Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Θα συμβούν σημεία και τέρατα στα μεγάλα σαλόνια τα δικά σας, σ’ αυτούς που δήθεν σήμερα σας εκφράζουν και στις κεφαλες σας.

Σήμερα παιδιά μου μιλώ μόνο για την Εκκλησία Του Χριστού, γιατί την δημιούργησε με τα ίδια Του τα χέρια και με το Αίμα Του, γιατί ήταν το θέλημα και η αγάπη Του Πατέρα Του

Η χώρας μας είναι ευλογημένη και με την ευλογία της Μητέρας Του Κυρίου μας.

Πρέπει λοιπόν να εστιάσω στην Εκκλησία Του Χριστού που είσθε εσείς , όσοι προσεύχονται, όσοι τον πιστεύουν, όσοι τον ακολουθουν και όσοι θέλουν να τον ακολουθήσουν, οι μετανοημένοι και οι αμετανόητοι γιατί και πολλοί από αυτούς θα μετανοήσουν κάποια στιγμή.

Όμως πρώτα θα περάσετε όλα τα δύσκολα που σας είπα πιο πριν, γιατί θα συμβούν σημεία και τέρατα στα μεγάλα σαλόνια τα δικά σας, σ’ αυτούς που δήθεν σήμερα σας εκφράζουν και στις κεφαλές σας.

Ο Χριστός όμως δεν έχει ανάγκη από χρυσάφια, Έχει ανάγκη από ευσπλαχνία γι’ αυτούς που έχετε μπροστά σας και έχετε καθήκον να τους οδηγήσετε στον σωστό δρόμο.

Είναι καθήκον, δεν είναι θέληση, ούτε για την αγάπη Του Θεού, δεν χρειάζεται τέτοια αγάπη Ο Θεός, ας προσέξουν οι κεφαλές την Εκκλησίας Του Χριστού γιατί δεν είναι δική τους.

Περιουσία δική τους έχουν μόνο την ψυχή τους και περιουσία Του Χριστού είναι οι ψυχές τους, το λέω αυτό με νόημα, για να προσέχουν και να είναι σωστοί απέναντι στον κόσμο.

Διότι είναι η ώρα της ανάγκης και έχουν μεγάλο καθήκον και μεγάλο βάρος στις πλάτες τους

Και αυτοί οι οποίοι ακούν τον λόγο Του Χριστού , έχουν επίσης μεγάλο βάρος στις πλάτες τους. Δεν το λέγω αυτό ως απειλή, αλλά με ευσπλαχνία και σας λέγω ποιος είναι ο δρόμος και τι πρέπει να κάνετε.

Διότι Ο Πατήρ , Ο Χριστός, και Το Άγιο Πνεύμα δεν χάνονται, εσείς θα χαθείτε εάν φύγετε μακριά από Τον Χριστό και Τον Πατέρα και από τους Αγίους σας και τους Πατέρες που σας έχει δώσει κατά καιρούς Ο Κύριος.

ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…


Και Ο Χριστός, έναν άλλον νέο κόσμο θα βρει μετά, διότι δεν τελειώνουν οι ψυχές, όμως μέσα σε αυτές τις ατελείωτες ψυχές, ας είναι και οι ψυχές σας.

Είναι καθήκον παιδιά μου, να μιλήσετε, είναι καθήκον σας να υπερασπίσετε τον εαυτόν σας και τους άλλους, Ο Χριστός θα σας σκεπάσει, θα σας καλύψει, θα σας βοηθήσει , σε κάθε βήμα σας, σε κάθε πνοή σας, σε κάθε βλέμμα και λόγο σας, σε κάθε σκέψη σας και σε κάθε τι που θα Του ζητήσετε μέσω προσευχής και της εξομολόγησης.

Μην παραμένετε σε ασήμαντα πράγματα, η μεγαλύτερη σημασία σε όλους σας που θα μιλήσετε με πολύ αγάπη, θα είναι να μην αποκοπούν από την Εκκλησία οι άνθρωποι, από την προσευχή, από την μετάνοια και την εξομολόγηση και από τον ίδιο Τον Θεό Πατέρα, Τον Παντοκράτορα .

Έτσι λέγεται, Θεός Παντοκράτορας και όχι σκέτος θεός, όπως θα σας πουν, που μόνο παντοκράτορας δεν θα είναι.

Αυτός που θα σας παρουσιάσουν θα είναι κοσμοκράτορας, έτσι θα τον ονομάζουν, αλλά και η λέξη αυτή δεν του ανήκει .

Μπορεί μερικοί να σκεφθούν, γιατί καθόμαστε και μιλάμε τόσο ανοιχτά, και εγώ σας απαντώ, γιατί να μην μιλήσω, ώστε να γνωρίζετε τι θα συμβεί ; 

Τι άλλο θέλετε να σας πω; πως μπορώ αλλιώς να σας μιλήσω; παιδιά μου Ο Χριστός κανέναν δεν έχει για χάσιμο ούτε τις κεφαλές (τους ιεράρχες) 

Παιδιά μου και Ο Χριστός Ο ίδιος παρακαλεί τον Πατέρα του, να μην γίνουν όλα αυτά,

Ο Ίδιος Ο Χριστός παρακαλά οι κεφαλές της Εκκλησίας Του να αλλάξουν γνώμη και γνωμικές, να γίνουν και να γνωρίζουν που βαδίζουν, γιατί ήδη έχουν αρχίσει να πίνουν από δυο ποτήρια νερό.

Το Δισκοπότηρο είναι μόνο ένα, δεν υπάρχει δεύτερο, το άλλο που δεν λέγεται Δισκοπότηρο, έχει μέσα μόνο δηλητήριο!


Σημείωση του Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.


1 σχόλιο:

  1. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.!

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!

    ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει - ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
    https://www.youtube.com/watch?v=v5q_891YeOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή