Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Παιδιά μου σας έχω πει ότι τον Πάπα θα τον πιστέψουν στην αρχή και με ευλάβεια θα φιλούν ακόμα και τα πόδια του, όταν όμως θα αρχίσει η γούνα να μπάζει αέρα και θα κρυώσουν μέχρι το κόκκαλο, τότε θα αρχίσουν να τον μισούν, διότι θα έχουν ήδη μπει στην μέγγενη, από την οποία δεν θα μπορούν πλέον να ξεφύγουν το σφράγισμα…

Το σφράγισμα θα γίνει με διαφόρους τρόπους στην Ελλάδα…

ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας ΚΑΙ ΤΟ D.N.A σας , για να ξεχάσετε τι D.N.A έχετε και τι είσαστε ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 

Παιδιά για ποια πεινά μιλάμε; Για τι πείνα μιλάτε και για τι κρίση, όταν έχετε υπερπαραγωγή ; 

Μιλάτε για πείνα η για «πεινασμένους» που θέλουν να σας πιουν το αίμα, να σας καταβροχθίσουν, να σας κατασπαράξουν και να σας εξοντώσουν , επειδή είσθε Χριστιανοί και επειδή πιστεύετε ορθά στον Άγιο Πατέρα, στον Χριστό, και στο Άγιο Πνεύμα, δηλαδή στην Αγία Τριάδα ; 

ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΡΘΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ 

Τα είπα όλα αυτά παιδιά μου με ορμή και αγανάκτηση γι’ αυτά που έρχονται και γι’ αυτά που θα γίνουν. 

Αλλά σας λέω και πάλι και σας υπόσχομαι, ότι Ο Κύριος δεν θα σας αφήσει, να μην φοβηθείτε, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ αν εσείς δεν τον παρατήσετε. 

Σημείωση Γεωκών 

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύωΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου