Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΡΑΝ: «ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ DIMONA ΣΕ 400 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ»!


Ο Πρωθυπουργός του Ιράν δήλωσε ότι αν το Ισραήλ βομβαρδίσει τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις τότε το Ιράν θα βομβαρδίσει το πυρηνικό κέντρο του Ισραήλ στη Dimona σε 400 δευτερόλεπτα!…

Ο Χαμενεΐ που είναι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν επανήλθε σήμερα με νέες απειλές:” Όταν το σιωνιστικό καθεστώς επιτίθεται στο ιρανικό προξενείο στη Συρία, είναι σαν να έχει επιτεθεί στο ιρανικό έδαφος. Αυτό το κακόβουλο καθεστώς έκανε μια λάθος κίνηση. Πρέπει να τιμωρηθεί, και θα τιμωρηθεί.”

Aλλά και το Ισραήλ αντιστρέφει το αφήγημα: Εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ από το έδαφός του, ο ισραηλινός στρατός θα χτυπήσει βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις και άλλους στόχους υποδομής στο Ιράν.Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί ασκήσεις σύμφωνα με αυτό το ενδεχόμενο τις τελευταίες ημέρες. (ElaphNews)

Το Ιράν διαθέτει τώρα προμήθεια ουρανίου υψηλής εμπλουτισμού που θα μπορούσε να μετατραπεί σε καύσιμο οπλικής ποιότητας για τουλάχιστον τρεις βόμβες σε ένα χρονικό πλαίσιο που κυμαίνεται από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες. Ένας Αμερικανός αξιωματούχος λέει ότι «χορεύουν μέχρι την άκρη». (WaPo)..




 

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ 400 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ 6-7 ΛΕΠΤΑ. ΤΕΣΠΑ. ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ; ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή