Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 20 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΟΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!!

ΒΙΝΤΕΟ



Οι φήμες επιμένουν ότι το ξενοδοχείο Alfavito στο κέντρο του Κιέβου που χτυπήθηκε από πύραυλο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν εκεί όπου διέμεναν ξένοι στρατιωτικοί σύμβουλοι.

Η Ρωσία δεν έχει τη συνήθεια να στοχεύει μη ζωτικούς-στρατηγικούς στόχους.Το ξενοδοχείο Alfavito στο κέντρο του Κιέβου χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο και καταστράφηκε εν μέρει κατά τη χθεσινή μαζική αεροπορική επίθεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Το Κίεβο τηρεί πρωτοφανή «radio σιωπή» για τη συγκεκριμένη επιδρομή. Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για 20 τραυματίες κι ένα νεκρό. 12 θέσεις στρατολόγησης στο κέντρο της πόλης όπως το ‘hôtel Lybid και το ‘hôtel Alfavito χτυπήθηκαν με πυραυλικές επιθέσεις το Σάββατο.



Πρωτοχρονιά, η Ρωσία έπληξε την Ουκρανία από όλες τις πλευρές. Εκτός από το Κίεβο, το Kharkov, το Zhytomyr, το Khmelnytsky, το Ternopil, το Kherson, το Vinnytsia, το Lviv, η Odessa, ο Nikolaev και το Kramatorsk χτυπήθηκαν αλύπητα. 

Τουλάχιστον 10 εκρήξεις ακούστηκαν για πρώτη φορά στο Κίεβο κυρίως στο κέντρο της πόλης όπου χτυπήθηκε ένα πολύ δημοφιλές ξενοδοχείο. Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, σε αυτό το ξενοδοχείο διέμεναν στρατιωτικοί σύμβουλοι του ΝΑΤΟ/Δύσης.

Πολλοί λένε ότι το μαζικό χτύπημα ήταν ένα ισχυρό μήνυμα από τη Ρωσία προς τα δυτικά ενόψει της επικείμενης μεταφοράς των πυραύλων Patriot στην Ουκρανία, τους οποίους ο Πούτιν ορκίστηκε ότι η Ρωσία θα καταστρέψει. Με τα δικά του λόγια, «τα συστήματα Patriot είναι στην πραγματικότητα λίγο ξεπερασμένα. Αλλά αν τα στείλουν, είμαι 100% σίγουρος ότι θα τα καταστρέψουμε.”

Σύμφωνα με αρκετές ουκρανικές πηγές, το ξενοδοχείο στέγαζε επίσης Αμερικανούς που βρίσκονταν στο Κίεβο για να συντονίσουν τη μεταφορά και εγκατάσταση των συστημάτων Patriot στην Ουκρανία. Πηγές υποστηρίζουν τώρα ότι η Ρωσία διέθετε πληροφορίες για το πού βρίσκονται και την αποστολή τους, γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου