Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΜΑΚΡΟΝ...


ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!


14 ΒΙΝΤΕΟ!



Σκηνικό πολέμου βιώνει το Παρίσι στο περιθώριο της κινητοποίησης των «Κίτρινων Γιλέκων» με τους δρόμους της Πόλης του Φωτός να έχουν μετατραπεί σε ζώνη πυρός μεταξύ των διαδηλωτών και των αστυνομικών.












Tα Κίτρινα Γιλέκα που βγήκαν στους δρόμους της Γαλλίας είναι οι Φτωχοί Εργαζόμενοι που δεν καταφέρνουν με τον μισθό που παίρνουν να βγάλουν το μήνα, να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, τους φόρους τους, τις υποχρεώσεις τους.


Κόμματα των άκρων αλλά και παραδοσιακά, όπως οι σοσιαλιστές και το δεξιό κόμμα επιχειρούν να βάλουν την ετικέτα τους στα Κίτρινα Γιλέκα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν κομματική σημαία ή υποκίνηση.

Ενδεικτικό της εξέγερσης που έχει κατακλύσει την γαλλική πρωτεύουσα είναι ότι ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τους 120, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 300 συλλήψεις.


Η ένταση και τα επεισόδια οδήγησαν τους υπεύθυνους των ιστορικών καταστημάτων Galerie Lafayette και Printemps να κατεβάσουν «ρολά».

Πυροσβέστες πραγματοποιούν επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε κτίριο κοντά στα Ηλύσια Πεδία, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.
Επίσης, έκλεισαν τουλάχιστον 19 σταθμοί του μετρό στο κεντρικό Παρίσι, εκ των οποίων οι Σαρλ ντε Γκολ-Ετουάλ που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Λεωφόρου Σανζ Ελιζέ, Οπερά και στη Βαστίλη, το σύμβολο της επανάστασης του 1789.

Προβολή εικόνας στο T
















Προβολή εικόνας στο Twitter

Η αστυνομία ως προστάτης του καθεστώτος του «δημοκράτη»  Μακρόν συνελάμβανε αδιακρίτως. Εδώ ένας έρημος φωνάζει 4 -5 φορές ότι είναι δημοσιογράφος για να σωθεί από την μανία των γαλλικών ΜΑΤ που συλλαμβάνουν και χτυπάνε αθώο κόσμο μέσα σε κέντρα...

Ο Μακρόν είναι τόσο «δημοκράτης» που κατέβασε χιλιάδες αστυνομικούς και περιπολικά για να αντιμετωπίσει τους διαμαρτυρόμενους πολίτες...

Είναι τόση η οργή των εξεγερμένων που καίνε τα περιπολικά και αυτοκίνητα ασφαλείας

Αυτά συμβαίνουν σαν κορύφωση των διαδηλώσεων κατά τις οποίες εδώ και τρεις εβδομάδες οι διαδηλωτές έχουν ξεχυθεί στους δρόμους όλης της Γαλλίας, διαδηλώσεις που   αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον «δημοκράτη» Μακρόν τη μαριονέτα των Rothschilds.

Στις φλόγες και μια από τις πιο γνωστές γκαλερί τέχνης στο Παρίσι, θύμα και αυτή των διαδηλώσεων...

Σύμφωνα με πληροφορίες που  ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, οι διαδηλωτές στο Παρίσι που κατέστρεψαν περιπολικό πήραν και τον οπλισμό,  συμπεριλαμβανομένων και τυφεκίων.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ!!!

Ο «δημοκράτης » Μακρόν τα έχει κάνει πάνω του και τελικά αναπτύσσει ελεύθερους σκοπευτές για να χτυπήσει τους διαδηλωτές!


Επίσης αποφάσισε την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στο Παρίσι για τον έλεγχο της κατάστασης την οποία χαρακτηρίζει ως «αστικό ανταρτοπόλεμο».


Σοκ προκαλεί ένα απόσπασμα βίντεο που δείχνει έναν φράχτη να πέφτει τραυματίζοντας τουλάχιστον δύο άτομα.






Εντυπωσιακά και τα πλάνα σε βίντεο από την διαδήλωση στην αψίδα του θριάμβου...


Την διαδήλωση μετέδωσαν και τα ρωσικά δίκτυα RT και RUPTPLY με αρκετά βίντεο













KAI ΣTA ΔIKA MAΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου