Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Η ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!! ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ…ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ.

ΡΩΣΙΑ:«ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝ Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!» 
ΒΙΝΤΕΟ 


Ρωσία: Πάμε για πυρηνική σύγκρουση αν η Μ. Βρετανία διοχετεύσει πυρηνικά στοιχεία στην Ουκρανία! Θα το ζήσουμε και όσοι…επιζήσουμε. Η κοβιντοκρατία ήταν η γενική πρόβα πριν τα πυρηνικά!!

Η τρόικα της ρώσικης διπλωματίας Πούτιν, Λαβρόφ και Σοιγκού προειδοποίησαν για την ενδεχόμενη αποστολή από Μ Βρετανία οβίδων με απεμπλουτισμένο ουράνιο στην Ουκρανία.

Αν η Μεγάλη Βρετανία προμηθεύσει οβίδες με απεμπλουτισμένο ουράνιο την Ουκρανία η Ρωσία θα υποχρεωθεί ν΄αντιδράσει τόνισε ο Πούτιν.

Πούτιν: “Το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε όχι μόνο την προμήθεια δεξαμενών στην Ουκρανία, αλλά και οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου. 

Αλλά θα ήθελα να σημειώσω ότι εάν συμβούν όλα αυτά, η Ρωσία θα πρέπει να αντιδράσει ανάλογα.” Ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία θα αναγκαστεί να απαντήσει μόλις η δυτική συλλογικότητα αρχίσει να χρησιμοποιεί όπλα με πυρηνικά στοιχεία.

Σόιγκου: έγινε άλλο ένα βήμα, όλο και λιγότεροι

Ενώ ο Σοιγκού ανακοίνωσε ότι με αυτή την ενέργεια πλησιάζουμε σε μια πυρηνική σύγκρουση. ”έγινε άλλο ένα βήμα, όλο και περισσότερο πλησιάζουμε στην πυρηνική σύγκρουση.

«Δεν θα εκπλαγώ με τίποτα, γιατί έχουν ήδη χάσει τον προσανατολισμό τους όσον αφορά τις ενέργειες και το πώς αυτές οι ενέργειες υπονομεύουν τη στρατηγική σταθερότητα στον κόσμο. Εάν αυτό είναι αλήθεια, είναι έτοιμοι να παραβιάσουν το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, όπως συνέβη το 1999 στη Γιουγκοσλαβία», είπε ο Λαβρόφ.

Θα το ζήσουμε και όσοι επιζήσουμε. 

Η περίοδος εγκλεισμού, καραντίνας, στρατιωτικού νόμου, απαγόρευσης κυκλοφορίας, εξ αποστάσεως εργασίας , υποχρεωτικό πειραματικό εμβόλιο ως αντίδοτο, ακούσιος εγκλεισμός, περιοριστικά μέτρα, η απόλυτη λογοκρισία,το φίμωμα και ο διωγμός των επιστημόνων, ο μακαρθισμός, η κατά οίκον κράτηση, απαγόρευση ταξιδιών, κλείσιμο συνόρων ήταν η τελευταία γενική πρόβα της ανθρωπότητας για το πυρηνικό ολοκαύτωμα,οι μετρήσεις με τα μπιστόλια θερμόμετρα, οι μάσκες παντού, η χειρονομίες φραγμού το ”μη μου άπτου”, τα συνθετικά τρόφιμα είναι προς την ίδια κατεύθυνση αφού όλα θα έχουν μολυνθεί .. 

Είναι προγραμματισμένο.. H πολιτική της Δύσης είναι όλεθρος…πάνε για μετωπική.

Είμαστε η γενιά της μετάβασης. Κάθε πλανητική μετάβαση είναι οδυνηρή με εκατομμύρια θύματα. Είμαστε στο κατώφλι του Γ Παγκοσμίου Πολέμου. Υπάρχει κλιμάκωση από βιολογικά όπλα σε πυρηνικά μοιραία φθάνουμε εκεί.






6 σχόλια:

  1. φωτια στις εγκλεζες αδερφαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θυμίζεις κάτι Τούρκους, που πάνε στο διαδίκτυο σε διεθνή παιχνίδια και γράφουν gaygreek. Μήπως είναι στο DNA σου λέω 'γω;

      Διαγραφή
  2. οι νεοβάρβαροι αιρετικοι αγγλοσαξωνες φραγγοι και λοιποι ευρωπαιοι υποχειρια των σιωνιστων ροτσιλντ ροκφελερ σορος και cia μαζι με τον καταραμενο Παπα εβαλαν στο χερι και μεγαλο μερος των ελληνορθοδοξων ιεραρχων και μας κατευθυνουν στον ολεθρο βασισμενοι στην αγνωσια μας που μας επεβληθει μεσω της παιδειας και της ελειψης κατηχησης απο τους δωσιλογους πολιτικους και ιεραρχες μας.
    λοιπον μονοι μας επαληθευουμε τις προρησεις με την συμπεριφορα και την ελειψη αυτοκριτικης και μετανοιας .αδερφαρες ειμαστε ολοι εμεις που αφησαμε να μας φορεσουν μασκες και τις αδερφες να κυβερνουν και να παελαυνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "... ξέρεις ποιοί θα παρακαλάνε τους Τούρκους να μας χτυπήσουν για να ξεκινήσει πόλεμος; Οι Έλληνες πολιτικοί για να μην αποκαλυφθούν όσα έχουν κάνει..."

    ( πατήρ Παναγιώτης -Άγραφα -2010)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγή του προηγούμενου σχολίου:
      https://proskynitis.blogspot.com/2023/03/blog-post_810.html

      Διαγραφή