Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ...


ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ…




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Τελικά ηλθε η ώρα Του Κυρίου μας, για να λάμψη η αλήθεια, για να πάρουν θέση τα πράγματα ώστε τα σκυλιά με τα σάπια δόντια να μην μπορούν να σας δαγκώσουν πλέον.

Ελάτε προς τον Κύριο, Είναι το πριν, το τώρα και το μέλλον, τολμείστε μια φορά να έλθετε και Ο Χριστός θα σας δώσει θάρρος, κουράγιο, υπομονή, χίλιες άπειρες φορές.

Ζητείστε το φως και Ο Χριστός θα σας το δώσει και θα σας το δίνει, έφτασε η ημέρα, η ώρα, η στιγμή που Ο Χριστός, σας υποσχέθηκε να σας δώσει από τα πλούτη του, να πλουτίσει τις ψυχές σας και με το έργο σας και με την πίστη σας να τα καλλιεργείτε.

Τα λόγια και οι υποσχέσεις του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ για εσάς και επίσης του Χριστού μέσω Αυτού, θα είναι σφραγίδα άσβηστη... 

Κρατείστε τον λόγο σας και δώστε υποσχέσεις, μόνο όταν το πιστεύετε, διότι την πίστη δεν υπάρχει γήινη δύναμη να την ταράξει και να την διαλύσει, γιατί αυτή η πίστη και η υπόσχεση… προς ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Και το δάχτυλο σας αν κόψετε, να μην σας πονεση τόσο, όσο θα πονεση η αγάπη προς ΤΟΝ ΘΕΟ αν την χάσετε.

Έστω και ένα χιλιογραμμάριο εάν χάσετε την πίστη σας προς Τον Θεό, θα πονέσετε πολύ, διότι η πίστης αυτή και η αγάπη προς Τον Θεό είναι υπέρ άνω όλων, είναι τρισδιάστατη        ( τριαδική  ) 

Γι’ αυτό παιδιά μου θα πονέσετε ! διότι με την αλήθεια της ψυχής σας λέγω, δεν πονά τόσο η σάρκα, όταν την κόβεις με αιχμηρό μέταλλο, όσο, όταν χάσετε την αγάπη προς …
Τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ σας.

Να προσέχετε να μην ορφανέψετε από ψυχή, δηλαδή να μην χάσετε το Άγιο Πνεύμα, γιατί τότε, αν συμβεί αυτό, θα έλθει προς εσάς ΜΗΤΡΙΟΣ με ξύλινο χέρι , που ένα χάδι του θα μετράει όσο χίλια χαστούκια.

Όμως ένα μικρό «χαστούκι»   Του Πατέρα σας, Του ΑΛΗΘΙΝΟΥ Πατέρα, μετριέται με 10 δισεκατομμύρια χάδια και βαλε.

Να φροντίσετε παιδιά μου να κτίσετε στην ψυχή σας τον Ναό της Αλήθειας που δεν είναι μόνο Ο Θεός Πατήρ αλλά και Ο Ιησούς Χριστός και Το Άγιο Πνεύμα,  ο τριαδικός ΘΕΟΣ !

Αλλά δεν φτάνει να κτίσετε μόνον τον δικό σας Ναό, αλλά πιο σημαντικό είναι να βοηθήσετε και τον πλησίον σας, ώστε να μπορέσει και αυτός να κτίση έναν τέτοιον Ναό! Διότι εάν δεν γίνει έτσι, θα είναι σαν να κτίζουμε την βίλα μας ανάμεσα σε παράγκες, θα μας άρεσε κάτι τέτοιο ;

Θα μας άρεσε έτσι και η ψυχή μας ; Θα είναι μόνη της στον άνεμο και στην ασχήμια, εάν δεν εμπλουτίζουμε και άλλες ψυχές, έτσι ενωμένοι θα πάτε προς Τον Πατέρα Τον Ουράνιο.

Να προσέξετε παιδιά μου από τα ψεύτικα λόγια, από τους ψευδοπροφήτες αυτόν τον καιρό.

Όταν κάποιος θα σας μιλά, από μέσα σας να κάνετε την προσευχή σας στον Κύριο και τότε θα καταλάβετε εάν αυτά τα λόγια γεμίσουν την ψυχή σας, εάν θα την γαληνέψουν και εάν τα αυτιά σας και το μυαλό σας θα τα χωνέψουν και θα τα καταλάβουν.

Τότε αυτά τα λόγια, αληθώς σας λέγω θα είναι Του Χριστού και Τα Ουράνιου Πατέρα , αλλιώς τα άλλα θα είναι λόγια του αέρα και της φαντασίας, που μόνο ζημία θα κάνουν και τίποτα καλό.

Σημείωση   Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου