Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ


Γράφει ο Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος




Είναι και πάλι καιρός να δούμε την πραγματικότητα, ώστε να κατανοήσουμε το γενικό σχέδιο της άρχουσας τάξης, αντί να επικεντρωνόμαστε μόνο στα υποδεέστερα μέρη και στις αποσπασματικές ατζέντες εκείνων που σκοπεύουν να καταστρέψουν τη γη και τους κατοίκους της, όλα αυτά για να αποκτήσουν την απόλυτη κυριαρχία πάνω σε αυτόν τον κόσμο. 

Με τον τρόπο αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι για να επιτύχουν, αυτοί που επιδιώκουν αυτή τη μεγάλη εξουσία πρέπει να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου του χρήματος, της περιουσίας και των φυσικών πόρων στη γη. 

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η επιβολή αυτού του ελέγχου συγκεντρωθεί στα χέρια των ηγετών και οι άνθρωποι συμμορφωθούν οικειοθελώς.

 Για να είναι αυτό εφικτό, όλες οι κρατικές οργανώσεις πρέπει επίσης να είναι υποταγμένες στη μεγαλύτερη δύναμη που είναι το βαθύ κράτος- ή εκείνη η κυρίαρχη τάξη ατόμων που κατέχουν και ελέγχουν το κεντρικό και το μεγάλο τραπεζικό σύστημα, την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης, την ιατρική συμμορία, τα καρτέλ τροφίμων και γεωργίας και όλες τις μεγάλες εταιρείες και τις γραφειοκρατίες σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα ακατόρθωτο κατόρθωμα για να επιτευχθεί, αλλά είναι σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί σε κοινή θέα. 

Ενώ το ψέμα περί "κοβιδίων" και η από καιρό σχεδιασμένη βάρβαρη αντίδραση σε αυτό, ήταν μνημειώδους σημασίας για την προώθηση των αρχικών σχεδίων εξαγοράς παγκοσμίως, ήταν και είναι μόνο ένα μέρος του συνολικού σχεδίου για την ολοκλήρωση της πλανητικής κυριαρχίας στα χέρια των λίγων. 

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα αυτής της τρομοκρατίας που επιβλήθηκε στις ΗΠΑ και στον κόσμο λόγω της ψεύτικης συνομωσίας με τον "ιό", ήταν η συγκέντρωση της τοπικής εξουσίας στα χέρια των επιμέρους κρατικών παικτών σε όλο τον κόσμο, και μάλιστα ταυτόχρονα, ώστε να αποκτήσουν παγκόσμιες πολιτικές συνεργασίες. 

Από την άποψη της απόκτησης εξουσίας, αυτό ήταν μια τεράστια επιτυχία για την κυβέρνηση και τις πολιτικές γραφειοκρατίες σχεδόν σε κάθε χώρα του πλανήτη- οδηγώντας σε μια παγκοσμιοποιημένη προσπάθεια της πραγματικής άρχουσας ελίτ να καταλάβει την εξουσία και τον έλεγχο σχεδόν όλων των κυβερνήσεων-μαριονετών παντού. 

Η παραχώρηση της εξουσίας με πληρεξούσιο στην πολιτική τάξη κάθε χώρας πάνω στους πολίτες της, ενισχύοντας κάθε μεμονωμένη δικτατορία και ολιγαρχία παντού, εγγυήθηκε την πολιτική συνεργασία, ώστε οι δεσπότες και οι τεχνοκράτες που ελέγχουν τον κόσμο, στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν το μεγάλο σχέδιο της δημιουργίας ενός παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης, να μπορούν να το κάνουν χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από τον απλό λαό.

Πηγαίνοντας λίγα μόλις χρόνια πίσω, μπορεί κανείς να θυμηθεί τον φρικτό όρο που εφαρμόστηκε για επιθετικό πόλεμο εναντίον εκείνων των χωρών, κυρίως των προηγούμενων συμμάχων, που δεν συμμορφώνονταν πλήρως με τις εντολές και τις απαιτήσεις των ΗΠΑ, οι οποίες αποσκοπούσαν στο να επιτρέψουν στις πολιτικές, εταιρικές, τραπεζικές και στρατιωτικές βιομηχανίες των ΗΠΑ να εξουδετερώσουν τους πρόσφατα ταξινομημένους "εχθρούς" τους. 

Φυσικά, δεν αποτελούσαν ποτέ καμία απειλή για αυτή τη χώρα ή για οποιονδήποτε σε αυτήν, αλλά είχαν αποφασίσει να μην ξαπλώσουν κάτω και να γίνουν σκλάβοι αυτής της ειδεχθούς αυτοκρατορίας. Αυτός ο όρος ήταν "Σοκ και Δέος", και εφαρμόστηκε στρατιωτικά, οικονομικά, και επιτεύχθηκε μέσω της απόλυτης τρομοκρατίας των ΗΠΑ εναντίον αθώων. 

Μόλις αυτές οι χώρες, στην προκειμένη περίπτωση, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, (και άλλες) καταστράφηκαν πλήρως και τοποθετήθηκαν κυβερνήτες-μαριονέτες, η ανοικοδόμηση όσων οι ΗΠΑ είχαν σκόπιμα καταστρέψει, θα αναδιαρθρωθεί εις βάρος όλων σε αυτή τη χώρα, και προς αποκλειστικό όφελος εκείνων των πολιτικών, των εταιρειών, των τραπεζών και των στρατιωτικών πόρνων που θα κέρδιζαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε παράνομες ανταμοιβές, ακριβώς όπως συμβαίνει στην τρέχουσα επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος στην Ουκρανία με ψεύτικη σημαία.

Κατασκευάζοντας πριν από δύο δεκαετίες το εσκεμμένο γεγονός της ψευδούς σημαίας που ονομάζεται 9/11, δημιουργήθηκε το σκηνικό για να χτυπηθεί για άλλη μια φορά απίστευτος και αβάσιμος φόβος στις καρδιές και τα μυαλά των Αμερικανών πολιτών σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να κερδίσουν μαζική αποδοχή και υποστήριξη για κάθε είδους φρικαλεότητες κατά τη διάρκεια ενός κατασκευασμένου πολέμου τρόμου και βασανιστηρίων εναντίον μιας μη απειλής. 

Αυτό δεν ήταν η αρχή του σχεδίου του κράτους για την επίτευξη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, αλλά ήταν η πιο σημαντική προσπάθεια μέχρι σήμερα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει βέβαια, καθώς τώρα χρησιμοποιούνται πιο ύπουλες και συγκαλυμμένες μέθοδοι για την κατάληψη της εξουσίας επί των ανθρώπων, αλλά το επιδιωκόμενο τελικό παιχνίδι παραμένει το ίδιο. 

Ο πόλεμος, η οικονομική κρίση, οι ψεύτικες πανδημίες, ο πληθωρισμός, η καταστροφή του ιατρικού συστήματος, οι ψεύτικες επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης, οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας- όλα σκόπιμα δομημένα για την επίτευξη του ίδιου στόχου, αποτελούν ένα συνεχές μέρος αυτής της συνεχιζόμενης τυραννίας που αποσκοπεί στην υποταγή και την αποδυνάμωση του αξιολύπητου προλεταριάτου.

Το κορυφαίο κλιμάκιο της διαφθοράς, του ψεύδους και των δολοφονιών δεν κοιμάται ποτέ, και με την πάροδο του χρόνου έχει συσσωρεύσει σχεδόν όλο τον πλούτο του κόσμου στα χέρια ή υπό τον έλεγχο των λίγων που τώρα κυβερνούν αυτή τη γη. 

Μόλις εξασφαλιστούν όλα τα πλούτη, όπως έχει ήδη συμβεί κατά τη γνώμη μου, το σχέδιο ολοκληρωτικής κατάληψης μπορεί να προχωρήσει σταδιακά αλλά σταθερά στα τελικά στάδια αυτού του μεγάλου πραξικοπήματος επαναφοράς. 

Το επόμενο βασικό στοιχείο για την εξασφάλιση του απόλυτου ελέγχου αυτού και όλων των άλλων πληθυσμών, θα είναι η οικονομική κατάρρευση των κοινωνιών, καθιστώντας τις μάζες εξαρτημένες από το κράτος- ανοίγοντας το δρόμο για μια πλήρη αναδιάρθρωση όλων των νομισματικών συστημάτων. 

Η ηλεκτρονική ψηφιοποίηση της ζωής θα σημάνει το τέλος κάθε ελευθερίας, και θα επιτευχθεί για άλλη μια φορά λόγω ενός μαζικού ψεύτικου φόβου. 

Αυτός ο φόβος μπορεί να οφείλεται σε συνωμοσιολογικές πολλαπλές ψευδείς απειλές για την ανθρωπότητα, αλλά η πιο διαδεδομένη και βασική πτυχή της τρομολαγνείας και της τυραννίας που καθοδηγείται από την πολιτική θα κατηγορηθεί στο μέλλον πιθανότατα στην ψεύτικη "επιστήμη της κλιματικής αλλαγής".

Παρόλο που είναι αργά στο παιχνίδι, όλη αυτή η δυστυχία και η τυραννία μπορούν να σταματήσουν στην πορεία τους, αλλά ο ελέφαντας στο δωμάτιο πρέπει πρώτα να ξυπνήσει και να ξεκινήσει δράση εναντίον εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία. 

Αυτός ο ελέφαντας αποτελείται από σχεδόν όλους εμάς μαζικά, που εργαζόμαστε ως άτομα μαζί, χρησιμοποιώντας τους πολύ μεγάλους αριθμούς μας για να καταστρέψουμε τη δύναμη του ελέγχοντος βαθέος κράτους καταστρέφοντας τη δύναμη εκείνων που βρίσκονται στην κυβέρνηση και σε όλους τους βραχίονες επιβολής της στην πολιτική, την αστυνομία και το στρατό. 

Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται αδύνατο, δεν είναι, αλλά απαιτεί από τον κοινό πληθυσμό να υπερασπιστεί τον εαυτό του , (κάτι που απουσίαζε) από αυτή την επίθεση τρόμου που έχει πλέον καταναλώσει αυτή τη χώρα, αντί να συνεχίσει να είναι τίποτα περισσότερο από ένα εθελοντικό κοινωνικό κοπάδι σκλάβων.

Τα γραπτά είναι ήδη στον τοίχο , και αυτή η συνωμοσία μέχρι σήμερα συνέχισε να προχωράει ακάθεκτη λόγω της ακραίας εξάρτησης, της αδιαφορίας και της απάθειας. Τα επόμενα βήματα προς μια πλήρη κατάληψη όχι μόνο προετοιμάζονται, αλλά ήδη σχεδιάζονται και υλοποιούνται. 

Τα νομισματικά συστήματα και οι οικονομίες της αγοράς καταστρέφονται σκόπιμα υπέρ της τεχνητής "νοημοσύνης", της επιτήρησης και του πλήρους τεχνοκρατικού ελέγχου. Αυτό συμβαίνει εδώ και παγκοσμίως, καθώς σχεδόν κάθε μεγάλο τραπεζικό σύστημα διαθέτει ή κατασκευάζει μια πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC). 

Με μια τέτοια διαδικασία σε ισχύ, ο πλήρης έλεγχος ταυτόχρονα γίνεται όχι μόνο δυνατός, αλλά και πιθανός. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι "έξυπνες" κλειδωμένες πόλεις, η προηγμένη τεχνολογία εντοπισμού και παρακολούθησης, η γενετική χειραγώγηση, η αποανάπτυξη και η ευγονική γίνονται πλέον ο κανόνας, ή θα γίνουν πολύ σύντομα, αν οι άνθρωποι δεν δράσουν. 

Με άλλα λόγια, η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια της πλειοψηφίας, και ω τι τραγωδία έχει δημιουργήσει αυτό, γιατί η συλλογική πλειοψηφία είναι η κατάρα όλων των πτυχών της ελευθερίας.

Η βία, εκτός από την καθαρή και νόμιμη αυτοάμυνα, δεν είναι απαραίτητη για να κλείσει αυτό το ολοκληρωτικό κράτος. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε βίαιη εξέγερση ή επανάσταση που είναι επιθετική μπορεί μόνο να προκαλέσει ζημιά στην προσπάθεια και να ενισχύσει τη θέση του εγκληματικού κράτους. 

Η βία και η ισχύς απλά δεν είναι πολύτιμες ή αποτελεσματικές, καθώς οι άνθρωποι έχουν τους αριθμούς για να μην υπακούσουν και να αγνοήσουν απλά όλες τις κυβερνητικές διαδικασίες και εντολές, προκαλώντας την κατάρρευση αυτού του συστήματος διακυβέρνησης. 

Παρόλο που δεν βλέπω αυτού του είδους την προσπάθεια να συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρα όχι μόνο εφικτό, αλλά και η μόνη οριστική θεραπεία και λύση στην τρέχουσα κατάσταση της δουλοπαροικίας μας, καθώς ο εχθρός μας είναι και ήταν πάντα το "Κράτος".










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου