Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜ…ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ;


Με αυτά που θα γίνουν ως και οι πέτρες θα πιστέψουν.. άλλωστε τα λιθάρια, τα ντουβάρια θα περισσεύουν σ΄εκείνη τη φάση..

Θα ”ξαναβγεί ακόμη κι αν έρθει ο κόσμος τούμπα” ισχυρίζονται οι δημοσκόποι ραβδοσκόποι της κοινής γνώμης...

Αν ο κόσμος όντως έρθει τούμπα όπως ήρθε στον Ερντογάν που είδε τον ουρανό σφοντύλι με 180.000 νεκρούς κι αγνοούμενους δεν θα ξαναβγεί…..

Αλλά και να ξαναβγεί δεν θα έχει που να κρυφτεί από αυτό που θ΄ακολουθήσει…οι πολιτικοί μας δεν κινδυνεύουν σήμερα από οργή λαού, από οργή Θεού κινδυνεύουν γιατί αυτά που έκαναν στα 3 χρόνια covid19 δεν ξανάγιναν από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους.

”Νίκη Κιλιτσντάρογλου από τον πρώτο κιόλας γύρο δείχνει δημοσκόπηση της ORC Research στη Τουρκία,

με τον υποψήφιο αντιπολίτευσης να λαμβάνει το 56,8% των ψήφων, ενώ ο Ερντογάν μόλις το 43,2%.”

Όσο για εδώ…. Έρχεται δεύτερο μπαμ χειρότερο κατά το «και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων τής πρώτης»…

Το καθεστώς του πνευματικού σκότους, της διαφθοράς, της πνευματικής διαστρέβλωσης, ο βόρβορος της αστικής υποκουλτούρας, της ”λωποδύτριας μπουρζουαζίας” θα σαρωθεί...

Θα πέσει, αλλά θα πέσουν πολλοί μαζί του….Ο Ερντογάν ήταν ακλόνητος, αδιαφιλονίκητος ηγέτης τον στήριζαν όλοι μέσα κι έξω κι όμως ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω κι έχασε τη γη κάτω από τα ποδάρια του.. γιατί τα έβαλε με το Θεό παρίστανε τον Πορθητή Β΄…..

Αλλά κι oι δικοί μας με το Θεό τα βάλανε όχι αν ήταν άλλοι πως δεν θα έκαναν κι εκείνοι τα ίδια αφού θα εκτελούσαν εντολές εξ άνωθεν αλλά σε αυτόν έσκασε πάνω του σαν το μοιραίο σταθμάρχη. 

Έκλεισε τις εκλεισιές απαγόρευσε Ανάσταση, Πάσχα, Επιτάφιο, Χαιρετισμούς Ευαγγελισμού λιτανείες μυστήρια Θεοφάνεια και κυνηγάγαν το σταυρό μην πέσει στο νερό και μολύνει το Θερμαϊκό. Οι μυροφόρες γίναν μασκοφόρες και κουκουλοφόροι λειτούργησαν στα Άγια των Αγίων. έρχεται ράπισμα. Θα μου πεις αυτά κι αλλού έγιναν ναι αλλά εδώ είναι Άγιοι Τόποι…..

Tα Τέμπη ήταν μόνο η αρχή ….το μήνυμα των Τεμπών είναι συν τοις άλλοις και πρωτίστως οι σταθμαρχαίοι που διευθύνουν τις ζωές μας να γυρίσουν το τρένο του λαού και της έρμης χώρας στην άνοδο στην άνοδο την πνευματική την ηθική του δικαίου του σεβασμού των αξιών της Θεοσέβειας...οι κλειδούχοι των ψυχών μας να ξαναθέσουν στην τροχιά του θείου την κοινωνία στις ράγες της πίστης της αγάπης της δικαιοσύνης της ηθικής...

Και το μήνυμα δεν φαίνεται ότι έγινε αντιληπτό γιατί προφανώς η πνευματική τηλεδιοίκηση είναι παροπλισμένη και έχουν χάσει την ενδοεπικοινωνία με τον Τριαδικό Θεό!

Ήδη οι νεκροί των Τεμπών σε χορικό επαναλαμβάνουν: Χρυσέ ζωής αέρα γιατί δε φτάνεις ως εμάς;

Mπορεί να βγει μπορεί και να μην ξαναβγεί όχι ο ήλιος εννοείται… γι άλλον αναρωτιέται ο λαός.Το θέμα είναι να ξέρεις πότε ν΄αποχωρήσεις όπως επίσης και να γνωρίζεις ποιόν θ΄αφήσεις στο πόδι σου σε ποιόν θα παραδώσεις όχι όπως τα 2 λαμόγια σταθμάρχες της βάρδιας που άφησαν μόνο του τον ατζαμή...

Το θέμα είναι να φύγεις στην ώρα σου να ξέρεις πότε ήρθε η ώρα σου και να μην σε ρίξει ο Θεός γιατί όταν ρίχνει ο Θεός γίνεται ουράνια κατολίσθηση και αυτό έχει κόστος μεγάλο κόστος…

Υπάρχει χρόνος όπως είχε χρόνο κάποια λεπτά κι ο σταθμάρχης ν΄αντιδράσει ένα κλικ είναι γυρίστε τα κλειδιά της χώρας..έγκαιρα όσο είναι καιρός…..το πάθημα του Ερντογάν ας γίνει μάθημα για τους δικούς μας αν έχουν το Θεό μας..

Είναι επικίνδυνο να κινείσαι μ΄αντίθετη φορά στο ίδιο ρεύμα με το Θεό η προγραμματισμένη μετωπική σύγκρουση με το Θεό είναι καταστροφή. Τον Θεό ή τον ακολουθείς ή αποστασιοποιείσαι δεν του πας κόντρα ή πιάνεις γωνίες κατά τα κοινώς λεγόμενα..


Kι ένας επιβάτης: ”Άδειασα και ξαναγέμισα τον ταξιδιωτικό μου σάκο. «Μόνον τ’ απα-
ραίτητα» είπα. Κι ήταν αρκετά γι’ αυτή τη ζωή – και για πολλές
άλλες ακόμη…”







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου