Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! 
Κοινοποιεί ο Γεωκών

Θα κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδος ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, όχι από άλλους, θα κλείσουν για να μην χαλάσει ο πυρήνας. 

Το λέω ατράνταχτα, εσείς οι δικοί του Χριστού (το ιερατείο) πρώτα θα τον προδώσετε , 


Θυμηθείτε 2000 χρόνια πριν : «νίπτω τας χείρας μου» είπαν, έτσι θα πουν και τώρα οι παγκοσμιοποιητές, έτσι θα γίνουν, έχετε μπει στον δρόμο. 

Παιδιά μου Ο ΧΡΙΣΤΟΣ σας αγαπά, έχετε μπει πλέον στον δρόμο και όταν ακόμη κόβετε τα νύχια σας, να κάνετε προσευχή, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 

Ισχύουν τα πάντα που Ο Κύριος σας είπε ότι θα γίνουν, αλλά ισχύει και ο Λόγος Του, 

ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, σας είχα πει παλαιότερε ότι η πίστη θα πέραση από το στομάχι. 

Εσείς οι άνθρωποι του ΧΡΙΣΤΟΥ πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά σε όλον τον κόσμο και να μην διακρίνετε εάν κάποιος είναι οτιδήποτε άλλο…( εκτός ορθοδοξίας ) 

Πρέπει αυτό που θέλουν να κάνουν αυτοί με την παγκοσμιοποίηση, να το κάνετε εσείς με την Χριστοποίηση του κόσμου, για να μάθουν ποιος είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, η ΠΑΝΑΓΙΑ, να μάθουν για ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ. 

Διότι κανείς με τα προβλήματα που παίρνει δεν θα καθίσει να διαβάσει τους βίους των Αγίων η τους Αγίους Πατέρες. 

Ήδη θα ξεχάσουν ότι μέσα στα σπίτια τους έχουν την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, την έχουν στις βιβλιοθήκες σαν ένα διακοσμητικό βιβλίο, ώστε να λένε ότι :«είμαστε και εμείς Χριστιανοί και έχουμε την Καινή Διαθήκη»

Διότι έτσι θα σας κάνουν με αυτά που τραβήξατε και τραβάτε, εσείς πρέπει να είσθε πολύ δυνατοί και να μιλήσετε ανοιχτα στον κόσμο, μην ανησυχείτε για τα λόγια που θα βγάλετε από το στόμα σας. 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα σας καλύψει, θα σας έχει κάτω από την σκιά του, όμως πρέπει να Τον έχετε στην καρδιά σας, στην ψυχή σας και να ανοίξετε τα μάτια του κόσμου 


Σημείωση Γεωκών 

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου