Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΑΘΡΑ!

«ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΕ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ»; 

ΒΙΝΤΕΟ




Η Ευρώπη που ενώθηκε για να διασφαλίσει την ειρήνη, έχει μετατραπεί στην Ευρώπη που ετοιμάζεται για πόλεμο. Αυτή η Ευρώπη έχει εκλογές στις 9 Ιουνίου και το αποτέλεσμα τους θα κρίνουν πάρα πολλά για το μέλλον της. 

Ο Κώστας Αρβανίτης ευρωβουλευτής και υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στο στούντιο του militaire channel για μια συζήτηση για την Ευρώπη ,το μέλλον της αλλά και τα όσα παράδοξα και σκοτεινά συμβαίνουν και στην Ελλάδα. Μια Ελλάδα που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τόσο πολύ και τόσο συχνά την ΕΕ για θέματα δημοκρατίας.

Ο Κώστας Αρβανίτης εξηγεί ότι η Ευρώπη μπορεί να δείχνει έτοιμη για πόλεμο, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει πει ποιος είναι ο στόχος αυτού του πολέμου. «Θέλουν να κάνουν παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία ή είναι κάτι άλλο; Πρέπει να αποφασίσουν και να το πουν», λέει για τους Ευρωπαίους μη εκλεγμένους γραφειοκράτες που καθορίζουν τις τύχες μας.

Μπορεί να εξηγήσει τη στάση του κ.Μητσοτάκη στο θέμα της Ουκρανίας; «Ραγιαδισμός και δουλειές», απαντά χωρίς περιστροφές.

Ο Κώστας Αρβανίτης λειτούργησε ως «αγωγός» που έκανε τη φωνή της κυρίας Μαρίας Καρυστιανού και άλλων συγγενών θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, να ακουστεί δυνατά σε όλη την Ευρώπη. Κι αυτό θύμωσε την ελληνική κυβέρνηση.

Το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα από τα θέματα που έχει φέρει την ελληνική κυβέρνηση σε δύσκολη θέση έναντι των Ευρωπαίων. Δεν είναι το μοναδικό. Υποκλοπές, διαρροή απορρήτων προσωπικών δεδομένων πολιτών ,προσφυγικό-μεταναστευτικό. 

Ο Κώστας Αρβανίτης μιλά για όλα αυτά ,αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ασκεί αντιπολίτευση, την ίδια ώρα που στη χώρα με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών, αναπτύσσεται ταχύτατα μια «κοινωνική αντιπολίτευση» που δεν έχει σχέση με κόμματα.

Μιλά ακόμη για τον Έβρο, τα νησιά και την πραγματική τους άμυνα, που δεν είναι όπλα αλλά άνθρωποι.






1 σχόλιο:

  1. ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΑΘΡΑ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΣ ΣΩΣΤΑ.
    ΑΠΟΡΩ , Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ ή ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ή ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή