Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΒΙΝΤΕΟ 
Γράφει ο Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Εκφράζονται οι Ιεράρχες της εκκλησίας μας για την αναθεώρηση του Συντάγματος, και το αριστερό κυβερνών σύστημα φοβάται και τους συκοφαντεί ως «φασίστες» και «Χρυσαυγίτες», με πρώτους τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ (που έχουν πυρετό).

Βγαίνουν τα αγνά Ελληνόπουλα στον δρόμο για την αγάπη τους για την πατρίδα κι όλο το σύστημα λυσσάει ότι οι μαθητές δήθεν είναι «φασίστες», «εθνικιστές» και «ρατσιστές».

Εκατοντάδες χιλιάδες Λαού που διαδηλώνουν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών είναι κατ’αυτούς δήθεν «ακροδεξιά στοιχεία, εθνικιστές»,…

Κατ’αυτούς λοιπόν, κάθε ένας που εκφέρει λόγο από αγάπη για το έθνος και την πατρίδα, είναι πατριδοκάπηλος, εθνικιστής, φασίστας, ρατσιστής.

Για πολλοστή φορά εμείς τονίζουμε την απέχθειά μας και στον δεξιόστροφο ναζισμό του Χίτλερ με τα κρεματόρια και τα 50 εκατ. νεκρούς, και στον αριστερόστροφο φασισμό του Στάλιν (με τα γκουλάνγκ και τα 49-60 εκατ. νεκρούς).


Αξίζει δε να διευκρινίσουμε και να υπενθυμίσουμε ότι ο μεν Χίτλερ είχε ιδιαίτερη «ευλάβεια» στην Παλαιά Διαθήκη, γι’αυτό και «φιλοξένησε» στα κρεματόριά του εκατομμύρια Εβραίους, σεβόμενους αυτήν, κάνοντάς τους σαπούνι! 

Ο δε Στάλιν, είχε ιδιαίτερη «ευλάβεια» στην Καινή Διαθήκη, γι’αυτό και «φιλοξένησε» στα γκουλάνγκ εκατομμύρια χριστιανούς, σεβομένους αυτήν, και τους θανάτωσε με φρικτά βασανιστήρια. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε «η συμπάθεια» και των δύο άκρων και δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. 

Κυρίως δε, απεχθανόμαστε το διεφθαρμένο «κέντρο» (κεντρο-δεξιά, κεντρο-αριστερά), που δήθεν εκπροσωπεί την Δημοκρατία και που σε αυτό κυριολεκτικά οφείλεται η τεράστια διαφθορά που έχει βασιλεύσει, η αδικία, η απάτη, το ξεπούλημα των πάντων (ακόμα και «της μάνας τους») για την καρέκλα,… καθώς αυτοί είναι οι μόνοι υπαίτιοι και γενεσιουργός αιτία, που κάνουν τον κόσμο να στρέφεται άκρα δεξιά και άκρα αριστερά, να στρέφεται στον φασισμό και στον αναρχισμό· οι μίζες τους εκπέμπουν στον απεγνωσμένο Λαό τόση δυσοσμία, που κάνουν τον αναρχισμό και τον φασισμό να φαντάζουν καλύτεροι! 

Πτώχευσαν την πατρίδα, την καταχρέωσαν, πτώχευσαν τους πολίτες, τους κατέστησαν άνεργους, τους παίρνουν τα σπίτια την ίδια στιγμή που αυτοί δηλώνουν στο Ε9 κάπου 40 ακίνητα ο καθένας τους, και φαντάζουν σαν μεσιτικό γραφείο, και έκαναν χιλιάδες συμπολίτες μας να προτιμούν να δώσουν τέλος στην ζωή τους, παρά να την συνεχίσουν έτσι όπως τους την κατέστησαν. 

Αυτή η διαφθορά εξωθεί στα άκρα τον λαό· όπως δε είναι γνωστό, «Χριστός δε διαφθοράς, εδείχθη αλλότριος».

Σε όλη την Ευρώπη αναβιώνουν τα ακροδεξιά κόμματα. Εδώ στην Ελλάδα τα κόμματα Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, κ.λ.π., πρέπει να κάνετε κομποσχοίνι για την Χρυσή Αυγή, διότι παρότι είναι «μπουνταλάδες», παρότι όλοι έχουν παραπεμφθεί ως κακούργοι για εγκληματική οργάνωση, παρότι έχουν… παρόλα αυτά εσείς αποκλειστικά το έχετε καταστήσει σταθερά τρίτο κόμμα με ανοδική πορεία. 

Φανταστείτε να μην ήταν οι «μπουνταλάδες» και «εγκληματίες» της Χρυσής Αυγής και να ήταν ένας Σαλβίνι. Τότε εσείς, τα υπόλοιπα κόμματα, θα είχατε παραμείνει με ποσοστά 8% και 4%, στα αληθινά ποσοστά που είχατε, και που με απάτη και τέρατα ψεύδους τα αυξήσατε, εκμεταλλευόμενοι έναν αναγκεμένο και αγανακτισμένο λαό.

Γι’αυτό κάντε «προσευχή σε όποιον “Θεό” πιστεύετε, να μην πάθει τίποτα η Χρυσή Αυγή», και μην χαρακτηρίζετε τον αντιδρώντα ελληνικό Λαό ως δήθεν υποκινούμενο της Χρυσής Αυγής.

 Εσείς είστε οι μόνοι που έχετε απόλυτο κομματικό συμφέρον από την «Χρυσή Αυγή», είναι η τύχη σας, είναι το άλλοθί σας, είναι η μόνη δικαιολογία σας, είναι «οι Βάρβαροί σας χωρίς τους οποίους δεν θα ξέρατε τι να κάνετε και τι να πείτε», για εμάς όμως γέγραπται γαρ: «26 ορθάς τροχιάς ποίει σοις ποσί και τας οδούς σου κατεύθυνε. 27 μη εκκλίνης εις τα δεξιά μηδέ εις τα αριστερά, απόστρεψον δε σον πόδα από οδού κακής· οδούς γαρ τας εκ δεξιών οίδεν ο Θεός, διεστραμμέναι δε εισιν αι εξ αριστερών· αυτός δε ορθάς ποιήσει τας τροχιάς σου, τας δε πορείας σου εν ειρήνη προάξει» (Παροιμ. κεφ.Δ΄, στχ.26-27).

«Κύριοι», εμείς δεν πάμε “δεξιά” και “αριστερά” και μην προσπαθείτε να μας εντάξετε σ’αυτούς που πηγαίνουν “δεξιά” και “αριστερά”. Εμείς μια οδό γνωρίζουμε, την αληθινή που εσείς οι ψεύτες σήμερα θέλετε να την βγάλετε και από το Σύνταγμά μας.

Γέγραπται γαρ εκ του εις Ον ομνύει ο Συνταγματικός νομοθέτης: «Εγώ ειμί η οδός και η Αλήθεια… Εγώ ειμί το φως του κόσμου· ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία..». Αυτόν ακολουθούμε μόνο. 

Στις εκλογές προσερχόμαστε, αναγκαζόμενοι από τον νόμο, και ρίχνουμε στην κάλπη την ψήφο μας (με το 53% να μην δέχεται ούτε καν να προσέλθει στην κάλπη), όμως κι εμείς που προσερχόμεθα, ταυτόχρονα με το άνοιγμα της κάλπης το σκυλο-μετανοιώνουμε που προσήλθαμε (βλ. δημοψήφισμα 63% , όπου το «όχι» το ίδιο βράδυ το μετατρέψατε σε «ναι», και είστε οι «σεβόμενοι» την Δημοκρατία).

Αυτά τα λίγα με αφορμή τα όσα ξεστομίσατε για τα Ελληνόπουλα που διαδήλωσαν για την Μακεδονία. Με την διαφθορά σας τους καταστρέψατε τόσο το παρελθόν, όσο και το παρόν. 

Εναγωνίως τα παιδιά προσπαθούν κάτι να διαφυλάξουν από το μέλλον που τους ανήκει, το οποίο επίσης πάτε να τους το καταστρέψετε και ήδη τους το έχετε υποθηκεύσει και καταστήσει δυσοίωνο παντοιοτρόπως, και κατά εκατοντάδες χιλιάδες αναγκάζετε αυτά τα φιλότιμα παιδιά να φεύγουν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν. 

Αντί, λοιπόν, να ντρέπεστε ή μάλλον να βρίσκεστε στη φυλακή, μιλάτε κι από πάνω βρίζοντάς τα!! Αιδώς Αργείοι!





Λαέ, ξύπνα, μην σκύβεις το κεφάλι. Οι πατέρες σου το κεφάλι τους το έσκυψαν στο διάβα των αιώνων μόνο μπροστά από το εικόνισμα του Χριστού και της Παναγιάς, και μπροστά από τον Σταυρό που κοσμεί το ιερό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία.

 Σήμερα και αυτά ακόμα τα ιερά σου, θέλουν να τα αποβάλουν, για να σκύψεις το κεφάλι και να προσκυνάς αυτούς, μήπως και δεν σου κόψουν κι άλλο την σύνταξη και τον μισθό, ή σου κάνουν καμμιά αύξηση 10 ευρώ από τα 1000 ευρώ που σου πήραν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου