Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ...

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ»  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ 




Ο Τσίπρας πάει αύριο Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και να «εξηγήσει» τα «οφέλη» της άθλιας και προδοτικής λεγόμενης  «συμφωνίας των Πρεσπών».



Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, έχει καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λ. Πύργο όσους Έλληνες πολίτες θέλουν να αντισταθούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.


 Εμπνεόμενη μάλιστα από την εξέγερση στην Γαλλία,
και θέλοντας να συμβαδίσει με το «εκρηκτικό» κλίμα της που φέρνει ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό όχι μόνο της Γαλλίας αλλά ολόκληρης της Ευρώπης, έχει καλέσει  όσους συμμετέχουν να κρατούν σημαίες και να φορούν κίτρινο γιλέκο!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης έτσι όπως αναρτήθηκε στο facebook έχει ως εξής: 

«Η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης άκουσε το κάλεσμα των Γάλλων καθώς το κίνημα των κίτρινων γιλέκων εξαπλώνεται στην Ευρώπη και καλούμε όλους τους συνέλληνες που θα βρίσκονται την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λ. Πύργο, εκτός απ τις σημαίες που θα κρατάμε όλοι, να φορέσουν και κίτρινο γιλέκο.

 Μετά την Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία τασομεθα κι εμείς στο πλευρό των αγωνιστών κατά της παγκοσμιοποίησης και των βρώμικων σχεδίων τους.

Καλούμε τους συνέλληνες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7 μ.μ. 
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ
»


Εξ άλλου η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ είχε βγάλει επίσης ανακοίνωση στο facebook για την επίσκεψη του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη:

«Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΣΑΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την οποία έχουν καταδικάσει ξεκάθαρα με φλογερούς κεραυνούς οι αυθεντικοί Αριστεροί, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της ολικής συντριβής τους και μετά την πανικόβλητη ανακοίνωση αποχώρησης Μπουτάρη από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, θα προσπαθήσουν με κουβαλητούς και ΕΡΤ να ωραιοποιήσουν την εθνική προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών και παράλληλα να παρουσιάσουν ως νέα υποψήφια για τον Δήμο όπως ακούγεται την Κατερίνα Νοτοπούλου, που δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα τους και να καεί εκείνη, για τα θανάσιμα και εγκληματικά δικά τους λάθη!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ! 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

Ο ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! 


Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου