Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΗΓΕΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


ΓΕΡΟΝΤΑΣ:«ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ…»




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Σημείωση: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ πριν από 2-2,5 χρόνια περίπου είπε: Θα φύγει αυτή η κυβέρνηση ( η τότε κυβέρνηση ? ) σε σύντομο χρονικό διάστημα και …..θα έρθει ένας που παίρνει ψυχοφάρμακα και θα είναι μπαρδαλός, θα μιλάει μπαρδαλά... τ


Τι είναι το μπαρδαλός;


Ο ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ , αυτός που μπερδεύει τα λόγια του και είναι παράλληλα τρελός αλλά αυτός δεν θα μείνει…


Να έχετε πίστη παιδιά μου, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, αυτό είναι που θα σας κάνει στέρεους (μόνο η πίστη) 


Είναι σαν το ξύλο που απ’ έξω είναι γερό και από μέσα όταν δεν έχει γίνει η κατάλληλη εργασία για το σαράκι, το τρώει από μέσα και ας φαίνεται γερό απ’ έξω , και σιγά-σιγά αυτό χαλάει, έτσι λοιπόν και εσείς παιδιά μου από μπροστά να έχετε πίστη και ταπεινότητα ως ασπίδα και γύρω-γύρω να είσαστε περικυκλωμένοι από τη μετάνοια.


Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. 


Ήταν ένας πλούσιος και είχε όλα τα αξιώματα του, τις χρυσές λίρες και τα χρήματα του σε μια χρηματοθήκη, αυτός ο πλούσιος ήταν μέθυσος και κακός στην ψυχή του.

Έκανε ελεημοσύνες για την δόξα του και η ψυχή του παρέμενε κακή, κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το σπίτι του …και κάηκαν όλα τα αξιώματα …η ψυχή του παρ’ όλα αυτά παρέμεινε κακή, έγινε πολύ φτωχός και πήγε σε αυτούς που ελέησε να ζητήσει βοήθεια, εκείνοι τον ελέησαν αλλά αυτός συνέχισε να είναι κακός.

ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, τώρα οι πλούσιες χώρες φαίνονται καλές σαν τον πλούσιο, όμως ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε λίγο καιρό όμως παιδιά μου η φτωχή αλλά ελεήμων Ελλάδα θα ελεήσει τις «πλούσιες» αυτές χώρες που σε λίγο καιρό θα πάθουν μεγάλη ζημιά. 

Αλλά σαν τον πλούσιο αυτές δεν θα μετανιώσουν όπως το παράδειγμα που σας ανέφερα.

Παιδιά μου μην μου ζητάτε χρόνο όταν λέω σε λίγο, η σφραγίδα τελείωσε, πότε θα μπει «δεν ξέρω», είναι όπως σε ένα γραφείο που ενώ κάποιος πάει να σφραγίσει και έχει σηκώσει το χέρι του να πατήσει την σφραγίδα, κάποιος του πιάνει τη συζήτηση και εκείνος καθυστερεί λίγο να τη βάλει .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΥΤΗ, ΟΣΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.


Ο Κύριος θα λυπηθεί πολύ γι’ αυτούς που θα μείνουν απ’ έξω γιατί είναι όλα παιδιά του και τον πονάει.


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου