Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΚΡΥΑ!


ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ




Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Δεν υπάρχει χρόνος ( περιθώρια ) ώστε να πούμε ότι δεν πειράζει! Δεν πρέπει να ξεχαστείτε και να πείτε: «δεν πειράζει , εμείς κρατάμε γερά»… 

Διότι όταν έλθει η πείνα, η ανέχεια και οι δύσκολες καταστάσεις, ο νους σας δεν θα δουλεύει πλέον για τον Χρίστο, θα δουλεύει τότε χωρίς ελευθερία, θα πηγαίνει από εδώ και από εκεί. 

Θα ξεχυθούν στον δρόμο πολλοί άνθρωποι που θα είναι βαλτοί, να δυσφημήσουν τους Χριστιανούς, την θρησκεία μας και το δόγμα μας. 

Από τώρα φτιάξτε γερά θεμέλια τότε θα δείτε ότι δεν θα μπορέσουν να τα σπάσουν, θα σας πουν ότι είσθε πολύ οπισθοδρομικοί, ότι πιστεύετε ακόμα σε έναν απλό προφήτη, που ήλθε 2000 χρόνια πριν. 

Θα πουν ακόμα : «ε! τώρα να που έρχεται και άλλος προφήτης και θα δείτε ότι και με χρυσό θα φτιάξη τους δρόμους για να πατήσετε επάνω, ε! αυτός δεν είναι θεός;» 

Εδώ ξεκινάει η νέα εποχή σκλαβιάς που θα περάσετε! Γι’ αυτό να γίνετε ένα με την εκκλησία! 

Και σε έναν παπά ακόμη να μιλήσετε, αν δείτε ότι δεν κάνει το σωστό, και στην Θεία Λειτουργία αν δείτε να αλλοιώνεται έστω και ένα γράμμα, αμέσως να επέμβετε και να πείτε το σωστό, διότι όλα αυτά θα είναι τα σημεία των καιρών που θα ζήσετε. 

Να μην πηγαίνετε στα τυφλά όπως το ρεύμα, διότι τότε θα σας οδηγήσουν σε ένα δρόμο γεμάτο με το φως του σατανά, από τον οποίον θα τυφλωθούν όσοι μπουν εκεί 

Θα είναι αυτοί οι τυφλοί, οι οποίοι θα χάσουν την πίστη τους, την προσευχή τους,την εξομολόγηση και την μετάνοια τους. Οι τυφλοί που θα ξεχάσουν ότι υπάρχει Θεια Κοινωνία, το Σώμα και το Αίμα Του Χριστού 

Και τότε αυτοί οι τυφλοί θα μπουν μέσα σε σαλόνια τα οποία θα είναι με χρυσό ντυμένα, αλλά δεν θα τα βλέπουν γιατί αυτός ο χρυσός δεν θα είναι για αυτούς αλλά θα είναι για εκείνον που θα έλθει, δηλαδή τον αντίχριστο 

Αυτοί οι «τυφλοί» υπηρέτες θα είναι σαν τους σκλάβους που οι  «βασιλιάδες» τους, 

Τους έβαζαν αλυσίδες που τους έσφιγγαν και τους έσερναν όπου αυτοί ήθελαν, αυτός θα είναι ο δρόμος που θα σας οδηγήσουν, σας το λέω παραβολικά. 


Σημείωση Γεωκών 

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου