα του πολέμου, που δύο φορές στα χρόνια μας έφερε στην ανθρωπότητα ανείπωτη/απερίγραπτη οδύνη.

Εκπληρώνει ο ΟΗΕ την αρχή αυτή; Έχει σώσει τις επερχόμενες γενεές από το 1945 και εντεύθεν από τη μάστιγα του πολέμου; Έχει εμποδίσει να εμφανιστεί η μάστιγα στο Βιετνάμ, στο Ιράκ, στη Γιουγκοσλαβία, στην Παλαιστίνη, στη Συρία, στη Λιβύη, στην Υεμένη και όπου αλλού;

 Έχει κάνει το παραμικρό για να σταματήσει την παράνομη κατοχή της Κύπρου; Ή μήπως προσπαθεί και στην Κύπρο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των “μεγάλων αφεντικών” που τον ίδρυσαν, όπως το πράττει σε κάθε άλλη περίπτωση πολέμου ή κατοχής;

– Να διακηρύξουμε εκ νέου την πίστη μας στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, στην αξιοπρέπεια και στην αξία του ανθρώπου, στα ίσα δικαιώματα ανδρών και γυναικών, καθώς και μεγάλων και μικρών εθνών.

Δικαιώματα… δικαιώματα… δικαιώματα… Τι έκανε ο ΟΗΕ για να προστατεύσει τα δικαιώματα των παραπάνω εμπόλεμων λαών; Μόνο το “δικαίωμα” της προσφυγιάς προστατεύει για να αποτελεί το φερετζέ της λαθρομετανάστευσης. Τι έκανε ο ΟΗΕ για να προστατεύσει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών που γενοκτονούνται με μύριους τρόπους  εδώ και 10 χρόνια  -και πολιτισμικά /εθνικά εδώ και 187 χρόνια, αμέσως μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια;

– Να δημιουργήσουμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη και σεβασμός προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από συνθήκες και από άλλες πηγές του διεθνούς δικαίου.

Αν υπήρχε ο ελάχιστος σεβασμός στις αρχές του διεθνούς δικαίου, οι Έλληνες δε θα εγκαταλείπονταν στην τραγική μοίρα που τους “μαγείρεψε” η Ε.Ε. και το ΔΝΤ για να σωθούν οι Τράπεζες της Γαλλίας και της Γερμανίας. Αυτή η τελευταία έχει αφεθεί ανενόχλητη να αφαιμάζει με τη χαρακτηριστική της σκληρότητα όλο το ελληνικό οικονομικό αίμα και να το πίνει εις υγείαν του Αλέξη Τσίπρα και ολόκληρου του οικονομικο-πολιτικού κατεστημένου της Ελλάδος.

– Να συμβάλουμε στην κοινωνική πρόοδο και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου μέσα σε μεγαλύτερη ελευθερία.

Συνέβαλε άραγε ποτέ ο ΟΗΕ στην πρόοδο και την ελευθερία(!) των απλών πολιτών της γης σε οποιαδήποτε χώρα ή ήπειρο, με μεγαλύτερο θύμα την Αφρική που την έχουν ρημάξει  (και με το σύμφωνο αυτό θα συνεχίσουν) οι πολυεθνικές; Ή ανέχεται για να μην πω ότι συντελεί στην οικονομική συνθήκη που επικρατεί σήμερα, όπου το 1% του πληθυσμού της γης κατέχει το 99% του πλούτου της;

Και γι’ αυτούς τους σκοπούς:

– Να δείχνουμε ανεκτικότητα και να ζούμε ειρηνικά ο ένας με τον άλλον σε ένα πνεύμα καλής γειτονίας.

Την ανεκτικότητα σήμερα ο ΟΗΕ την εννοεί ως δουλεία. Σκάσε πολίτη της γης, δε σου πέφτει κανένας λόγος για τίποτα και ανέξου ό,τι σου επιφυλάσσουν οι δήμιοι του Έθνους σου, της οικογένειας, της ασφάλειας, της εργασίας, των αξιών σου…

– Να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να διατηρήσουμε τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για “ασφάλεια” ποιοι με ποιους ; Οι πολυεθνικές και οι Τραπεζίτες με τους λαούς, οι ελίτ της Νέας Τάξης με τον άνθρωπο του μόχθου και του μεροκάματου, οι Μπιλντερμπεργκάδες με τον άστεγο που μαχαιρώθηκε τη νύχτα;

– Να αποδεχθούμε αρχές και να καθιερώσουμε μεθόδους που θα εξασφαλίζουν ότι δεν θα χρησιμοποιείται ένοπλη βία παρά μόνο για το κοινό συμφέρον.

Εδώ έσκασε μύτη κάποια αλήθεια! Ποιο είναι το “κοινό συμφέρον” έτσι αόριστα και ασαφώς; Το συμφέρον του Έθνους μου, το συμφέρον του κάθε Έθνους μπορώ να το κατανοήσω ως έννοια. Όμως, ο ΟΗΕ να επιτρέπει ένοπλη βία για το (παγκόσμιο;) “κοινό συμφέρον” είναι κάτι οφείλει να μας βάλει σε μεγάλες σκέψεις.

Αύριο θα μας πουν ότι μας χτυπάνε με πυρηνικά ή τακτικό στρατό (ετοιμάζεται ήδη από ΕΕ!) για το “κοινό συμφέρον”. Φαίνεται ότι από τότε (1945) προετοίμαζαν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη οι δύο επισπεύδουσες δυνάμεις για τη δημιουργία του ΟΗΕ: η Αγγλία και οι ΗΠΑ , η μητρική στοά και η θυγατέρα της.

Ας έχουμε επίγνωση ότι σε κάθε “Χάρτη” εγγράφονται οι μελλοντικοί στόχοι κάποιων που αποφασίζουν πριν από μας για εμάς. Στο “Χάρτη” της Ελληνικής Δημοκρατίας έχουν προεγγραφεί τα γνωστά λόγια της κ. Ψαρούδα Μπενάκη. Και γιατί απορούμε με τα λόγια αυτά, όταν το άρθρο 28 παρ.3 του Συντάγματος αναφέρει:

Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς από την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας, (και τώρα το χρυσωμένο επικάλυμμα), εφ’ όσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δε θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου …κ.α. ωραία!

Άραγε ποιο εθνικό συμφέρον είναι ισχυρότερο από το συμφέρον της εθνικής κυριαρχίας και ποιοι το κρίνουν; Είναι το άρθρο που μπορεί “ες αεί” να μας καθιστά δούλους, με την έγκριση των “γνωστών βολευτών», σε αλλότριους Οργανισμούς και συμφέροντα.

– Να προσφεύγουμε στους διεθνείς θεσμούς για να συμβάλλουμε στην οικονομική και κοινωνική πρόοδο όλων των λαών.

Λόγια του αέρα και πέπλα αραχνοΰφαντα προς κάλυψη σκοπιμοτήτων που μόλις σήμερα αποκαλύπτονται σε όλο το βάθος τους.

Επίλογος

Το παγκόσμιο σύμφωνο για την ασφαλή, “μπλα-μπλα”… μετανάστευση αποδεικνύει και καταδεικνύει ότι ο ΟΗΕ ελέγχεται πλήρως από τις παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις της Νέας Τάξης.

Επί πλέον, και σημαντικότερο, έχει αναλάβει καθήκοντα αντιβασιλέα της Παγκόσμιας Δικτατορίας, περιμένοντας την ενθρόνιση του “Κοσμοκράτορα”!

Και αυτό το αποδεικνύει το σύμφωνο για τη μετανάστευση, όπου χάριν των “δικαιωμάτων” των μεταναστών καταργείται κάθε δικαίωμα των γηγενών των Εθνικών Κρατών στο έδαφος, στο εισόδημα , στην εργασία, στην ασφάλεια, στην κατοικία τους (αφού όλα αυτά θα αλλάξουν άρδην, αν ισχύσει το σύμφωνο αυτό) και κυρίως στο ΕΘΝΟΣ και στον πολιτισμό τους, τα οποία θα ισοπεδωθούν.

Ας μη μας παραπλανά η δήλωση ότι το σύμφωνο δεν είναι υποχρεωτικό. Τότε γιατί υπογράφεται; Απλά, εφαρμόζεται η γνωστή μέθοδος του μιθριδατισμού, σιγά-σιγά και μουλωχτά όλα επιτυγχάνονται, και τα πιο αδιανόητα. Δεύτερον, το ότι δεν το έχει καταστεί προς το παρόν υποχρεωτικό ίσως να το προστατεύει από το να προσβληθεί στα διεθνή δικαστήρια.

Βάσει ποίου εννόμου και δημοκρατικού “δικαιώματος” και βάσει ποίου Δικαίου και βάσει ποίας διεθνούς συνθήκης και βάσει ποίου Χάρτη, ο ΟΗΕ συντρίβει τα δικαιώματα των γηγενών και των ΕΘΝΩΝ τους; Μην ψάχνετε απάντηση. Δεν υπάρχει. Τα συντρίβει ελέω της προσωρινής αντιβασιλείας που του έχει αναθέσει ο προετοιμαζόμενος “Μέγας Βασιλεύς” μέχρι να ενθρονιστεί. (Μετά δε θα τον χρειάζεται!).

Συνεπώς η Παγκόσμια Δικτατορία είναι ήδη εδώ. Αν θέλετε ονομάστε την προ-δικτατορία, δεν αλλάζει κάτι. Οι σατραπείες του “Μεγάλου Βασιλέως” έχουν κανονιστεί, το ίδιο και οι σατράπες. Είναι όλοι αυτοί που συναντήθηκαν το φετινό Ιούνιο και ενέκριναν αυτό το σύμφωνο. Δε νοείται γνήσιοι ηγέτες ελευθέρων ΕΘΝΩΝ να προκρίνουν το σύμφωνο αυτό να έρθει προς ψήφιση. Τώρα μερικοί δηλώνουν ότι δε θα το ψηφίσουν.

 Ωστόσο ο αντιβασιλέας θα έχει την υπομονή να περιμένει την αλλαγή των ηγετών που δεν θα το ψηφίσουν. Μάλιστα θα την υποδαυλίσει, με κάθε τρόπο και μέσο. Ώστε να “εκλεγούν” σατράπες που πατάνε στο λαιμό τα Έθνη και τους λαούς στους οποίους υποτίθεται ότι ηγούνται «δημοκρατικά», τύπου Μέρκελ, Μακρόν, Τσίπρα…

Ας το δούμε κατάματα: ο Οργανισμός Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ  είναι ο άσπονδος εχθρός των ΕΘΝΩΝ, στο όνομα των οποίων υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε. Σήμερα αποδεικνύεται Οργανισμός Κατεδάφισης Εθνών. ΟΚΕ , αυτό το όνομα τού πρέπει.

Και το ζήτημα που τίθεται, αν δούμε κατάματα χωρίς φόβο, προκατάληψη ή πάθος την αλήθεια αυτή, είναι τι κάνουμε όσοι λαοί  θέλουμε να ζήσει το Έθνος μας και ο πολιτισμός μας απέναντι σε αυτόν τον  Οργανισμό κατεδάφισης  τους;

Ένα πρώτο βήμα είναι να καταγγελθεί παγκόσμια ότι ο ΟΗΕ έχει αποκλίνει εντελώς από το Χάρτη του και τις πρωταρχικές του διακηρύξεις και αρχές. Μπορεί να γράφτηκαν για προκάλυμμα, αλλά ωστόσο οφείλει να επιστρέψει σε αυτές ουσιαστικά και τυπικά.

Ένα δεύτερο βήμα είναι να καταγγελθεί στα διεθνή δικαστήρια το σύμφωνο για τη μετανάστευση, διότι καταπατά με εντελώς βάναυσο και αντιδημοκρατικό τρόπο τα δικαιώματα των αυτοχθόνων των διαφόρων Εθνών, οι οποίοι σε κανένα Κράτος/Έθνος από αυτά που οι ηγέτες-σατράπες θα το υπογράψουν δε ρωτήθηκαν αν επιθυμούν το σύμφωνο αυτό ή όχι. Έστω και αν δεν είναι υποχρεωτικό θα υπάρξουν ηγέτες που θα το εφαρμόσουν.

Όσο για το “σατραπάκο” Τσίπρα, όταν την Ελλάδα ελευθερωθεί το τσιπ(ρ)άκι αυτό της Ν.Τ.Π. θα πρέπει να βρει τη θέση που του αξίζει.


Κατερίνα Χατζηθεοδώρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου