Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...

ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ!

 


Το Ιράν ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμο να κάνει δοκιμή πυρηνικά όπλα! Ραγδαίες οι αλλαγές στην ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και στον κόσμο. 

Το ισοζύγιο ισχύος μεταβάλλεται. Aπό τον μονομερή τρόμο στην ισορροπία τρόμου; Για να ισοσκελίσουν τις γεωπολιτικές απώλειες οι ΗΠΑ τραβιούνται πιο βόρεια με το Ζελένσκι να ζητά να του δώσουν πυρηνικά όπλα αν και εδώ κάθε κίνηση θα είναι ματ…

Μέλος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας του ιρανικού κοινοβουλίου Τζαβάντ Καρίμι-Γκοντούσι:

«Το Ιράν είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσει πυρηνική δοκιμή με ειδοποίηση μόνο μιας εβδομάδας».

”Εάν εκδοθεί η άδεια, είναι μία εβδομάδα πριν από την πρώτη δοκιμή.” γράφει σήμερα στην ανάρτηση του ο Ιρανός ειδήμονας...Ουσιαστικά είπε ότι εάν ο Ανώτατος Ηγέτης δώσει την άδεια, θα απέχουμε μόνο μια εβδομάδα από τη δοκιμή μιας πυρηνικής βόμβας

Το σύντομο χρονικό πλαίσιο δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο πρώην επικεφαλής της πυρηνικής υπηρεσίας του Ιράν δήλωσε ότι όλη η απαραίτητη τεχνολογία είναι διαθέσιμη.

To Iράν ανακοινώνει ότι θα κάνει άμεσα δοκιμή πυρηνικού όπλου ουσιαστικά ανακοινώνει ότι ήδη έχει στη διάθεση του πυρηνικό όπλο..

Κάπως έτσι εξηγείται η αυτοσυγκράτηση Ισραήλ-ΗΠΑ έναντι Ιράν...
H είδηση αυτή συνοδεύεται όχι τυχαία από την πρώτη παραίτηση υψηλόβαθμου στρατιωτικού του Ισραήλ από τις 7/10. Πρόκειται για τον Aharon Haliva, που επί του παρόντος διοικεί τη Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών του IDF.Ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί για το μέρος ευθύνης που του αναλογεί στην αποτυχία πληροφοριών της 7ης Οκτωβρίου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου