Σάββατο 27 Απριλίου 2024

 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;

 ΒΙΝΤΕΟ



 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το βίντεο στα αγγλικά το παρουσιάσαμε την περασμένη Τετάρτη 24 Απριλίου 2024Σήμερα δημοσιεύουμε το βίντεο με ελληνικους υποτίτλους, για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά. Ε'ιναι σημαντικό το θέμα πρέπει όλοι να ενημερωθούν...

Είναι αυτός ο κόσμος που θέλετε για σας και τα παιδιά σας;

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μα επίσημη ατζέντα, η οποία προωθείται έντονα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την αντικατάσταση της ανθρώπινης φυλής με ρομπότ, cyborgs και Τεχνητή Νοημοσύνη;

Το σχέδιό τους είναι να τελειώσει η εποχή της ανθρωπότητας και να ξεκινήσει μια νέα εποχή νεο-ανθρωπότητας, στην οποία οι άνθρωποι θα είναι ένα μείγμα ανθρώπου και μηχανής και οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας θα παρακολουθούνται από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το τέλος της ανθρωπότητας για να σωθεί ο πλανήτης

Είναι αυτό που προωθούν, αναπτύσσουν, χρηματοδοτούν και απαιτούν, σε όλο τον κόσμο.

Οι παγκοσμιοποιητές ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Γη από την ολοκληρωτική κατάρρευση. 

Χωρίς την έξοδο από την εποχή της ανθρωπότητας και την είσοδο στην εποχή της Νέας Ανθρωπότητας, ο κόσμος είναι καταδικασμένος, λένε. Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι ο άνθρωπος είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής και επομένως πρέπει να αντικατασταθεί με τεχνητές εναλλακτικές λύσεις για να «σωθεί ο πλανήτης».

Αυτή η παγκόσμια μεταμόρφωση ονομάζεται «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και έχει ως στόχο την πλήρη ψηφιοποίηση κάθε πτυχής της ζωής στη Γη.

Ο Κλάους Σβαμπ, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής των Κυβερνήσεων στο Ντουμπάι:

«Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Έρχεται σαν τσουνάμι! Αυτή η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση όχι μόνο θα αλλάξει όλα όσα κάνουμε, αλλά θα έχει αντίκτυπο στο ποιοι είμαστε».

Σημαντικές εξελίξεις βρίσκονται σε εξέλιξη για τη μεταφύτευση της ανθρώπινης προσωπικότητας σε ρομποτικούς φορείς, ώστε να δοθεί στον άνθρωπο τεχνητή αθανασία. Αυτό είναι το απόλυτο όνειρο των ελίτ: να γίνουν αθάνατοι.

Ρομπότ αντικαθιστούν ήδη νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, βοηθούς ψυχολογίας, γιατρούς, ταμίες, μάγειρες, αστυνομικούς κ.λπ. σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Τα πρώτα τσιπ υπολογιστών εμφυτεύονται ήδη στους ανθρώπους. Η ανάμειξη του ανθρώπου με τη μηχανή είναι μια πραγματικότητα, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά τον κόσμο, καταργώντας εκατομμύρια ανθρώπινες θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Το τρομακτικό είναι ότι ειδικά αυτές οι ευαίσθητες θέσεις εργασίας όπου οι άνθρωποι χρειάζονται ανθρώπινο άγγιγμα, πραγματική κατανόηση και συναισθηματική υποστήριξη αντικαθίστανται από ρομπότ. 


Μπορείτε να φανταστείτε να σας φροντίζει ένα ρομπότ στο νοσοκομείο ή στο γηροκομείο; Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Η αφαίρεση της ανθρώπινης εμπειρίας, που είναι τόσο πολύτιμη, όμορφη και βαθιά, και η αντικατάστασή της με άψυχες ρομποτικές εναλλακτικές λύσεις.

Εισάγοντας σκέψεις και συναισθήματα σε όλους

Ταυτόχρονα, σε κάθε έθνος του κόσμου εγκαθίστανται τεχνολογίες που θα καταγράφουν συνεχώς όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα όνειρα του καθενός. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να εισάγουν σκέψεις και συναισθήματα στον πληθυσμό. 

Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αφού το έχουν δηλώσει δημοσίως ο πρώην πρόεδρος της Χιλής, Σεμπαστιάν Πινέρα, και η Young Global Leader του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Άιντα Άουκεν, πρώην υπουργός Περιβάλλοντος της Δανίας.

Στην Ευρώπη, η δημόσια «σχολική τηλεόραση» λέει στα παιδιά πόσο «κουλ» είναι να έχεις ένα τσιπ στον εγκέφαλό σου.

Η Google διοργανώνει συμπόσια δηλώνοντας πώς οι άνθρωποι θα γίνουν ένα με τους υπολογιστές, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia λέει ότι, σε λίγα χρόνια, όλοι θα έχουν τα smartphones τους μέσα στο σώμα τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας θα μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς. 

Εν τω μεταξύ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διοργανώνει συνέδρια για τη «διαφάνεια του εγκεφάλου», και συζητά για το πώς όλα τα πιο οικεία, προσωπικά μας δεδομένα θα αποθηκεύονται στο cloud και θα ελέγχονται από τη Big Tech.

Όλα αυτά συμβαδίζουν με την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ότι μέχρι το 2030, κανείς δεν θα έχει καμία ιδιωτική ζωή. Ο Klaus Schwab λέει ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε σε μια κοινωνία «πλήρους διαφάνειας», όπου όλα όσα σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ονειρευόμαστε θα παρακολουθούνται.




11 σχόλια:

  1. Δραματικές αλλαγές είναι προ των θυρών στην οικονομική σφαίρα. Η νέα ψηφιακή οικονομία, το νέο ψηφιακό σύστημα χρήματος, για να λειτουργήσει χρειάζεται απαραίτητα δύο πράματα: ψηφιακό νόμισμα και ψηφιακούς τρανσανθρώπους. Η ηλεκτρονική ταυτότητα θα είναι προσωρινή, αναξιόπιστη, ανεπαρκής και ολιγόχρονη. Και τα τρία αυτά, ψηφιακό οικονομικό σύστημα, ψηφιακό νόμισμα και ψηφιακός μετάνθρωπος είναι υπό ετοιμασία, στο τελικό στάδιο. Μένει ένα τελευταίο, επίσης απαραίτητο, που θα συνδέει όλα αυτά, ένα πανίσχυρο ψηφιακό ιντερνετικό σύστημα, το 5G είναι ανεπαρκές από ότι φαίνεται: Η ψηφιακή Νοόσφαιρα ή Παγκόσμιος Εγκέφαλος. Εκεί θα ανήκουν, ως κωδικοί αριθμοί τα υποδίκτια, των μετανθρώπων (σάιμποργκ), των υπερέξυπνων ρομπότ, και οι άψυχες ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές (κινητά, λάπτοπ, αυτοκίνητα κλπ.). Έμψυχος, βιολογικός και άβιος κόσμος ψηφιοποιείται, ενοποιείται, ελέγχεται και καθοδηγείται από την Νοόσφαιρα: Έξυπνα κινητά (2.0), σπίτια (2.0), αυτοκίνητα (2.0), πόλεις (2.0), χώρες (2.0), πλανήτης (2.0), Σύμπαν (2.0), και κυρίως έξυπνοι Μετάνθρωποι (2.0), ρομπότ (2.0). Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση (2016) είναι ακριβώς αυτό. Κάθε λίγο, όλο αυτό ψηφιακό σύστημα της Νοόσφαιρας θα αναβαθμίζεται όπως γίνονται οι αναβαθμίσεις των Windows σήμερα. Τα πάντα όλα, θα γίνουν υπερνοήμονα, ακόμη και οι πέτρες. Αυτός θα είναι ο «Θαυμαστός Νέος Κόσμος» (1931) του υψηλόβαθμου μασόνου Aldus Huxley, ένα βιβλίο προειδοποίηση από τότε, βγαλμένο από τις κατασκότεινες στοές, χωρίς παράθυρα.
    .
    Ο στόχος αυτού του νεοεποχίτικου κινήματος, είναι να εμπεδώσει σε όλους τους ανθρώπους την πεποίθηση ότι η πολιτική και πνευματική δύναμη του είναι ισχυρότερη από την δύναμη του ίδιου του Θεού-Δημιουργού, το Παντοκράτορος, τον οποίο και αντιμάχεται. Τραγουδούν: «Μπήκαμε στον Υδροχόο & θα ανάψουνε φωτιές» … «λένε αυτοί που ξέρουν» (1984). Τέλος η παλιά εποχή των ψαριών, τέλος ο ΙΧΘΥΣ (Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ). Με σημαίες λοιπόν, και με τυμπανοκρουσίες παρελαύνουν οι τρανσέξουλ, οι μαχητικοί τρανσ-νεοεποχίτες σε όλους τους δρόμους και πλατείες όλου του κόσμου εκτός της Ρωσίας ακόμη (και αυτό πληρώνει τώρα). Η σημαία του ουρανίου τόξου (rainbow), είναι το σύμβολο του «θεού» τους. Οι αποχρώσεις, του διαθλώμενου «φωτός», του φέροντος το «φως», Εωσφόρου. Και αμφότεροι, οι Τρανσέξουαλ τώρα, (που αρνήθηκαν το βιολογικό φύλο τους), όπως ακριβώς αύριο, και οι Τρανσχούμαν, (που θα αρνηθούν την ανθρώπινη φυλή τους), είναι οι Πολεμιστές του Ουρανίου Τόξου, οι Rainbow Warriors, όπως ακριβώς λέγεται και το πλοίο της διάσημης νεοεποχικής ΜΚΟ Greenpeace.
    .
    Η ορατή πολιτικο-οικονομική κεφαλή του νεοεποχισμού βρίσκεται στο Νταβός, εκεί κάθε χρόνο τρέχουν τα τσιράκια της, βασιλιάδες, μεγιστάνες, ζάμπλουτοι επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, πρωθυπουργοί, ψευτο-θρησκευτικοί ηγέτες … από όλες τις φυλές, τις γλώσσες και τις θρησκείες του κόσμου, έως και 3000 χιλιάδες άτομα, με προσκλήσεις. Η Κοσμοθεωρία τους μία: Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση (Industry 4.0), δηλαδή o Μετανθρωπισμός (Transhumanism) του ανθρώπου. Η Αντζέντα τους: «η Αντζέντα 2030 (Agenda 2030)». Μια χρονιά ορόσημα, από ότι φαίνεται, ένα άκαμπτο χρονοδιάγραμμα. Κάτι ξέρουν, όλοι αυτοί οι Μετανθρωπιστές, μια και ο πατέρας του μοντέρνου Μετανθρωπισμού, ο Ιρανοαμερικανός μελλοντολόγος Fereidoun M. Esfandiary (1930 – 2000), άλλαξε το οικογενειακό επίθετο του και αυτοπροσδιορίστηκε με το μετανθρωπιστικό ψευδώνυμο του “FM–2030”. Ήταν ο πρώτος Τρανσάνθρωπος.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    Επειδή ακόμη δεν ήρθε το καιρός να κηρύξουν φανερά τον πόλεμο εναντίον του Θεού, στο επίσημο πρόγραμμα της παγκόσμιας ελίτ, αυτή την κρίσιμη ιστορική εποχή (2024), άρχισε την σταδιακή κατεδάφιση του Ανθρωπισμού και Ορθολογισμού (που διαμόρφωσε ο Διαφωτισμός, «ο άνθρωπος μέτρο των πάντων») και αυτή η κατεδάφιση και του ανθρωπισμού πραγματοποιείται σιγά-σιγά κάτω από τον μανδύα της “της προόδου και εξέλιξης” μέσω του Μετανθρωπισμού (Transhumanism).
    .
    Στόχος του μετανθρωπιστικού κινήματος είναι να ξεπεραστεί η ανθρώπινη φύση —το ατελές σώμα και η ασταθής συνείδηση— με τη βοήθεια των ραγδαία αναδυόμενων & αναπτυσσόμενων Νέων Επιστημών και Τεχνολογιών –NBICS, που Συγκλίνουν, δηλαδή ενσωματώνεται όλες αυτές οι τεχνολογίες σε ένα ξεχωριστό επιστημονικό τομέα που θα έχει ένα και αποκλειστικό στόχο: την Μετανθρωποίηση του ανθρώπου. Βασικά εκείνο που θέλουν να εκπορθήσουν είναι τα τελευταία μυστικά που κρύβει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, εκείνα τα μυστικά που Δημιουργός, ο Παντοκράτορας, έβαλε μέσα στο μυαλό μας, ώστε να μπορέσουν να τον ελέγξουν. Οι νεοαναδυόμενες αυτές Τεχνολογίες είναι η 1. Νανοτεχνολογία (Νανορομποτική), 2. η Βιοτεχνολογία, 3. η Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη & η διάδοχος της σήμερα η Γενική Τεχνητή Νοημοσύνη), 4. οι Γνωστικές Επιστήμες και 5. οι Κοινωνικές Επιστήμες = Convergence of Sciences & Technologies –NBICS = Nano– Bio– Info– Cogno– Socio, Technologies), έτσι ώστε να επιτύχουν τον μετασχηματισμό, την μετάλλαξη του ανθρώπου πρώτα σε 1. Διαάνθρωπο (TransHuman), σε δεύτερο στάδιο σε 2. Μετά-ανθρωπο (Meta-Human ή Post-Human) και στο τρίτο στάδιο να τον μετεξελίξουν σε έναν (Νιτσεϊκό) Υπεράνθρωπο (Super-Humam ή Super-man), έναν Σούπερμαν, έναν ανθρωπο-θεό, ένα ψηφιακό σάιμποργκ (= cyborg, = cyberneticus organismus). Αυτός ο Μετάνθρωπος (Post-Human) πέρα από τα επίσημα πομπώδη τεχνοκρατικά ονόματα με τα οποία τον παρουσιάζουν οι εωσφορικοί Μετανθρωπιστές, στην πραγματικότητα είναι: μια ανθρωπομηχανή ή σάιμποργκ, ο Άνθρωπος (2.0) ή ο Άνθρωπος (4.0), ένας ψηφιακός Φρανγκενστάιν, ο ψηφιακός Ταλώς (της αρχαιοελληνικής μυθολογίας), το Γκόλεμ (των Εβραίων ραβίνων), ο ρομποτάνθρωπος, ο Ρομποκόπ (του σινεμά), ένας ψηφιακός γενίτσαρος (που αρνήθηκε την ανθρώπινη φυλή του, όπως οι γενίτσαροι), ο χακαρισμένος (βρίσκεται υπό ψηφιακό έλεγχο), ο τσιπαρισμένος (έχει ψηφιακά τσιπάκια), ο σφραγισμένος (στο μέτωπο & δεξί χέρι που εξαλείφει τη σφραγίδα του βαπτίσματος, και σφραγίζεται από τον Αντίχριστο), ο βουλλωμένος ( που πήρε την βούλλα =σφραγίδα). Μια κυριολεκτική ονομασία θα ήταν ο Μισάνθρωπος γενίτσαρος (μια και είναι σίγουρο ότι θα μισήσει, θα κυνηγήσει και θα εξοντώσει τους ανθρώπους (1.0) που μπορεί και είναι πρώην φίλοι, συγγενείς και συμπατριώτες του), ή Αντιάνθρωπος (μια και θα είναι ο ψηφιακός οπαδός του Αντιχρίστου και ΚΑΤΑΡΓΕΙ τον άνθρωπο). Για τους Χριστιανούς όμως, είναι ο άνθρωπος που πήρα το «Χάραγμα του Θηρίου», δηλαδή του Αντιχρίστου.
    .
    Εκείνος όμως ο όρος, προς το παρών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ο όρος Τρανσάνθρωπος, που αναδεικνύει το είναι Τροποποιημένος, Μεταλλαγμένος άνθρωπος (Τρανς), συγγενικός με τον εν χρήση όρο Τρανσέξουαλ (Transexual= αυτός που αρνήθηκε το βιολογικό φύλο του, τον έκφυλο, που η κατάληξη του θα είναι να γίνει Ασέξουαλ, ο άφυλος) και μου φαίνεται (με το φτωχό μου το μυαλό) μια πιο χαρακτηριστική ορολογία, πιο κατάλληλος όρος. Όπως και τους ονομάσει όμως κανείς, η Ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη, την γραμμένη καθ’ υπαγόρευση του Αγίου Πνεύματος, εν νήσω Πάτμο επτά (7) φορές αναφέρεται στους «ανθρώπους που έλαβαν το χάραγμα του θηρίου» (the Mark of the Best) », στο μέτωπο και στο δεξί τους χέρι. Ο προορισμός, η τύχη τους, το πεπρωμένο τους είναι ο αφανισμός μαζί με το θηρίο (τον Αντίχριστο) και Δράκοντα (Σατανά/Διάβολο/ Εωσφόρο). —Ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη (13:16-18 —14:9-13 —16:2 —19:19-21 —20:4)]

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μετανθρωπισμός [στην βιβλιογραφία, έχει σήμερα πολλά ονόματα όπως: = Η+, = Ηuman (2.0), = Trans-humanism, = Post-humanism, = Meta-humanism, = Super-humanism, Industry 4.0 = Ηuman (4.0) = 4η Βιομηχανική Επανάσταση (2016)] σαν κίνημα δραστηριοποιείται κάτω από δύο σημαίες, δύο αλληλένδετα κοσμοθεωρητικά ρεύματα: το κοσμικό (ή τεχνοκρατικό) και τον νεοεποχίτικο θεομαχικό (αυτόν που συνειδητά μάχεται το Δημιουργό-Θεό, τον Παντοκράτορα του Σύμπαντος). Αλλά όσο τα πράγματα θα προχωρούν, όσο θα κορυφώνονται, και φυσικά θα ξεκαθαρίζουν, στο λίαν εγγύς μέλλον (Ατζέντα-2030 ;), οι θεομάχοι νεοεποχίτες αποκρυφιστές, οι αντίχριστοι μαύροι μάγοι της τεχνοκρατίας, θα ισχυροποιούνται όλο και περισσότερο στην ηγεσία του μετανθρωπιστικού κινήματος και θα κυριαρχήσουν, και αυτοί στο τέλος θα ηγηθούν όλου αυτού του κινήματος, το οποίο άλλωστε ελέγχει όλους διεθνείς οργανισμούς & θεσμούς και τις πνευματικές ηγεσίες. Μάλιστα, τα λίγα τελευταία χρόνια κορυφαία στελέχη του μετανθρωπιστικού κινήματατος έριξαν το χαρακτηριστικό σύνθημα: «Όλη η εξουσία στα σάιμποργκ» παραφράζοντας το σύνθημα του Λένιν που έριξε το σύνθημα: «Όλη η εξουσία στα σοβιέτ» στην Οκτωβριανή Επανάσταση 1917 της Ρωσίας. Επομένως, από αυτό και μόνο το γεγονός φαίνεται ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στις παραμονές δραματικών αλλαγών, βιβλικών, κοσμο-ιστορικών διαστάσεων.

    .
    Σήμερα, πολλά κορυφαία Πανεπιστημιακά εργαστήρια –NBICS, λειτουργούν πυρετωδώς με στόχο την «βελτίωση» ή «αναβάθμιση» των διανοητικών & σωματικών ικανοτήτων του ανθρώπου. Λέξεις όμορφες που συγκαλύπτουν την μετανθρωποίηση, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η εξέλιξη αυτού του ξεχωριστού κλάδου –NBICS, οι έρευνες & εφαρμογές του, σε ποιο στάδιο βρίσκονται, είναι άκρως απόρρητες, επομένως επιβεβαιώνεται, ότι μόνο από αυτό κάτι πολύ ύποπτο ετοιμάζεται για όλη την ανθρωπότητα. Το ιντερνέτ και οι τρανσ-επόπτες του, Google, Youtube, Facebook, Instagram (και ο ήδη μετανθρωπισμένος διάδοχος τους το Meta & Metaverse= Εικονικό Μετα-σύμπαν επαυξημένης πραγματικότητας, όπου θα ζουν ψηφιακά οι Μετά- άνθρωποι, ως Άβαταρ μια Δεύτερη Ζωή, πολύ πιο καλή από την πραγματική που όλο και περισσότερο θα χειροτερεύει) λογοκρίνουν τα πάντα πάνω σε αυτό το θέμα. Αμυδρές πληροφορίες διαφεύγουν εδώ και εκεί. Στόχος τους είναι όταν θα ξεφουρνιστεί όλη αυτή η τρανσανθρωπική τεχνολογία να αιφνιδιάσουν την παραπαίουσα και κοιμώμενη ανθρωπότητα. Οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης και τα φερέφωνα τους μιλούν, για την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξης, όμως στην πραγματικότητα σκορπίζουν το Χάος παντού (πόλεμοι, επιδημίες, διάλυση των κοινωνικών σχέσεων, οικογένειας & των εθνών, λαθρομετάστευση, κατάργηση του δυαδικού φύλων άνδρας/γυναίκα, προώθηση των τρανσέξουαλ, τρανς-τροφές, έλλειψη τροφών και πείνα κλ.π.). Το βασικό μυστικό δόγμα των εωσφορικών διδασκαλιών τους είναι ένα: «Από το Χάος η Τάξη». Μέσω του χάους θα διαλυθούν και τα τελευταία απομεινάρια του πρώην Χριστιανικού Πολιτισμού. Η χρονολόγηση, από γεννήσεως Χριστού, ο αριθμός των μηνών, της εβδομάδας και αυτά θα καταργηθούν. Θα ακούσετε στο διαπασών να επαναλαμβάνεται η φράση: «Εδώ & Τώρα - Όλα Αλλάξουν.» Επομένως, όπως χτύπησαν προσχεδιασμένα και αλύπητα την ανθρωπότητα με τον κορονοϊό (βιολογικό όπλο & τα em-boλια (προϊόν μετανθρωπιστικής βιοτεχνολογίας με άγνωστες συνέπειες για μας) είναι σίγουρο ότι ετοιμάζεται κάτι πολύ πιο τρανταχτό, το επόμενο Μέγα-Γεγονός που θα υποχρεώσει την ανθρωπότητα να δεχτεί υπάκουα τας υποδείξεις, των Μεγάλων Αφεντικών χωρίς πολλές αντιρρήσεις. Αυτοί που δεν θα δεχτούν να βάλουν στο κεφάλι τους καλώδια και τσιπάκια αυτομάτως θα τίθενται εκτός του ψηφιακού οικονομικού συστήματος, δεν μπορούν να κατέχουν ψηφιακά νομίσματα. Ένα τέτοιο πιθανό χαοτικό Μέγα-Γεγονός (αλά Γρeat Ρεset) θα είναι π.χ. ένα Παγκόσμιο Χρηματιστηριακό Κραχ, που θα καταργούσε τα παλιά χάρτινα νομίσματα, μέσα σε μια μέρα. Άλλωστε το παγκόσμιο χρέος, εθνών & ιδιωτικό είναι ασήκωτο, μη διαχειρίσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Η επανεκκίνηση της οικονομίας θα μπορούσε συμβεί μόνο την υιοθέτηση ενός νέου μοναδικού ψηφιακού νομίσματος. Όμως το ψηφιακό νόμισμα για να λειτουργήσει χρειάζεται και ψηφιακούς ανθρώπους. Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει ο μετανθρωπισμός, που επιδιώκει να ψηφιοποιήσει τον άνθρωπο. Να λοιπόν το πώς θα υποχρεώσουν τους ανθρώπους να ψηφιοποιηθούν, να αποδεχτούν την τρανσανθρωπισμό, διότι κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει αν δεν έχει ψηφιακά νομίσματα, αλλά για έχει στην ψηφιακή κατοχή σου ψηφιακά νομίσματα πρέπει να ψηφιοποιηθείς, δηλαδή να εμφυτεύσεις ψηφιακά τσιπάκια στο κεφάλι (για να μπορείς να διασυνδεθείς στο ίντερνετ, στο ψηφιακό λογαριασμό σου με κωδικούς) και στο δεξίο χέρι (για τις οικονομικές συναλλαγές). Επομένως, οι άνθρωποι θα υποχρεωθούν οικονομικά να υποκύψουν στο να εμφυτεύσουν τα ψηφιακά τσιπάκια.
    Τα χαρτονομίσματα του παρελθόντος δεν θα έχουν καμιά αξία.
    .

    Οι νεοεποχίτες μετανθρωπιστές ηγέτες είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις Νέες Τεχνολογίες —NBICS σαν εργαλείο για διασυνδέσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο με ψηφιακά εμφυτεύματα, έτσι ώστε ο άνθρωπος (χωρίς πληκτρολόγιο ή ποντίκι) να διασυνδέεται απευθείας στο διαδίκτυο (ή στο λεγόμενο στο αυριανό ψηφιακό υπολογιστικό σύννεφο = iCloud), σχηματίζοντας έτσι ένα ψηφιακό κυψελοειδές δίχτυο που το ονομάζουν Παγκόσμιο Νου (World Mind) ή Παγκόσμιο Εγκέφαλο (World Brain) ή Νοόσφαιρα (Noosphere) ή Πλανητικό Νου ή Πλανητική Συνείδηση (Planetary Consciousness ή Universal Consciousness), που τώρα είναι υπό κατασκευή ταυτόχρονα με την τεχνολογία της μετανθρωποίησης. Το πώς θα κατασκευαστεί αυτός ο ψηφιακός Παγκόσμιος Εγκέφαλος, τι τεχνολογίες θα χρειαστεί για να λειτουργήσει είναι προς το παρών άγνωστο. H θεωρίες τους όμως υπάρχουν εδώ και δεκάδες χρόνια. Μπορούμε όμως να κάνουμε μόνο εικασίες μια νου διαθέτουμε και στην κρίσιμη αυτή στιγμή πρέπει όλοι να το ενεργοποιήσουμε με την δύναμη και την χάρη του Θεού. (Ο Νοών Νοείτω—Ο έχων νουν ψηφισάτω…) Όχι για αλλάξουμε την πορεία της ανθρωπότητας, το πεπρωμένο της, το οποίο είναι γραμμένο στις Ιερές Γραφές. Αλλά να αποσπάσουμε από την παγίδα όσες αθάνατες ψυχές μπορούμε.
    Παρατηρούμε ότι τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου έχουν ερευνητικά προγράμματα σε αυτό θέμα, δεκάδες βίντεο υπάρχουν στο Youtube. Όποιος ψάξει συνδυασμό αυτών λέξεων θα βρει πολλά.
    .
    Η Νοόσφαιρα (Noosphere) η Ψηφιακή Κόλαση επί της Γης – Η Ψηφιακή Αντι-Εκκλησία
    .
    Η θεωρία της Νοόσφαιρας όμως είναι απλή: [Όταν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα εγκαθιδρύσει ένα νέο ψηφιακό οικονομικό σύστημα θα πρέπει να έχει ένα ψηφιακό κρυπτονόμισμα, που θα εκδίδεται από την ψηφιοποιημένη Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα της. Η ψηφιακή οικονομία της για να λειτουργήσει με το ψηφιακό νόμισμα είναι απαραίτητο να ψηφιοποιήσει και τους ανθρώπους. Έτσι όλες οι συναλλαγές θα γίνουν ψηφιακές, τα χαρτονομίσματα θα χάσουν την αξία τους. Η ανωνυμία των οικονομικών συναλλαγών θα καταργηθεί. Η ιδιωτικότητα όμως θα υπάρχει. Κανείς δεν θα ξέρει για τον άλλον. Αλλά το Παγκόσμιο κράτος θα τα ξέρει όλα για τους πάντες. Στο ψηφιακό κράτος όλα θα είναι διαφανή. Τι, πότε, πόσα, που αγόρασες ή πούλησες. Οι ελεγκτές της κεντρικής Τράπεζας, η αστυνομία και όλες οι κρατικές υπηρεσίες άμεσα θα έχουν πρόσβαση για τους πάντες. Ο πλανήτης όλος θα μεταβληθεί σε μία γιγάντια φυλακή μόνο που αλυσίδες δεν θα είναι σιδερένιες αλλά ψηφιακές, κατασκευασμένες από πυρίτιο. Στο Νταχάου, στο Άουσβιτς και στα Γκούλαγκ οι κρατούμενοι είχαν πολύ περισσότερες ελευθερίες. Είχαν τουλάχιστον ελευθερία σκέψης. Εδώ και οι σκέψεις θα λογοκρίνονται και αστυνομεύονται (η οργουλιανή Αστυνομία Σκέψης) Αυτοί που δεν θα ψηφιοποιηθούν (αυτοί που δεν θα πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα στην αρχή που, το πρόδρομο του τσιπαρίσματος) όχι μόνο δεν μπορούν συναλλαχτούν, να αγοράσουν & να πωλήσουν αλλά θα αποκλειστούν και κάθε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μια και θα έχουν τους κωδικούς εισόδου.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρία της Νοόσφαιρας
    .
    Θα έχετε σίγουρα ακούσει ότι όλος ο Πλανήτης είναι ένα «Παγκόσμιο χωριό» (Global Village), και ότι εξαιτίας της ραγδαίας παγκοσμιοποίησης, που επιτυγχάνεται μέσω της τεχνολογίας, το σύνολο του πλανήτη, όλη η γη, είναι πλέον ένα χωριάτικο καφενείο, είναι ένα ενιαίο διανοητικό περιβάλλον που διαμορφώνει εικόνες, συνειδήσεις, νοοτροπίες, ιδεολογίες, κοινωνικά & θρησκευτικά ρεύματα. Το διαδίκτιο, η TV, το κινητό κλ.π. φέρνει τα «χαμπέρια, που λέγαν και οι παλιοί, από τις άλλες γειτονιές του πλανήτη. Βήχει κάποιος στο Πεκίνο, και την ίδια στιγμή εξαιτίας του ρεύματος αέρα που δημιουργείται κρυολογεί κάποιος άλλος στην Νέα Υόρκη. Υπερβολή θα πει κάποιος, αλλά δείχνει την τεράστια αλληλοεξάρτηση μεταξύ των ανθρώπων. Ε, λοιπόν αυτή η αλληλεξάρτηση θα ψηφιοποιηθεί και θα γίνει αλληλοεξάρτηση σκέψεων. Όσο οι τεχνολογία εξελίσσεται τόσο το καφενείο του χωριού αλληλοενημερώνεται και η Νοόσφαιρα γίνεται πιο συνεκτική, ποιο οργανωμένη πιο συνειδητή. Οι σκέψεις, τα συναισθήματα της ανθρωπότητας ενοποιούνται. Με απλά λόγια όλος νοητικός κόσμος του πλανήτη γίνεται αλληλοεξαρτώμενος και αλληλοεπηρεαζόμενος, και όσο τεχνολογίες «προοδεύουν» τόσο και Νοόσφαιρα γίνεται πιο συνειδητή. Ο όρος «Παγκόσμιο Χωριό» επινοήθηκε από τον Καναδό φιλόσοφο Μάρσαλ ΜακΛούαν. (Herbert Marshall McLuhan, 1911-1980) το 1962. Τότε βέβαια ο πλανήτης, ήταν χωρισμένος σε δύο στρατόπεδα, Σοσιαλιστικό & Καπιταλιστικό. Όσο προοδεύουν οι τηλεπικοινωνίες & οι τεχνολογίες τόσο αυξάνεται και βαθμός αλληλοεξάρτησης των σκέψεων & των συναισθημάτων όλων ανθρώπων στον πλανήτη γη. Επομένως, όλο αυτό πλέγμα των νοητικών αλληλοεπιδράσεων αποτελούν την Νοόσφαιρα, το «καφενείο» του Παγκόσμιου Χωριού. Η Νοόσφαιρα λοιπόν είναι το πλέγμα των αλληλοεπηρεαζόμενων ανθρώπινων σκέψεων, συναισθημάτων, της τέχνης, της φιλοσοφίας, του πολιτισμού και της επιστήμης, της θρησκείας κλπ. κλπ. της ανθρωπότητας, οι οποίες δημιουργούν ένα ζωντανό νοητικό στρώμα που βρίσκεται πάνω από την Βιόσφαιρα και το οποίο καθοδηγεί την ίδια την Βιόσφαιρα. Και πως την καθοδηγεί ; Ποιος την καθοδηγεί ; Προς τα που ; Οι εξελικτικοί φυσικο-βιολόγοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι όπως η βιόσφαιρα αυτό-ρυθμιζόμενη εξέλιξε τα ζωικά είδη, από κατώτερα προς τα ανώτερα, και η ζωή αυτοεξελίχθηκε από τους μονοκύτταρους οργανισμούς και σταδιακά εξελίχθηκε μέχρι και το κορυφαίο είδος και αυτοεξελίχθηκε στο κορυφαίο είδος τον άνθρωπο. Είναι η Δαρβίνια θεωρία της εξέλιξης των ειδών. Με τον ίδιο νόμο της «εξέλιξης και προόδου» που αυτοκαθοδηγείται (από ποιον ; Έχει νοημοσύνη η ύλη ;) θα εξελιχθεί & θα τελειοποιηθεί και η Νοόσφαιρα, έτσι ισχυρίζονται οι δογματικοί μετα-Δαρβινιστές που κυριαρχούν παντού σε όλα Πανεπιστήμια με την δύναμη. Κορυφαίοι επιστήμονες εδώ πολλά χρόνια επιχειρηματολόγησαν ότι όλη αυτή θεωρία είναι αναπόδεικτη κοσμοθεωρία που στηρίζεται σε ενδείξεις και όχι σε αποδείξεις, και μοιάζει περισσότερο με θρησκευτική πίστη. Πώς η ανόργανη ύλη οργανώθηκε σε ζωντανή ; Έχει η ύλη νοημοσύνη ; Από ποιόν την πήρε ; Επομένως, είναι περισσότερο μια θρησκευτική δοξασία παρά μια αποδεδειγμένη επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ίδιο ισχυρίζονται ότι συμβαίνει και στην κοινωνία που όλο περισσότερο «προοδεύει & εξελίσσεται». Όσο προοδεύει η τεχνολογία & η επιστήμη τόσο προοδεύει και εξελίσσεται και η Νοόσφαιρα αυτό-εξελίσσεται αυτορρυθμιζόμενη. Ένα παράδειγμα: πριν 200 χρόνια οι άνθρωποι επικοινωνούσαν με αλληλογραφία, με τα ταχυδρομικά γράμματα, μετά με τηλέγραφο, μετά με τηλέφωνο, ασύρματο, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ίντερνετ, κινητά. Τώρα που οι άνθρωποι θα ψηφιοποιηθούν, θα διαανθρωπιστούν, οι σκέψεις ή προσευχές ή χαρά ή λύπη του ενός ανθρώπου θα επηρεάζει άμεσα όλους τους άλλους, αφού θα είναι συνδεδεμένοι ψηφιακά. Αν πάρει μια ιδέα, ένα συναίσθημα μαζική διάσταση τότε όλο το σύστημα της Νοόσφαιρας θα αρχίσει να επηρεάζεται θετικά ή αρνητικά. Τώρα που άνθρωπος διαθέτει ακόμη το αυτεξούσιο του έχει την δυνατότητα, την ελευθερία να σκέφτεται ιδιωτικά, να κάνει τις δικές του σκέψεις. Όταν όμως θα ψηφιοποιηθεί, και γίνει διαάνθρωπος (transhuman) σάιμποργκ, δεν θα μπορεί σκέφτεται ιδιωτικά, γιατί θα είναι συνδεδεμένος ιντερνετικά ονλάιν μέσω των 5G που έχουν ήδη αρχίσει να λειτουργούν, αύριο (το 2030) με τα 6G, μεθαύριο με τα 7G (2035) και σε μερικά χρόνια (π.χ. 2040) με τα 8G. Επομένως, η Ψηφιακή Νοοσφαιρα στην οποία θα είναι ονλάιν πλέον όλοι στην αρχή οι διανθρωποι μετά οι μετάνθρωποι στο τέλος οι υπεράνθρωποι θα σχηματίζουν ένα όλο και πιο συνεκτικό ένα πιο αλληλοεπηρεάζομενο παγκόσμιο ενιαίο Πλανητικό Εγκέφαλο, με μία ενιαία Παγκόσμια Συνείδηση την ψηφιακή Νοόσφαιρα. Αυτό περίπου, σε γενικές γραμμές είναι το νόημα της Νοόσφαιρας. Πού θα ζουν ψηφιακά οι Διαάνθρωποι (Trans-human), σε δεύτερο στάδιο οι Μετάνθρωποι (Meta-humans ή Post-Humans) σε τρίτο στάδιο οι Υπερ-άνθρωποι (Super-humans ή Super-mans); Που θα ζουν εικονικά οι Μετάνθρωποι ; Ποιο θα είναι το πνευματικό σπίτι τους, η Αντι-Εκκλησία τους ; Θα ζουν σαν Άβαταρ εικονικά μια άλλη Δεύτερη Ζωή, στο ψηφιακό Μετα-Σύμπαν (Meta-Verse). Αυτός ο εικονικός κόσμος θα απελευθερώσει την φαντασία & τις επιθυμίες των ανθρώπων να ζήσουν αυτά που δεν μπόρεσαν στην πραγματική ζωή τους – ισχυρίζονται οι νεοεποχίτες μετανθρωπιστές. Και αυτά δεν είναι λόγια του αέρα. Συμβαίνει ήδη. Τα Βίντεο-Αυτό κάνουν εδώ και πολύ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος Επινόησε την Νοόσφαιρα ;
    Επομένως, οι Μετανθρωπισμένοι διαπιστώνουμε, από τις λίγες μέχρι τώρα γνώσεις & πληροφορίες, θα μετεξελιχθούν σταδιακά (ακολουθώντας την πρόοδο της Γενικής Τεχνητής Νοημοσύνης & των άλλων αναδυόμενων Τεχνολογιών -NBICS) σε 3 στάδια, 3 διαδοχικές βαθμίδες: 1. Δια-άνθρωποι (Trans-Human) 2. Μετα-άνθρωποι (Meta-Human ή Post-Humam) 3. Υπερ-άνθρωποι (Super-Human ή Super-man). Ανάλογα θα εξελίσσεται και η Νοόσφαιρα μέσα στην οποία θα σκέφτονται και ζουν ψηφιακά, ως εικονικά ψηφιακά Άβαταρ σχηματίζοντας ένα Πλανητικό Εγκέφαλο, μια Πλανητική Συνείδηση, ένα Παγκόσμιο νου. Πρώιμο υποσύστημα αυτού, είναι το Meta (πρώην Facebook, με τους 3 δις ανθρώπους που ήδη αυτοφακελώθηκαν), & το Meta-verse (Μετα-σύμπαν) κ.α
    Περιληπτικά. Τρεις επιφανείς βιοφυσικοί επιστήμονες, δύο Γάλλοι Ρωμαιοκαθολικοί του Τάγματος των Ιησουιτών & ένας Σοβιετικός Μαρξιστής, Ουκρανικής καταγωγής, όμως και οι 3 τρεις είναι πεπεισμένοι εξελικτικοί Μετα-Δαρβινιστές, στο περιθώριο, ενός επιστημονικού Συνεδρίου στο Παρίσι, σε ένα πηγαδάκι συζήτησης, στις μεταξύ τους συζητήσεις επινοούν την ορολογία της Νοόσφαιρας (η Νοητική σφαίρα της Ανθρωπότητας) στα μέσα της δεκαετίας 1920-30, που επικαλύπτει την γνωστή σε όλους μας Βιόσφαιρα. Οι δύο από αυτούς, είναι οι δύο Γάλλοι Ρωμαιοκαθολικοί του Τάγματος των Ιησουιτών Pierre Leroy και ο Ρierre Τeilhard de Chardin (1881 –1955) & ο Σοβιετικός Μαρξιστής (και φυσικά υλιστής) Βλαντίμιρ Βερνάντσκι (1863 –1945), όμως και οι 3 τρεις είναι πεπεισμένοι εξελικτικοί Μετα-Δαρβινιστές, ο καθένας δίνοντας την δική του εκδοχή στην «εξέλιξη των ειδών». Βέβαια οι δύο Ιησουΐτες, όντας ορκισμένοι Χριστιανοί είναι εξελικτικοί Δημιουργιστές, οπαδοί του Νομπελίστα (1927) φιλόσοφου Ανρί-Λουί Μπεργκσόν 1859 –1941) που τότε μεσουρανούσε, και είχε συγκεντρώσει πολλούς οπαδούς. [Ανάμεσα αυτούς ήταν και Νίκος Καζαντζάκης, που επηρεασμένος από τον Μπεργκσονισμό έγραψε τα βιβλία: «Ασκητική» (1923) («Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούµαι τίποτα ... είµαι λεύτερος.») & «Αναφορά στον Γκρέκο» (1957)].
    .
    Δύο λοιπόν ένθεοι Γάλλοι Ρωμαιοκαθολικοί Ιησουΐτες & ένας υλιστής μαρξιστής το 1925 περίπου επινοούν τον όρο Νοόσφαιρα, που μέλει να παίξει τον πιο καταστροφικό ρόλο με την ψηφιακή μορφή της στα επόμενα χρόνια του μετανθρωπισμού. Αυτή η Νοόσφαιρα, θα είναι η ψηφιακή Αντι-εκκλησία του ερχόμενου Αντιχρίστου, ο Παγκόσμιος αλλά ελεγχόμενος Εγκέφαλος, όπου παγιδευμένοι οι τρανσάνθρωποι, σε αυτή την Συναγωγή του Σατανά, θα συνδιαβουλεύονται ψηφιακά την «μετε-εξέλιξη & την πρόοδο της ανθρωπότητας». Εκεί, θα μαζευτεί όλη η γνώση, η επιστήμη, η τεχνολογία, η τέχνη, η πολιτική & φιλοσοφική διαβούλευση, η διασκέδαση, η κουλτούρα, οι θρησκευτικές αναζητήσεις & εμπειρίες των μετανθρώπων. Ένας «παράδεισος» γνώσεων & επιστημών, ένα πρωτοφανές διαρκές Λούνα Πάρκ διασκέδασης, ένα Παγκόσμιο Πάρτι ηδονής και απελευθέρωσης των σαρκικών απολαύσεων πανσεξουαλισμού & τρανσεξουαλισμού, ο ένας μετάνθρωπος θα επικοινωνεί στο άλλο άκρο της γης με τον άλλον/άλλη τρανσάνθρωπο, χωρίς την μεσολάβηση κινητού, ποντικιού, πληκτρολόγησης, απευθείας από τον εγκέφαλο μόνο με την σκέψη. Οι γνωστές ασθένειες θα αντιμετωπισθούν & θα θεραπεύονται με την νανοραμποτική & την γονιδιακή μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA, ο καρκίνος θα εξαλειφθεί, η Μακροζωία θα επεκταθεί στα 500 χρόνια, η ευεξία με τις φαρμακευτικές ουσίες θα αυξηθεί, οι σωματικές αναπηρίες θα εξαλειφθούν με την ρομποτικοή και την νανορομποτική, τυφλοί θα βλέπουν και κουφοί θα ακούν, κουτσοί θα περπατούν & κουλοί θα αποκτούν βιονικά ρομποτικά χέρια κλ.π. κλ.π. Οι γυναίκες δεν θα χρειάζεται να κοιλοπονούν, όταν/αν γεννιούνται παιδιά μια και η τεχνική γονιμοποίηση in vitro θα είναι η μόνη «επιστημονική» μέθοδος, τα ανθρώπινα έμβρυα θα κυοφορούνται σε τεχνητές «υπερεπιστημονικές» ρομποτικές μήτρες, με ωάρια & σπέρμα κατά παραγγελία με «βελτιωμένα» χαρακτηριστικά από την Τράπεζα σπέρματος & ωαρίων που θα ελέγχεται από ειδικούς «επιστήμονες» πολλά άλλα «καλά & αγαθά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Τεχνητή Νοημοσύνη & Γενική Τεχνητή Νοημοσύνη θα καλπάζει πάρα πολλές φορές ανώτερη της ανθρώπινης, και λίγο όλα ταψηφιακά συστήματα θα χρειάζονται αναβάθμιση, όπως τώρα αναβαθμίζονται τα Windows λάπτοπ μας. Η καλπάζουσα υπερνοημοσύνη θα διοχετεύεται αμέσως στην Νοόσφαιρα & τα υποστήματα της των μετανθρώπων (σάιμποργκ), των πανέξυπνων ρομπότ που στο τέλος θα μπορούν να αυτοδιορθώνονται & να αναπαράγονται μόνο τους, στις ψηφιακές πανέξυπνες οικιακές συσκευές κλ.π. Βέβαια όλοι ο μετάνθρωποι δεν θα έχουν την ίδια εξέλιξη (αναβάθμιση), θα υπάρχει αυστηρή ιεραρχία μυήσεων όπως στις μασονικές στοές κάποιοι π.χ. θα μόνο Transhuman (Διά-ανθρωποι= που απλά θα διασυνδεμένοι στην ψηφιακή Νοόσφαιρα, σε διάφορες διαβαθμήσεις) (2.0), άλλοι (2.3,1) άλλοι 2.5) ή PostHuman (οι μυημένοι της δεύτερης βαθμίδας Μετα-άνθρωποι και αυτοί θα έχουν διαβαθμίσεις (3.0), (3,5) οι ακόμη πιο εξελιγμένοι οι ανθρωποθεοί επί της γης οι Super-Human Σούπερ-άνθρωποι ή Υπεράνθρωποι ή Σούπερμαν και αυτοί θα έχουν αυστηρή ιεραρχία (4.0) ή (4.5) κλ.π. κλ.π. Το κυριότερο όμως όλων, το κερασάκι στην τούρτα, του μετανθρωπισμού θα είναι η υπερνίκηση του θανάτου, η ψηφιακή αθανασία.

    Η Ψηφιακή «Αθανασία»
    .
    Η διαδικασία είναι ως εξής σε γενικές γραμμές: ο ανθρώπινος εγκέφαλος (εξωτερικά του κρανίου ή εσωτερικά με υπερέξυπνα νανορομπότ που θα εγκαθίστανται στο νευρικό σύστημα) θα σκανάρεται, θα συλλαμβάνεται η εσωτερική λειτουργία του, η συνείδηση, η μνήμη, οι λειτουργίες του, ο χαρακτήρας του, οι συνήθειες του, η νοοτροπία του κλ.π. κλ.π. θα ψηφιοποιείται και θα μεταφορτώνεται (downloaded) σε ψηφιακό μέσο σε ρομπότ (θα προκύπτει ένας μη βιολογικός Ρομποκοτ ή με τον Terminator, όπως αυτός που μας έδειξαν στον κινηματογράφο με τις αλλεπάληλες ταινίες, όχι τυχαία), σε κομπιούτερ ή σε Άβαταρ σε ψηφιακό ολόγραμμα. Ένας μετάνθρωπος θα μπορεί να κατανείμει την προσωπικότητα του σε πολλά αντίγραφα, τότε θα λέγεται μεταφορτωμένος (uploaded) & κατανεμημένος (distributed). Βέβαια θα προκύψει το πρόβλημα ποιος από όλους είναι ορίζιναλ ποιος, οιός θα από όλους αυτούς θα κατέχει την περιούσια, ποιος είναι ο σύζυγος κλ.π. και όπως λέι ένας από πρωτοπόρους μετανθρωπιστές αυτά ζητήματα θα είναι τα σοβαρά θέματα που θα τα λύσουν οι φιλόσοφοι, οικοινωνιολόγοι και νομικοί του 21ου αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Νεοεποχίτικη ψηφιακή Νοόσφαιρα που … επινόησε ένας Ιησουίτης, η προδοσία του Χριστιανισμού

    Είπαμε ότι 3 επιφανείς επιστήμονες επινόησαν στην δεκαετία 1920-30 την Νοόσφαιρα. Ο πρώτος ήταν ο επιφανής Σοβιετικός, ουκρανικής καταγωγής, υλιστής (ως μαρξιστής & εξελικτικός Δαρβινιστής) βιοφυσικός επιστήμονας Βλαντίμιρ Βερνάντσκι (1863 –1945) και όπως δύο ένθεοι, και στενοί φίλοι & συνεργάτες, οι Γάλλοι Ιησουΐτες, Ρωμαιοκαθολικοί επιφανής επιστήμονες στην παλαιοντολογία, ο Pierre Leroy Leroy και ο Ρierre Τeilhard de Chardin (1881 –1955) επινόησαν αυτόν επιστημονικό όρο, την Νοόσφαιρα. Ας δούμε πολύ περιληπτικά το πώς. Άλλοι πιο άξιοι και πιο ειδική αν μπορέσουν ας το αναπτύξουν πολύ καλύτερα αυτό το θέμα αν προλάβουν πριν …έρθει το σκότος.

    Ο Σοβιετικός Βερνάντσκι έδωσε το δική του υλιστική απόχρωση στον ορισμό της Νοόσφαιρας. Γύρισε στην Σοβιετική Ένωση έκανε πρώτος την επιστημονική ανακοίνωση για την επινόηση του όρου, αλλά το αφεντικό του ο Ιωσήφ Στάλιν, εκείνη εποχή ήταν απασχολημένος με τα 5ετή βιομηχανικά πλάνα εκβιομηχάνισης της Σοβιετικής Ένωσης και δεν έδωσε και πολύ σημασία στις αλλεπάλληλες επιστολές προς ίδιο από τον Ακαδημαϊκό Βερνάντσκι για την μεγάλη σημασία της Νοόσφαιρας. Έτσι, ο Βερνάντσκι πέθανε απογοητευμένος το 1945, χωρίς να δει το πνευματικό παιδί του η Νοόσφαιρα να αναδεικνέιεται. Άλλωστε σαν υλιστής δεν μπορούσε να δώσει πνευματικό περιεχόμενο στην Νοόσφαιρα. Αυτό το έκανε αξιόλογος αλλά τραγικά αιρετικός Χριστιανός Ιησουΐτης Πιερ Τεγιάρ ντε Σαρντέν, που προσέδωσε πνευματικότητα στην ύλη, η οποία θεώρησε ότι αυτοεξελίσεται από μόνη της, αυτό-κατευνόμενη & και αυτ-εξελισόμενη από κατώτερες σε ανώτερες μορφές εξέλιξης ζωής στην Βιόσφαιρα άρα θεώρησε ότι το ίδιο θα συμβεί στην Νοόσφαιρα. Αυτή την αιρετική θεωρία, Φρερ Πιερ, την παρέλαβαν οι εωσφοριστές νεοεποχίτες μετανθρωπιστές σήμερα (από την δεκαετία του 1990 με την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης) κατέβασαν την Χριστιανική σημαία και ανέβασαν την δική τους την σημαία του ουρανίου τόξου.

    Ο πιο αξιόλογος από αυτούς τους τρεις, στη πραγματικότητα ο αληθινός επινοητής ήταν ο αιρετικός Ιησουίτης Ιερέας (διακεκριμένος παλαιοντολόγος) Πιερ Τεγιάρ ντε Σαρντέν (1881 –1955), ο οποίος ενώ ήταν Ρωμαιοκαθολικός ήταν ταυτόχρονα και εξελικτικός δημιουργιστής παλαιοντολόγος (ότι ναι μεν η εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου ισχύει αλλά μέσα από αυτή ενεργούσε ο Δημιουργός), οπαδός του φιλοσόφου Μπέργκσον, που τότε μεσουρανούσε. Το βιβλίο του Ανρί Μπέργκσον «Η Δημιουργική Εξέλιξη» υπήρξε, όπως είπε ο Φρερ Πιερ, ο «Καταλύτης μιας φωτιάς που ήδη κατέτρωγε την καρδιά και το πνεύμα του». Και εκεί την πάτησε, διότι πήγε να συμβιβάσει την εξελικτική θεωρία του Δαρβινισμού με τον Χριστιανισμό. Δύο θεωρίες που είναι ασυμβίβαστες, θεωρώντας μάλιστα την εξελικτική θεωρία του Δαρβινισμού ανώτερη, σαν «επιστημονική» με αποτέλεσμα να επινοήσει την υβριδική θεωρία της Νοόσφαιρας, μιλώντας για την «Πνευματική Δύναμη της Ύλης.» (που σημαίνει νεοεποχικό Πανθεϊσμό). Θεωρούσε δηλαδή ότι η άψυχη ύλη έχει αυθύπαρκτες θεϊκές ιδιότητες, νοημοσύνη, που της δίνουν την δυνατότητα να αυτοεξελίσσεται. Μόλις αυτά τα πλανεμένα κείμενα του έγιναν αντιληπτά από τους ηγούμενους των Ιησουιτών, αντελήφθησαν τον μέγα κίνδυνο της πλάνης και της ζημίας που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και τον απαγόρευσαν τα δημοσιεύσει τα κείμενα και βιβλία του και τον έστειλαν στην Κίνα για ανασκαφές. Εκεί ανακάλυψε τον Άνθρωπο του Πεκίνου, τον «Σινάνθρωπο», τον Δεκέμβριο του 1929. Ο Φρέρ Πιερ Τεγιάρ ντε Σαρντέν κατάγονταν από παλιά αριστοκρατική οικογένεια και ήταν πολύ μορφωμένος, ικανότατος συγγραφέας και μυστικιστής. Είχε δύο έρωτες στην ζωή του την Φύση και τον Θεό. Αλλά υπέταξε τον Θεό στην Φύση και έγινε το μεγάλο κακό. Αν και ήταν ο πρώτος που συνέλαβε την ιδέα της Νοόσφαιρας το 1923, τα κείμενα του παρέμειναν ξεχασμένα, απαγορευμένα από τους ηγούμενους Ιησουίτες, μέσα τα ράφια του σπιτιού του, και δημοσιεύτηκαν μόνο μετά τον θάνατο του, το 1957. Μόλις δημοσιεύτηκαν έκαναν επιστημονικό πάταγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αμέσως μεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες, τα υιοθέτησαν και τα προώθησαν οι μασόνοι εξελικτικοί μετα-Δαρβινιστές, ιδιαίτερα ο Τζούλιαν Χάξλεϋ (1887 - 1975), ο αδελφός του συγγραφέα του βιβλίου «Θαυμαστός Νέος Κόσμος» Άλντους Χάξλεϋ, και πρώτος διοικητής της ΟΥΝΕΣΚΟ. Και το κακό πλέον έγινε, πήρε διαστάσεις. Η Δαρβίνια εξελικτική θεωρία πήρε πνευματικό κάλυμμα. Η θεωρία της Νοόσφαιρας ξεχάστηκε για δεκαετίες. Μετά όμως την ραγδαία άνοδο των κομπιούτερ, και την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην δεκαετία του 1990, η θεωρία της Νοόσφαιρας βγήκε πάλι στην επιφάνεια και όχι μόνο αλλά αυτή την στιγμή (2024) είναι στην κορυφή της μετανθρωπιστικής θεωρίας. Οι ψηφιοποιημένοι διαάνθρωποι θα ζουν, θα σκέφτονται και θα υπάρχουν ως Άβαταρ στο ψηφιακό Meta-verse (Μετασύμπαν) δηλαδή στην ενοποιημένη πλατφόρμα του πρώην Facebook & του Instagram και όλες τις άλλες που αυτές θα ενοποιηθούν μαζί τους. Αυτή την στιγμή η θεωρία και η πρακτική εφαρμογή της Νοόσφαιρας είναι η αιχμή του δόρατος των μετανθρωπιστικών Τεχνολογιών —NBICS του μετανθρωπισμού και η Νοόσφαιρα κατασκευάζεται παράλληλα με την τεχνολογία του μετανθρωπισμού, δηλαδή της ψηφιοποίησης του ανθρώπου. Διότι κάθε ψηφιακός διαάνθρωπος (και μετάνθρωπος μετά), κάθε σάιμποργκ δεν θα είναι αυθύπαρκτος αλλά συνδεθεί με το ενοποιημένο Νέο Ιντερνετικό Σύστημα, το οποίο θα σχηματίσει την ψηφιακή Νοόσφαιρα (ας το ονομάσουμε το προηγμένο Ιντερνέτ του μέλλοντος), εκεί θα είναι το πνευματικό, νοητικό, και συναισθηματικό σπίτι του κάθε μετανθρώπου, του κάθε σάιμποργκ. Μόνο αυτοί οι τρανσάνθρωποι θα έχουν πρόσβαση και τους ψηφιακούς κωδικούς ταυτοποίησης, και επομένως δικαίωμα πρόσβασης, όλοι υπόλοιποι οι άνθρωποι (1.0) θα πεταχθούν εκτός συστήματος, και θα γυρίσουν στην λίθινη εποχή, σαν νοητικά Νεαντερτάλιοι (χρησιμοποιώ τις ορολογίες τις δικές τους), μη δυνάμενοι ούτε να συναλλαχθούν, ούτε να αγοράσουν ούτε να πωλήσουν. Επομένως, οι μετάνθρωποι, σαν κυβερνοργανισμοί θα είναι αυτόματα συνδεδεμένοι επηρεάζοντας και επηρεαζόμενοι, αλληλοεπιδρώντας μεταξύ τους και τηλεκατευθυνόμενοι από αυτούς που θα διευθύνουν όλον αυτόν τον ψηφιακό γιγαντιαίο οργανισμό που θα αγκαλιάσει όλο τον πλανήτη, τον Παγκόσμιο Εγκέφαλο. Φυσικά, επικεφαλής, όλης αυτής της πλατφόρμας, ο πολιτικός & πνευματικός ηγέτης θα είναι ο πλάνος ψευδομεσίας, το θηρίο της Αποκάλυψης. Αυτή η Νοόσφαιρα θα είναι η ψηφιακή Αντι-εκκλησία της Συντέλειας, που στραφεί εναντίον ίδιου του Θεού και παιδιών που δεν πήραν την σφραγίδα, τα ψηφιακά τσιπάκια του, τους ανθρώπους που τους επεξεργαστούν με τις Τεχνολογίες -NBICS, οι πιο επικίνδυνες των οποίων είναι η πρώτη και δεύτερη δηλαδή η νανοτεχνολογία και ο γονιδιακός μετανθρωπισμός μετάλλαξης του DNA του ανθρώπου. Το σύνολο της γνώσης, όλες οι επιστήμες, τα πάντα όλα θα είναι συγκεντρωμένα στα ψηφιακά αρχεία της Νοόσφαιρας. Το ιντερνέτ αυτό με την μορφή που σήμερα λειτουργεί θα μετεξελιχθεί στην Νοόσφαιρα, θα πάψει να είναι ανώνυμο όπως σήμερα και τα αρχεία του θα μεταφερθούν στην Νοόσφαιρα. Ο διαάνθρωπος θα είναι διαφανής, ελεγχόμενος, θα γνωρίζουν τρανς-ελεγχτές του τα πάντα για αυτόν, και θα αμείβεται ανάλογα με την συμμόρφωση τους προς τας υποδείξεις και ντιρεκτίβες τους. Και με την πάροδο του χρόνου όλο και βίδα του ελέγχου θα σφίγγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επομένως, ενώ ο Φρερ Πιερ Τεγιάρ ντε Σαρντέν, επινόησε την Νοοόσφαιρα, κάτω από την σημαία του Χριστιανισμού (έστω και αιρετικά), σήμερα οι τεχνοκράτες και οι νεοεποχίτες μετανθρωπιστές, κατέβασαν αυτή την σημαία αυτή την θεωρία της Νοόσφαιρας ύψωσαν την δική τους νεοεποχίτικη, την εωσφορική δίνονταν στην Νοόσφαιρα την δική τους εωσφορική πνευματικότητα και προοπτική τους, σύμφωνα με τα δικά τους σκοτεινά συμφέροντα και κοσμοθεωρία τους.


    Αυτό επιστημονικό-θρησκευτικό θρίλερ της Νοόσφαιρας δεν θα είχε καμία σημασία σήμερα, αν από μια απλή έρευνα στις σχετικές λέξεις δεν προέκυπτε ότι τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, η αιχμή της ψηφιακής τεχνολογίας σήμερα (2024) ασχολείται και κατασκευάζει με πάθος και άφθονη χρηματοδότηση από πίσω παράλληλα με τον μετανθρωπισμό την κατασκευή της Νοόσφαιρας, την Παγκόσμια (Πλανητική) Συνείδηση (Νου, Εγκέφαλο, Συνείδηση) του Πλανήτη. Αυτό θα είναι το ψηφιακό μέλλον της ανθρωπότητα: Νοόσφαιρα έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί κατά προσομοίωση με την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου που έχει δισεκατομμύρια νευρώνες με αντίστοιχες επισυνάψεις των νευρώνων μεταξύ τους και όλοι μαζί συνεργαζόμενοι δημιουργούν την συνείδηση, την σκέψη, τα συναισθήματα κλ.π. έτσι παρόμοια θα λειτουργεί σαν ενιαίο σύνολο και ο ψηφιακός Παγκόσμιος Εγκέφαλος, μόνο που στην θέση του κάθε νευρώνα θα είναι και διαάνθρωπος, μετα-άνθρωπος και στο τέλος ο κάθε υπερ-άνθρωπος.

    Δυστυχώς, ένας αιρετικός Χριστιανός Ιερέας, ο ενάρετος, ασκητικός και χαρισματικός Ιησουίτης που είχε δώσει βαριούς όρκους πίστης, ο Φρερ Πιερ Τεγιάρ ντε Σαρντέν άνοιξε την κερκόπορτα της άλωσης όλης της ανθρωπότητας από τον εωσφόρο και των νεοεποχίτες οπαδούς του. Επινόησε την Νοόσφαιρα της ψηφιακής αιχμαλωσίας όλης της ανθρωπότητας. Πήγε να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα την Χριστιανική Πίστη σε ένα Πάνσοφο Δημιουργό με την μασονικής έμπνευσης εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου προσδίδοντας στην ύλη ή στα ζωικά είδη θεϊκή αυτό-καθοδηγούμενη, αυτό-εξελισόμενη δημιουργική νοημοσύνη. Επαληθεύοντας την ρήση ότι ο «δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις».


    ΑπάντησηΔιαγραφή