Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΆΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!!! Ο Π.Ο.Υ. ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΔΥΚ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ IHRRC


Γράφει ο Daily Clout
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η Επιτροπή Αναθεώρησης των Διεθνών Υγειονομικού Κανονισμού (IHRRC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σχεδιάζει να συνεδριάσει μυστικά από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Η IHRRC θα εργαστεί για την οριστικοποίηση ενός εγγράφου 46 σελίδων που περιλαμβάνει προτεινόμενες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ).

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις θα:


Αλλάξουν τη συνολική φύση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από έναν συμβουλευτικό οργανισμό που απλώς διατυπώνει συστάσεις σε ένα διοικητικό όργανο του οποίου οι διακηρύξεις θα είναι νομικά δεσμευτικές. (Άρθρο 1)


Επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό το πεδίο εφαρμογής των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών, ώστε να συμπεριλάβουν σενάρια που απλώς έχουν "δυνατότητα να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία".


Επιδιώξουν την κατάργηση του "σεβασμού της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων". (Άρθρο 3)


Δώσουν στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ τον έλεγχο των μέσων παραγωγής μέσω ενός "σχεδίου κατανομής προϊόντων υγείας" για να απαιτήσει από τα ανεπτυγμένα κράτη-μέλη να προμηθεύουν προϊόντα αντιμετώπισης πανδημίας σύμφωνα με τις οδηγίες. (Άρθρο 13Α)


Δώσουν στον ΠΟΥ την εξουσία να απαιτεί ιατρικές εξετάσεις, αποδείξεις προφύλαξης, αποδείξεις εμβολίων και να εφαρμόζει τον εντοπισμό επαφών, την καραντίνα και τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ. (Άρθρο 18)


Θεσπίσουν ένα σύστημα παγκόσμιων πιστοποιητικών υγείας σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών εξετάσεων, των πιστοποιητικών εμβολίων, των πιστοποιητικών προφύλαξης, των πιστοποιητικών αποκατάστασης, των εντύπων εντοπισμού επιβατών και της δήλωσης υγείας του ταξιδιώτη. (άρθρα 18, 23, 24, 27, 28, 31, 35, 36 και 44 και παραρτήματα 6, 7 και 8)


Αναπροσανατολίσουν απροσδιόριστα δισεκατομμύρια δολάρια προς το βιομηχανικό σύμπλεγμα φαρμακευτικών νοσοκομείων έκτακτης ανάγκης χωρίς καμία λογοδοσία. (Άρθρο 44Α)


Επιτρέψουν την γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων υγείας. (Άρθρο 45)


Επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να λογοκρίνει ό,τι θεωρεί ότι είναι παραπληροφόρηση και παραπληροφόρηση. (Παράρτημα 1, σελίδα 36)


Θα υποχρεώσουν τα κράτη-μέλη να κατασκευάσουν, παρέχουν και να συντηρούν υποδομές ΔΥΚ στα σημεία εισόδου. (Παράρτημα 10)


Η 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 έως την Τρίτη 30 Μαΐου 2023. Προκειμένου οι προτεινόμενες τροποποιήσεις να εξεταστούν κατά την 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, πρέπει να υποβληθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τουλάχιστον 4 μήνες νωρίτερα.
Το IHRRC σχεδιάζει να υποβάλει τις εν λόγω προτεινόμενες τροποποιήσεις στον ΠΟΥ έως την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Οι Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί αποτελούν υφιστάμενο, νομικά δεσμευτικό διεθνές δίκαιο. Εάν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις υποβληθούν στην 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, θα μπορούσαν να υιοθετηθούν με απλή πλειοψηφία των 194 κρατών μελών. Σύμφωνα με τους ήδη συμφωνηθέντες κανόνες του ΔΥΑ, εάν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις υιοθετηθούν, τα έθνη-μέλη δεν θα χρειαστεί να προβούν σε πρόσθετες ενέργειες. Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα χρειαζόταν να παράσχει ψήφο δύο τρίτων για να δώσει τη "συμβουλή και συγκατάθεσή" της. Δεν θα χρειαζόταν καμία υπογραφή από τους εθνικούς ηγέτες. Παρακαλείστε να γνωστοποιήσετε το θέμα αυτό όσο το δυνατόν συντομότερα.




ΠΗΓΕΣ:

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού κανονισμού: 

https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr1/WGIHR_Compilation-en.pdf

100 λόγοι για να σταματήσουμε τις τροποποιήσεις; jamesroguski.substack.com/p/100-reasons

Βοηθήστε να διαδοθεί το θέμα: jamesroguski.substack.com/p/help-spread-the-word

Επικοινωνήστε με τον James Roguski στο 310-619-3055 για όλες τις λεπτομέρειες.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ





1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
    https://www.youtube.com/watch?v=MhMf0DXr74g
    Μάς το διηγήθηκαν καί θέλουμε νά το μοιραστούμε μαζί σας.Πρίν καναδυό μέρες, του Αη Γιαννιού, μέ την ευκαιρία των εορτών συζητούν δύο γυναίκες. Η μία μοναχή και η άλλη λαϊκή. Για την σημερινή κατάσταση σε όλο τον κόσμο και κυρίως για την Ελλάδα.
    Βασικό θέμα τα τρέχοντα σοβαρά θέματα που ζούμε στις μέρες μας.
    Επί του θέματος ειδικά, γιατί βιώνουμε τόσο έντονα τα προβλήματα της ζωής.
    - Μα είναι λογικό να αισθανόμαστε τόσο έντονα μέσα μας τον φόβο, την θλίψη, τα διάφορα καθημερινά προβλήματα αφού δεν ζούμε σάν παιδιά του Θεού αλλά μόνο σάν όλους τους άλλους πού αδιαφορούν γιά την άλλη ζωή, λέει η μοναχή.
    -Κατά πρώτον δέν έχουμε βαθιά πίστη, δέν προσευχόμαστε, δέν δοξολογούμε τον Θεό γιά ότι μάς χάρισε, δέν ζητάμε βοήθεια από Αυτόν σέ όλα όσα μάς ταλανίζουν. Ακούμε και πιστεύουμε όλους τους άλλους, την αλήθεια του Χριστού την παραμελούμε.
    -Κατά δεύτερον και χειρότερο, κατάκριση, όλους τους κρίνουμε, όλους τους ψέγουμε γιά τα λάθη τους και τα έργα τους, τον εαυτό μας ποτέ! Καί πολλές φορές τους θεωρούμε υπεύθυνους γιά ότι άσχημο ζούμε, στον εαυτό μας ποτέ δέν βρίσκουμε κάτι να κατηγορήσουμε; Μόνο οι άλλοι φταίνε; Εμείς δέν έχουμε βάλει το λιθαράκι γι ότι κακό βιώνουμε;
    Ο Χριστός μας, καθόλου δέν θέλει να κατακρίνουμε, κανέναν. Όσα λάθη κι άν κάνει ο άλλος. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας; Έναν γλυκό λόγο και πολύ προσευχή γι αυτόν. Νά τον βοηθήσει το Άγιο Πνεύμα, νά καταλάβει καί νά διορθώσει τα λάθη του.
    Εμείς μιλάμε μέ εμπάθεια γιά τον αδελφό μας πού σφάλλει κι αυτό έχει αρνητισμό και κακία μέσα του. Δέν έχει την αγάπη του Χριστού πού συγχωρεί και πονά γιά τα λάθη μας. Αυτόν πού εμείς κατακρίνουμε ο Χριστός τον αγαπά γιατί είναι παιδί Του. Κι όπως ένας γονιός αγαπάει καί πονάει καί αγωνίζεται γιά όλα του τα παιδιά να ζούνε ευτυχισμένα, έτσι κι ο Χριστός! Κι όπως ο καλός γονιός, τα παιδιά του άν κάνουν λάθη, με αγάπη προσπαθεί να σκεπάσει από τα μάτια του κόσμου τα σφάλματά τους κι ο ίδιος αγωνίζεται νά τα συνετίσει καί δέν θέλει νά ακούει τον κόσμο να τα κατηγορεί, το ίδιο κι ο Χριστός. Σάν καλός γονιός δέν θέλει να κατηγορούμε τα παιδιά Του. Κι όλοι είμαστε παιδιά Του, είμαστε αδέλφια εν Κυρίω.
    Άν κάποιον πρέπει να επικρίνουμε είναι μόνο ο εαυτός μας, ώστε να διορθωθούμε, να πλησιάσουμε τον Θεό, να ζήσουμε την Αγάπη Του κι εδώ σε αυτόν τον κόσμο και στην άλλη, την αιώνια ζωή.
    Και πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Κυρίως με την προσευχή, την δοξολογία και φυσικά με την μετάνοια.
    Ένα τέταρτο της ώρας νά το αφιερώνουμε καθημερινά προσευχόμενοι γιά όλους τους πονεμένους αδελφούς μας. Με το κομποσχοίνι στο χέρι να παρακαλάμε γιά τους ασθενείς, τους αδικημένους, τους πένητες, τους φυλακισμένους, τους αναξιοπαθούντες όπως σεισμοπαθείς, πλημυροπαθείς κλπ., τους ανθρώπους πού δέν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους και χάνουν την περιουσία τους, όλους όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Κι αυτούς ακόμη πού πιεζόμενοι από διάφορες καταστάσεις κάνουν λάθος επιλογές καί βρίσκονται σε πανικό. Γιά ζώντες και κεκοιμημένους, κι άν γνωρίζουμε και κάποιων τα ονόματα και ονομαστικά γι αυτούς κάνουμε κομποσχοίνι νά βοηθήσει το Άγιο Πνεύμα. Αυτό αγαπάει ο Χριστός, η Αγία Τριάδα. Την αγάπη και την ελεημοσύνη, όχι την κατάκριση καί το ανάθεμα!
    Μά αυτό κάνει καί η Παναγία καί οι Άγιοί μας, δέονται γιά εμάς από αγάπη και φιλευσπλαχνία. Μιμητές αυτών να γίνουμε κι όχι του διαβόλου πού πάντα κατακρίνει καί συκοφαντεί τους ανθρώπους γιατί έχει κακία μέσα του!
    Ειδικά αυτόν τον καιρό υπάρχει πολύ λίγη προσευχή από τους ανθρώπους καί γι αυτό και υπάρχει καί τόσος πόνος στη Γή! Είναι η μεγαλύτερη ελεημοσύνη να προσευχηθούμε και για τον εχθρό μας! Ελεούμε πρώτα τον εαυτό μας και έπειτα τον εχθρό μας. Αυτό θέλει ο Χριστός μας! Έτσι ανοίγει η καρδιά μας και ελευθερωνόμαστε! Έτσι μας βοηθά ο Χριστός, όταν προσευχόμαστε για τους εχθρούς και για όλον τον κόσμο! Αυτό ζητάει από τους χριστιανούς. Την προσευχή! Την αγάπη και την Μετάνοια!...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή