Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ» ΤΟΥΣ!


 ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΘΩΝΑ:«ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε την προπαραμονή των Χριστουγέννων. 

Ένας ασκητής γνωστός μας (καθηγητής από τα μαθησιακά μας χρόνια) και από την κορυφή του Άθωνα αντί για ευχών μας διαμήνυσε:  «μας έχουν του πεθαμού, αλλά ακούγονται ήδη τα Κάλαντα στην ΠΟΛΗ και στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»   

Το μήνυμα που είχε πολύ οργή για τα τεκταινόμενα και τα επερχόμενα αλλά και ζωοποιό ελπίδα έχει ως εξής:  

«Ο Ουρανός κυοφορεί ΛΥΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ για τους Έλληνες»  

«Τα ξένα θηρία ετοιμάζουν τις επόμενες μέρες ΣΟΚ και ΔΕΟΣ για όλο τον πλανήτη και ο τεχθείς ΚΥΡΙΟΣ μας ετοιμάζει δρόμο ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ για την τρομαγμένη Ελλάδα, ώστε να δούμε αυτή την ΛΥΣΗ» 

 «Εδώ πάνω οι γέροντες έχουν γίνει ραντάρ»  «παρακολουθούν τα πάντα με το κομποσχοίνι, την ΕΥΧΗ και το παξιμάδι» 

 «Βλέπουν τα περάσματα από όπου διέρχονται οι ξένοι στην χώρα μας»  «βλέπουν τις προετοιμασίες των τούρκων μέχρι και αυτά τα αεροπλανάκια που σηκώνουν σαν κουνούπια» εννοεί τα drone  

«Όποιος κρατήσει ΠΙΣΤΗ μέσα στο Κολοσσιαίο των ημερών μας με τα άγρια θηρία απέναντι του θα βγει νικητής δίπλα στον νικητή ΧΡΙΣΤΟ»  

«Καμιά φορά οι Πατέρες τρομάζουν με αυτά που βλέπουν να γίνονται στην πατρίδα και εσείς δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε»  

«Αναπαύονται όμως, όταν βλέπουν τούτο τον καιρό ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ να κυματίζουν στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»  

«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, το είδαν πολλές φορές αλλά τον τελευταίο καιρό το βλέπουν κάθε μέρα»  

«Από εδώ την ΠΟΛΗ την βλέπουνε στο πιάτο» (εννοεί με δορυφορικό πνευματικό μάτι)  

«μας έχουν του πεθαμού, αλλά ακούγονται ήδη τα Κάλαντα στην ΠΟΛΗ και στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»  

Ευλογημένα Ορθόδοξα Χριστούγεννα  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

7 σχόλια:

 1. ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΗ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

  «ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ «ΔΙΚΗ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ http://freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ "ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ…"ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο "ΘΡΥΛΟΣ" ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΑΛΛΑ ΘΡΥΛΟΣ... ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ το βιβλίο του ψευδοπροφήτη Γεωργίου Δ. Βαλαβάνη για τον «Μαρμαρωμένο Αυτοκράτορα Ιωάννη Βατάτζη που δήθεν θα αναστηθεί για να μας δώσει την Πόλη», http://www.marmaromenosautokratoras.gr/ το οποίο δεν περιέχει «βιβλιογραφία», ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΗΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΣ… ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: http://freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

   Διαγραφή
  3. Η πρόρρηση για την ανάσταση του Ιωάννη, Αγίου του Θεού ("και ην Άγιος τω Κυρίω...") είναι του Λέοντος του Σοφού και την αναφέρουν ο άγιος γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός,
   http://oimos-athina.blogspot.com/2018/05/blog-post_12.html(18.40-20.40) αν και δεν αναφέρει το όνομα
   Και ο Γέρων Εφραίμ της Αριζόνα
   https://oimos-athina.blogspot.com/2016/11/4-noemb-mnhmh.html

   Ιερά Παράδοσις είναι όλα όσα δεν έχουν γραφεί αλλά μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και αναφέρονται στα της Πίστεώς μας.

   Διαγραφή
  4. ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ... https://www.impantokratoros.gr/agia-grafh-iera-paradosh.el.aspx .

   Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΛΕΩΝ ΣΤ΄ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ «ΣΟΦΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ. ΔΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΑΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ;
   ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΗΓΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ: «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18). ΚΑΙ "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)".
   PG = Migne, Patrologia Graeca.
   ΕΠΕ = Ἕλληνες Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας.
   ΒΕΠΕΣ = Βιβλιοθήκη Ἑλλήνων Πατέρων Ἐκκλησιαστικῶν Συγγραφέων.

   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;;;; ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ "ΠΗΓΗ" ( *Migne* *σελ**.1141-1148**,** τόμος** 107**) ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΟΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ: "ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΕΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ" ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ", ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ... ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ!!!
   ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ "ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΕΙΠΑΝ Ή ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ...
   ...

   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ
   "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
   (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
   ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)"

   Διαγραφή
  5. Ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και ο Γέρων Εφραίμ της Αριζόνα ομού μετά του αυτόπτου αγίου αρχιερέως που περιγράφει είναι λοιπόν "ΨΕΥΔΟΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ";
   Άπαγε της βλασφημίας αδελφέ!

   Διαγραφή
  6. ΑΔΕΡΦΕ ΨΕΥΔΟΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ "ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΦΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΟΑΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ...

   ΩΣΤΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ «ΘΡΥΛΟΣ» ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8 ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ: «ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ «ΔΙΚΗ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ http://freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

   ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ

   Διαγραφή