Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

TO MHNYMA TOY IΡΑΝ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΘΕΣΗΣ ΜΕ DRONES ΕΝΑΙ:«ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΤΡΩΤΟΙ...»

H ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΜΕ DRONES ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΠΛΗΞΕ ΒΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ IRON DOME! ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ! Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ 

 5 ΒΙΝΤΕΟ


Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε διοικητή της Χεζμπολάχ. Αυτό που δεν έχει καταλάβει το Ισραήλ είναι ότι κάθε Χεζμπολίτης είναι διοικητής, αυτό είναι το στρατιωτικό δόγμα της Χεζμπολάχ! Σκληραίνει στάση η Λιβανέζικη Αντίσταση..

–H Χεζμπολάχ με «drones αυτοκτονίας έπληξε τις βάσεις εκτόξευσης Iron Dome και σκότωσε, τραυμάτισε το προσωπικό τους!

–Η Hezbοllah έπληξε την αεροπορική βάση ελέγχου Meron στη Γαλιλαία με μεγάλο αριθμό πυραύλων

Με στοχευμένη επίθεση σε όχημα σκοτώθηκε κοντά στην ιστορική Τύρο ο Ισμαήλ Γιούσεφ Μπαζ...

Η IDF ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον Ισμαήλ Γιούσεφ Μπαζ, τον διοικητή της παράκτιας περιοχής της Χεζμπολάχ, σε αεροπορική επιδρομή νωρίτερα σήμερα στην Άιν Μπάαλ, στο νότιο Λίβανο.

Η πρόσφατη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην πόλη Σιχαμπίγια στο νότιο Λίβανο είχε στόχο δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει τη δολοφονία του διοικητή της Χεζμπολάχ σε επίθεση στον Λίβανο. Αυτό που δεν έχει καταλάβει το Ισραήλ είναι ότι κάθε Χεζμπολίτης είναι διοικητής αυτό είναι το στρατιωτικό δόγμα της Χεζμπολάχ...


Μαχητές της Χεζμπολάχ πραγματοποίησαν «εναέρια επίθεση με drones αυτοκτονίας (.) στο Beit Hillel, χτυπώντας τις βάσεις εκτόξευσης Iron Dome και το προσωπικό τους», ανέφερε η φιλοϊρανική οργάνωση σε μια δήλωση, αναφερόμενη στο ισραηλινό σύστημα αεράμυνας.

Μια εξαιρετική επιχείρηση που πραγματοποίησε αυτή την Τρίτη η Xεζμπολά στον Λίβανο…

Πραγματοποιήθηκε γύρω στις 2:25 μ.μ. (ώρα Βηρυτού) σύμφωνα με το δελτίο τύπου στο οποίο εξηγεί ότι η επίθεση ήταν εναέρια χρησιμοποιώντας επιθετικά drones τα οποία στάλθηκαν σε δύο παρτίδες προς την κατεύθυνση του Beit Hillel.

Αυτό το χωριό που αρχικά ονομαζόταν al-Zouk al-Tahtani, βρίσκεται όχι μακριά από τον οικισμό Kiryat Shmona, (από το παλαιστινιακό του όνομα al-Khalsat), στα βόρεια της κατεχόμενης παλαιστινιακής επικράτειας, και απέχει 4 χλμ. από τα σύνορα με τον Λίβανο. Καταλήφθηκε το 1948. Τα σπίτια του καταστράφηκαν και οι Παλαιστίνιοι κάτοικοί του εκδιώχθηκαν..

Η αντίσταση διαβεβαιώνει ότι τα drones «στόχευσαν το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας και έπληξαν τις πλατφόρμες Iron Dome και τα μέλη της ομάδας του, σκοτώνοντάς τα και τραυματίζοντάς τα».

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, δύο drones παγιδευμένα με εκρηκτικά πέρασαν τα σύνορα και εξερράγησαν στο Beit Hillel. Το ισραηλινό κανάλι 14 μετέδωσε ότι τρεις Ισραηλινοί τραυματίστηκαν στην επίθεση της Χεζμπολάχ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για μια επιχείρηση εναντίον του Beit Hillel κατά την οποία ο ισραηλινός εχθρός ανέφερε 11 τραυματίες.



Η δολοφονία του "Διοικητή"...

Μετά από αυτή την επιχείρηση, ο ανταποκριτής του al-Manar ανέφερε για δύο επιδρομές εναντίον δύο αυτοκινήτων στα δύο χωριά Ain Baal και Chahabiyeh, που βρίσκονται και τα δύο στο κυβερνείο της Τύρου, στον δυτικό τομέα των συνόρων.
Στη συνέχεια, τα πολεμικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν το θάνατο του μαχητή Ismail Youssef Baz..

Ακολούθησε τρίτη αεροπορική επίθεση στο χωριό Yaroun.

Σε απάντηση, η λιβανική αντίσταση βομβάρδισε τη βάση του Beit Hillel για δεύτερη φορά, γύρω στις 4:45 μ.μ., αλλά με ρουκέτες Κατιούσα.

Ήταν επίσης μετά από αυτή την επιχείρηση που η Αντίσταση ανέλαβε δύο επιθέσεις γύρω στις 3:40 μ.μ. και στις 4:15 μ.μ., εναντίον των στρατώνων Zibdine στους κατεχόμενους οικισμούς Chebaa και της θέσης al-Sammaqa στους κατεχόμενους λόφους Kafarchouba. ανατολικός τομέας.

Τη Δευτέρα, η Χεζμπολά πραγματοποίησε 7 αντι-ισραηλινές επιχειρήσεις. Σε μια από αυτές επιτέθηκε σε δύναμη 4 στρατιωτών της Μονάδας Golani.

 Είχαν περάσει τα σύνορα και μπήκαν στο λιβανέζικο έδαφος όταν πιάστηκαν σε ενέδρα IED στην ορεινή περιοχή Tal Ismaïl επίσης στον δυτικό τομέα (almanar)

Η Hezbοllah έπληξε την αεροπορική βάση ελέγχου Meron στη Γαλιλαία με μεγάλο αριθμό πυραύλων..

TO MHNYMA TOY IΡΑΝ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΘΕΣΗΣ ΜΕ DRONES

Σήμερα η Χεζμπολάχ χρησιμοποίησε μη επανδρωμένα αεροσκάφη αυτοκτονίας με αθόρυβη και στροβιλοκινητήρα τρίτης γενιάς ως μήνυμα προς το #Ισραήλ ότι το #Ιράν χρησιμοποίησε μια παλιά έκδοση για να εξαντλήσει τους πυραύλους αναχαίτισης και τις χώρες αναχαίτισης και επίσης για να διαβάσει χιλιάδες drones και πυραύλους παλιάς έκδοσης.

Τα drones της Χεζμπολάχ δεν αναχαιτίστηκαν ούτε φάνηκαν στα ραντάρ του Ισραήλ, άλλο ένα μήνυμα ότι το Ιράν ήθελε να «τιμωρήσει» το Ισραήλ, όχι να προκαλέσει ζημιά για να επιβάλει στρατηγικό αποτρεπτικό μέσο. 

Αν το Ισραήλ δεν πήρε το μάθημα, η σύγχρονη έκδοση των πυραύλων και των drones περιμένει να ξεκινήσει.

ΤΩΡΑ Το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο του Ισραήλ κατέληξε σε απόφαση σχετικά με την απάντηση στην ιρανική επίθεση.Το Ισραήλ αποφάσισε πώς θα απαντήσει στην ιρανική επίθεση (Κan)

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Λίνκολν είπε στους Εβραίους ηγέτες που συναντήθηκε σήμερα ότι μια κλιμάκωση εναντίον του Ιράν δεν θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Ισραήλ ή των ΗΠΑ. Ο Blinken μετέφερε το ίδιο μήνυμα σε συνομιλία με τον Benny Gantz χθες.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου