Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS

Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ  ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ«ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ», ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! 

2 ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 



Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν αυτή τη στιγμή το γύρο της Γαλλίας, εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό για τις μεθόδους του Ε.Μακρόν. Οι εικόνες δείχνουν δεκάδες μαθητές σε καθεστώς "ομηρείας" από τους "πραιτοριανούς" του Ε.Μακρόν μετά από έφοδο σε σχολείο. 


Το βίντεο αυτό εξηγεί και την ολική κατάρρευση του Ε.Μακρόν και την εντολή να βγει ο Στρατός στους δρόμους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έφοδο σε σχολεία της Γαλλίας.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από το Λύκειο​ "Saint Exupery" στη Mantes.

"Τα χέρια στο κεφάλι, πέστε στα γόνατα" λένε οι αστυνομικές δυνάμεις. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως υπήρξαν 140 συλλήψεις ενώ ένας αστυνομικός μαρτυρά πως πολλοί από τους μαθητές αν όχι όλοι ήταν αθώοι!

"Αυτά είναι τα παιδιά μας. Τα παιδιά μας. Μακρόν θα το πληρώσεις. Τους συμπεριφέρονται σαν τρομοκράτες αν είναι δυνατόν"

Χιλιάδες εξοργισμένοι Γάλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ετοιμάζονται για "την μέρα δίχως αύριο".

Ce sont vos enfants putain, VOS ENFANTS.


Jusqu’où ce gouvernement est prêt à aller !?



Veulent ils vraiment l’affrontement généralisé ?!




8.313 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό




Im shocked!


French Anti-Riot-Police treats protesting students like criminals. This is from the Saint Exupery high school in Mantes la Jolie.


45 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Περίπου 200 λύκεια και κολέγια είναι αποκλεισμένα.
«Οι αριθμοί είναι περίπου αντίστοιχοι με αυτούς των προηγούμενων ημερών», παραδέχτηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο το υπουργείο Παιδείας.

«Σύμφωνα με τα σχολικά συγκροτήματα, η κατάσταση είναι ετερογενής, δηλαδή έχουμε πλήρεις ή μερικούς αποκλεισμούς, φράγματα, φωτιές…»

Οι εκπρόσωποι των μαθητών κάλεσαν να διατηρηθεί η πίεση και να ενταθεί το κίνημα σήμερα (Πέμπτη) με μια «γενική κινητοποίηση» πριν από τις αυριανές (σημερινές) διαδηλώσεις.

Στην Ιβελίν, 148 άνθρωποι προσήχθησαν μπροστά από ένα λύκειο στη Μαντ-λα-Ζολί για «συμμετοχή σε ένοπλη οχλαγωγία»(!!!) με την αστυνομία να προφασίζεται πως θέλει με αυτό τον τρόπο να «διακόψει μια διαδικασία εκτός ελέγχου».

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από νέα επεισόδια κοντά στο λύκειο Σεντ-Εξιπερί, όπου αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν σήμερα και όπου ξέσπασαν συγκρούσεις με την αστυνομία, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Στο Σεν-Σαιν-Ντενί, η κατάσταση είναι τεταμένη μπροστά σε πολλά σχολικά συγκροτήματα. Στην Κουρμέβ, μπροστά στο λύκειο Ντενίς-Παπέν, περίπου τριάντα νεαροί με κουκούλες εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μπροστά στο λύκειο Ανρί-Βαλόν στην Ομπερβιλιέ, μαθητές απέκλεισαν εν μέρει την είσοδο στη διάρκεια του πρωινού.

Στη Βαλ-ντε Μαρν, περίπου 150 νεαροί, μερικοί από τους οποίους φορούσαν κίτρινα γιλέκα, συγκεντρώθηκαν μπροστά στο πολυκλαδικό λύκειο Κασάν.

«Την αύξηση της τιμής των καυσίμων θα την πληρώσουμε εμείς αργότερα», λέει η Ινές, μια μαθήτρια της πρώτης λυκείου.

Ο υπουργός Παιδείας Ζαν-Μισέλ Μπανκέρ του Μακρόν θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV ότι «Με το πρόσχημα των κίτρινων γιλέκων, βλέπουμε να ξεπροβάλλουν όλων των ειδών τα άτομα που αναμιγνύονται με ανθρώπους που διαδηλώνουν με καλή πίστη, όπως οι μαθητές του λυκείου, και αυτό καταλήγει σε σοβαρή βία», 

Και νομίζει ότι αυτό αμνηστεύει και επιτρέπει στην κυβέρνηση να φέρεται σε αθώα μικρά παιδιά όπως οι ισλαμοφασίστες του ISIS στα θύματά τους!

Πολλά συνδικάτα (FO, Sgen-CFDT) ή η ομοσπονδία γονέων μαθητών λυκείου FCPE λένε ότι οι διεκδικήσεις των μαθητών, είναι νόμιμες και στρέφονται κυρίως κατά των μεταρρυθμίσεων στις εξετάσεις στο τέλος του λυκείου (μπακαλορεά) και στο λύκειο.

Στο λύκειο Ζακ-Μονό στην Ορλεάνη, ένας μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά όπλου αστυνομικών, στην υπέροχη «δημοκρατία» του Μακρόν!


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ







Quand on humilie sa jeunesse il ne faut pas s'étonner des révoltes futures ...

Προβολή εικόνας στο Twitter






📹 VIDEO 📹 - : 146 adolescents interpellées devant un lycée de après des heurts."




ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο   «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» 
ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ
ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου