Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ROTHSCHILDS ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΕΔΡΑ» ΤΟΥΣ!


ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ «ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ» Ο ΜΑΚΡΟΝ!

2 ΒΙΝΤΕΟΕσπευσμένα ο Ε.Μακρόν έβγαλε τον στρατό στους δρόμους της Γαλλίας. Ήδη βίντεο και φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου με μονάδες τεθωρακισμένων και ελεύθερους σκοπευτές να "απλώνονται" σε πολλές γαλλικές πόλεις.


Από το πρωί της Πέμπτης, χιλιάδες Γάλλοι μαθητές εντάχθηκαν στις γραμμές των "κίτρινων γιλέκων" και ξεκίνησε κανονικός πόλεμος απέναντι στην γαλλική κυβέρνηση και τις δυνάμεις του "καθεστώτος" Μακρόν όπως φώναζαν οι φοιτητές.

Ο Ε.Μακρόν αναγκάστηκε υπό το βάρος της "πρόγευσης" των σημερινών επεισοδίων να δώσει διαταγή να μεταφερθούν στρατιωτικές δυνάμεις στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις προκειμένου να ελεγχθεί κάπως η κατάσταση.

Ήδη εδώ και 24ωρα οι ενώσεις των Γάλλων αστυνομικών ζητούσαν στρατιωτική ενίσχυση λέγοντας χαρακτηριστικά "πώς δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση σε πολλές γαλλικές πόλεις".

Βίντεο που τραβήχτηκε χθες το πρωί δείχνει στρατιωτικές δυνάμεις να κατευθύνονται στο Παρίσι στο ύψος των Βερσαλιών.

Στόχος είναι να ελεγχθεί η κατάσταση στο Champs Elysee και γενικότερα στο Παρίσι καθώς σήμερα η πρώτη "γεύση" που έδωσαν μαθητές και φοιτητές είναι ότι το "Σάββατο θα υπάρξει πόλεμος".

Με σύνθημα "Μακρόν Παραιτήσου, θα μπλοκάρουμε όλη την χώρα" χιλιάδες μαθητές βγήκαν σήμερα στους δρόμους της Γαλλίας, σε Μπορντώ, Λιλ, Clichy, Μαρσέιγ, Τουλούζ κτλ.

Αυτό που τρόμαξε τον Ε.Μακρόν είναι το "επαναστατικό πνεύμα" που έδειξαν οι μαθητές και οι φοιτητές. Πολλά αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν , σχολεία έβαλαν λουκέτα, διάσημα κολέγια έκλεισαν το Blagnac, "Saint-Exupéry",​ το "Déodat de Séverac".

Aν και χτες, η κυβέρνηση της Γαλλίας εγκατέλειψε τα σχέδια της για αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα την οποία προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι θα αναστείλει για έξι μήνες, οι αντιδράσεις από τα Κίτρινα Γιλέκα δεν σταμάτησαν.

Αντίθετα όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως το κίνημα γιγαντώνεται!

Η γαλλική εθνοσυνέλευση ενέκρινε χθες το βράδυ με ψήφους 358 υπέρ έναντι 194 κατά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Φιλίπ, μετά από μια συζήτηση περίπου 5 ωρών.

Ενώ ο Γάλλος πρωθυπουργός είπε στο κοινοβούλιο ότι η αύξηση δεν θα περιληφθεί στον προϋπολογισμό, δεν ανέφερε αν αυτή θα συμπεριληφθεί κατά τη διάρκεια του 2019 σε ενδεχόμενη αναθεώρηση του προϋπολογισμού...

Γαλλία: 65.000 Αστυνομικοί στους δρόμους - Σπεύδουν στρατιωτικές δυνάμεις

Ακόμα περισσότερο αναμένεται να ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας οι Γαλλικές αρχές αύριο Σάββατο (08.12.2018), όπου τα "κίτρινα γιλέκα" προγραμματίζουν νέες μαζικές διαδηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ επανέλαβε την έκκληση προς τα «κίτρινα γιλέκα» να μην έρθουν στο Παρίσι για να διαδηλώσουν, όχι επειδή «τους απαγορεύεται να εκφραστούν», αλλά για να «αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσουν στην παγίδα που στήνουν οι ταραξίες»!!!

«Για να το αντιμετωπίσει αυτό, η κυβέρνηση θα κινητοποιήσει έκτακτα μέσα που θα προστεθούν στις 65.000 δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες θα αναπτυχθούν σε ολόκληρη τη Γαλλία», δήλωσε ο πρωθυπουργός ενώπιον των γερουσιαστών, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα μέσα.

«Θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε τη μέγιστη αποφασιστικότητα. Μαχόμαστε εναντίον του μίσους και της βίας» σημείωσε ο επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης.

Ο Εντουάρ Φιλίπ «χαιρέτισε όλους όσοι απηύθυναν ή προώθησαν» εκκλήσεις για ηρεμία, τονίζοντας πως η «Δημοκρατία έχει την τελευταία λέξη»!!!

Ωραία «δημοκρατία» που συλαμβάνει αθώα παιδιά φοβισμένη από την οργή του λαού! 

Φόβοι για πολύ σοβαρές ταραχές

Το καθεστώς του Μακρόν εκφράζει φόβους για το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν «πολύ σοβαρές ταραχές». Σύμφωνα με πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας, σχεδόν το σύνολο των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας και της χωροφυλακής θα κινητοποιηθεί για να εγγυηθεί την τήρηση της τάξης στη χώρα, το Σάββατο...

Μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται είναι η χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων της χωροφυλακής ή η παρουσία στρατιωτικών για την ενίσχυση των μόνιμων φρουρών ασφαλείας των κτιρίων της κυβέρνησης και άλλων θεσμών.

Κάτι που όπως είδαμε οι «δημοκράτες» του Μακρόν ως αληθινοί στρατοκράτες, το κάνουν πράξη...¨Όμως υπάρχει και κάτι πολύ δυσοίωνο για τον Μακρόν. Ήδη παρατηρείται το φαινόμενο συμπαράστασης των αστυνομικών στο Γαλλικό λαό, όπως φαίνεται στο βίντεο όπου Γαλλοι αστυνομικοί αφαιρούν τα κράνη τους για να δείξουν αλληλεγγύη προς τον λαό ενάντια στη Macron και όλοι μαζί ψάλλουν τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας!ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου