Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ...

ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ «ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ...


Το Ιράν έχει εντοπίσει την τοποθεσία «όλων των ισραηλινών πυρηνικών εγκαταστάσεων» και είναι έτοιμο να τις χτυπήσει ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση ισραηλινής επίθεσης. Το Ιράν συγκέντρωσε πληροφορίες για πυρηνικές τοποθεσίες στο Ισραήλ (TASNIM)

Το Ιράν εντόπισε τη θέση όλων των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ισραήλ και είναι έτοιμο να τις χτυπήσει ανά πάσα στιγμή δηλώνει ο διοικητής της Ιρανικής Φρουράς της Επανάστασης Ahmad Haghtalab

Το IRGC λέει ότι οι απειλές του Ισραήλ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων ενδέχεται να οδηγήσουν σε επανεξέταση της πυρηνικής πολιτικής του Ιράν.. O Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν Haghtalab: “Το Ιράν θα μπορούσε να αναθεωρήσει το πυρηνικό του δόγμα. 

Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν είναι απολύτως ασφαλείς παρά τις απειλές του Ισραήλ. Εάν το Σιωνιστικό καθεστώς θέλει να δράσει κατά των κέντρων και των πυρηνικών εγκαταστάσεων μας, σίγουρα θα αντιμετωπίσει την αντίδρασή μας.”

Ο Διοικητής του IRGC για την Προστασία και την Ασφάλεια των Πυρηνικών Εγκαταστάσεων, Στρατηγός Ahmad Haghtalab, δήλωσε ότι η απειλή του σιωνιστικού καθεστώτος κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν μπορεί να προκαλέσει αναθεώρηση και εγκατάλειψη των πυρηνικών πολιτικών και των πυρηνικών εκτιμήσεων που έχουν δηλωθεί.

«Αν και όλες οι χώρες, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, τα διεθνή πρότυπα και τους νόμους και τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, πρέπει να απέχουν από την επίθεση σε πυρηνικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ήταν πάντα πρόθυμη να αντιμετωπίσει αυτές τις απειλές από την αρχή», είπε.

«Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του σιωνιστικού εχθρού έχουν εντοπιστεί και έχουμε στη διάθεσή μας τις απαραίτητες πληροφορίες για όλους τους στόχους και για να απαντήσουμε στις πιθανές ενέργειές τους, τα δάχτυλά μας είναι στη σκανδάλη ισχυρών πυραύλων για την καταστροφή συγκεκριμένων στόχων», εξήγησε.

«Εάν το Σιωνιστικό καθεστώς θέλει να αναλάβει δράση κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων και κέντρων μας, θα αντιμετωπίσει σίγουρα την αντίδρασή μας και για να αντιμετωπιστεί με προηγμένα όπλα, οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του καθεστώτος θα δεχθούν επίθεση», τόνισε.IRNA





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου