Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ...



ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗ FED


ΒΙΝΤΕΟ




Την έντονη δυσαρέσκεια του για την πρόσφατη αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων από την Federal Reserve εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιώντας για ακόμη μια φορά το Twitter.

«Το μόνο πρόβλημα που έχει η οικονομία μας είναι η Fed», αναφέρει στο μήνυμα του ο Αμερικανός πρόεδρος και προσθέτει: «δεν νιώθουν την αγορά, δεν καταλαβαίνουν τους απαραίτητους εμπορικούς πολέμους ή το ισχυρό δολάριο ή ακόμα και το κλείσιμο της κυβέρνησης από τους Δημοκρατικούς για τα σύνορα. 

Η Fed είναι σαν έναν δυνατό γκόλφερ που δεν μπορεί να σκοράρει γιατί δεν έχει το άγγιγμα».


The only problem our economy has is the Fed. They don’t have a feel for the Market, they don’t understand necessary Trade Wars or Strong Dollars or even Democrat Shutdowns over Borders. The Fed is like a powerful golfer who can’t score because he has no touch - he can’t putt!

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έφτασε να εξετάζει ακόμα και την απόλυση του επικεφαλής της Fed, Ζερόμ Πάουελ μετά την αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων την προηγούμενη εβδομάδα. 

Αυτή ήταν η τέταρτη αύξηση των επιτοκίων για το 2018, με την κεντρική τράπεζα να υπολογίζει άλλες δύο αυξήσεις για το 2019.

Ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν διέψευσε πάντως τα εν λόγω δημοσιεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ: 




1 σχόλιο:

  1. Κανω μια ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ υποθεση εργασιας!!!Λεω ΑΝ!!!!ΑΝ οι παγκοσμιοι τραπεζιτες κατα καποιο τροπο δεν ειχαν το προνομιο της εκδοσης του χρηματος που και κατα την δικη τους ομολογια ειναι καθοριστικος παραγων και πρωταρχικο κριτηριο στην χειραγωγηση και ποδηγετηση των πολιτικων εξελιξεων απανταχου στον πλανητη. Εκει ιδιως που οι Κεντρικες Τραπεζες συνεπικουρουμενες και απο τις κρατικες προδοτικες Ελιτ ειναι απολυτα πειθηνιες και καθοδηγουμενες απο την 'αγαθοεργο 'διαθεση και βουληση των ιδιωτων αυτων!!Δηλαδη σχεδον παντου!!.Λεω ομως ΑΝ!!!!!ΑΝ για καποιο λογο αυριο αλλαξει αυτο και η εκδοση και κυκλοφορια του χρηματος (ισως λογω καποιας επαναστασης των λαων ,ισως λογω μιας αιφνιδιας παγκοσμιας αφυπνισης κλπ) γινεται πλεον οχι απο τους ιδιωτες αλλα απο τις οποιες ΔΗΜΟΣΙΕΣ Κεντρικες Τραπεζες των κρατων(με ολη την παθογενεια και αυτου ακομα του τροπου) και οχι απο τους γνωστους αγνωστους διεθνεις υπερτραπεζιτες!!!!Φανταζομαι λοιπον μια σειρα απο αυτοματες και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ παγκοσμιες επιπτωσεις και παρελκομενα που ομως ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ την διαφαινομενη αλλα και την υπαρκτη παγκοσμια τυραννια.Να τι θα γινει λοιπον κατα την γνωμη μου!!!!!:1)Δεν θα μπορουν οι εγκαθετοι των υπερτραπεζιτων εκδοτων χρηματος να χρηματοδοτουν ασυδοτα και διακριτα τους δικους τους 'επιχειρηματιες'!!!!2)Δεν θα μπορουν να δημιουργουν απιστευτα μεγαθηρια του παγκοσμιου εμποριου και της βιομηχανιας αφου θα εκλιπει η προνομιακη και διακριτη δανειοδοτηση-χρηματοδοτηση που ειναι η γεννεσιουργος τους αιτια ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!...3)Δεν θα μπορουν να 'χρηματοδοτουν πολιτικες-πολιτιστικες-κοινωνικες-ιδεολογικες-θρησκευτικες κλπ δρασεις της αρεσκειας τους ελλειψει πορων!!!4)Δεν θα μπορουν να στηνουν πανεπιστημιακα ιδρυματα-διεθνη βραβεια αριστειας(Νομπελ κλπ) επηρρεαζοντας δραστικα και χειραγωγοντας βαναυσα την ιδεολογικη,επιστημονικη και πνευματικη κονιστρα.Οι παγκοσμιες πνευματικες προσωπικοτητες που πολυ συχνα απλα ειναι οι αγκιτατορες και οι προπαγανδιστες των υπερταπεζιτων απλα ΔΕΝ θα υπαρχουν.Γιατι υπαρxουν(οχι παντα βεβαιως) λογω της προπαγανδας και της κατευθυνομενης ιδεοληψιας των εξουσιαστικων κεντρων.Με πολυ χρηματοδοτηση και σπρωξιμο βεβαιως!!!...5)Η αριστερα ως δημιουργημα των παγκοσμιων τραπεζιτων απλα θα περιοριστει στον φυσιολογικο οσο και ΧΡΗΣΙΜΟ και επιθυμητο ανθρωποκεντρικο της ρολο.Η οποια διαφορα δυναμικου που κατα την φυσικη δημιουργει εργο (χρηματοπιστωτικος καπιταλισμος 'vs' κομμουνισμος κλπ ) απλα πολυ απλα θα ξεφουσκωσει!!!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!! .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή