Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΙΜΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

140 ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!
 ΦΩΤΟ


Το Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζήτησε μια ανεξάρτητη έρευνα για πάνω από 140 ομαδικούς τάφους, που περιείχαν εκατοντάδες πτώματα, που βρέθηκαν στη Γάζα

“Οι επιτόπιες ομάδες του Euro-Med Human Rights Monitor παρακολούθησαν την εξαγωγή δεκάδων θυμάτων από ομαδικούς τάφους στην Al-Shifa και παρατήρησαν την ανάσυρση των σορών των θυμάτων με χειροπέδες και άλλων τραυματιών αλλά στους οποίους αρνήθηκαν ιατρική φροντίδα, οι οποίοι εκτελέστηκαν”, τα ανθρώπινα δικαιώματα είπε η οργάνωση.


«Τα σώματα των θυμάτων, άλλα σε αποσύνθεση, άλλα σε κομμάτια, άλλα χωρίς κεφάλι, τα οποία είχαν συνθλίψει και την κατασπαράξουν οι ισραηλινές μπουλντόζες… τα σώματα ορισμένων ασθενών εξήχθησαν, με ουροποιητικούς καθετήρες και ιατρικούς φακέλους, από δύο λάκκους στο Al -Σίφα».

Πολιτική Άμυνα στη Λωρίδα της Γάζας: προχθές, Τρίτη, στην επαρχία Khan Yunis, οι ομάδες μας ανέσυραν τις σορούς 51 νεκρών διαφορετικών κατηγοριών και ηλικιών στο ιατρικό συγκρότημα Nasser, μόνο 30 από αυτούς ταυτοποιήθηκαν. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών που βρέθηκαν στο ιατρικό συγκρότημα μετά την εισβολή του μέχρι σήμερα έφτασε τους 324!!!.

Ένας εκπρόσωπος της Χαμάς είπε ότι αποδείχθηκε ότι ο εχθρός εκτέλεσε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στο νοσοκομείο Nasser στο Khan Yunis και αποδείχθηκε ότι η κατοχή έκλεψε όργανα από τα κεφάλια, τα συκώτια και τα άκρα, και έκλεψαν επίσης ανθρώπινα δέρματα για να τα πουλήσουν. στις διεθνείς αγορές. EKΔΟΡΕΙΣ ανθρώπινης σάρκας..

Κάποιους τους έθαψαν ζωντανούς...

Δεκάδες πτώματα Παλαιστινίων πολιτών που βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους στην αυλή του Νοσοκομείου Nasser στο Khan Yunis, δείχνουν εκτελέσεις από κοντινή απόσταση, άλλοι θάφτηκαν ζωντανοί φέροντας καθετήρες ή ορούς και γύψους στα χέρια και τα πόδια τους.



ως και από Λευκό Οίκο δεν πέρασαν απαρατήρητοι οι ομαδικοί τάφοι.Ο Λευκός Οίκος σε δραματικό μήνυμα: «Θέλουμε να διερευνηθούν οι αναφορές για κοινοτική ταφή στη Γάζα»…






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου