Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

ΦΑΝΑΡΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΑΡΧΙΝΑΖΙ ΜΠΑΝΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΝΑΖΗΔΕΣ!!! Ή ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ Η ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ!!  
ΒΙΝΤΕΟ


Φανάρι, αυτοί οι νεοναζί παπαδοναζήδες που γιορτάζουν τα γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζί Μπαντέρα στην Ουκρανία είναι δικοί σου;;; Μάζεψε τους….. Ή με το Σταυρό ή με τη σβάστικα. Με τον σταυρό ή με τον αγκυλωτό!!

Σκοτεινός σεκταρισμός…

Έρχονται εικόνες και βίντεο από Ουκρανία που δείχνουν ”κληρικούς” προφανώς του Επιφάνιου να πωτοστατούν σε γλέντι για τα Γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζιστή Στέπαν Μπαντέρα που ευθύνεται για γενοκτονία Πολωνών κι Εβραίων στην Ουκρανία κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.




Αν είσαι πατριάρχης αρχιεπισκοπος επίσκοπος ιερέας μοναχός πιστός ή οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος ήρθε η ώρα ν΄αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ΄αφήσεις. Ή με το Σταυρό ή με τη σβάστικα. Με τον σταυρό ή με τον αγκυλωτό!

Μάζεψε τα άπλυτα σου Φανάρι… τα πολυσχισματικά σου σούργελα..






Πολλές φιέστες από τη νεοναζιστική νεολαία και όχι μόνο των Μπαντερισμών φιλοχιτλεριστών στην Ουκρανία για τα γεννέθλια του που τα γιόρτασαν περισσότερο από τη Γέννηση του Χιστού γιατί αυτός συνέβαλε στη ”Γέννηση ενός έθνους” ναζιστικού…



Ο επίσημος λογαριασμός του ουκρανικού κοινοβουλίου δοξάζει επίσημα τον συνεργάτη των Ναζί. Αλλά φυσικά, ο ναζισμός στην Ουκρανία είναι απλώς «αποκύημα της ρωσικής προπαγάνδας». Το 2010 ανακηρύχθηκε ήρωας του καθεστώτος Κιέβου….





Και στο Χάρκοβο με το ίνδαλμα τους…οι ”Φαναριώτες”







 

3 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.
    ΠΟΣΟ ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ;
    ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΠΟΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΜΑΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΑΑΛΛΙΩΣ,ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΧΩΡΑ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφως και μιλησες ορθως αν και καθημενος. Ας αφησουμε τον ΤουρκΟρθοδοξο να τα ισοπεδωσει ολα και με τον επομενο Ικουμενικαλ το ξαναβλεπουμε...

      Διαγραφή