Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ΘΕΛΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ;

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τον Νετανιάχου και άλλους Ισραηλινούς αξιωματούχους τη Μεγάλη Εβδομάδα, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ισραηλινό Channel 12: “Το κατεστημένο του στρατού και της ασφάλειας αναμένει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να εκδώσει εντάλματα σύλληψης κατά των Benjamin Netanyahu, Yoav Gallant και Herzi Halevy αυτή την εβδομάδα.”


Όπως αποκαλύπτεται σε δημοσίευμα: Το Ισραήλ εκτιμά ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (ΔΠΔ) θα εκδώσει αυτή την εβδομάδα διεθνή εντάλματα σύλληψης κατά κορυφαίων πολιτικών αξιωματούχων και αξιωματούχων ασφαλείας.

Αυτό είναι πιθανό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα κατατεθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης κατά του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, του υπουργού Άμυνας Yoav Galant και του αρχηγού του Γενικού επιτελείου (ΓΕΣ) Herzi Halevi – in.

Τα αναμενόμενα εντάλματα θα δοθούν στο πλαίσιο της γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας, πέραν των δηλώσεων από διάφορες χώρες σχετικά με την παραβίαση του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ, όπου το Ισραήλ διέπραξε μια αόρατη γενοκτονία από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά την οποία σφαγίασε περισσότερους από 37.000 αμάχους εκ των οποίων πάνω από 13.000 παιδιά κάτω των 16 ετών.

Επαγγελματίες και δικηγόροι που ήταν παρόντες στην περιορισμένη έκτακτη ακρόαση προσπάθησαν να μπλοκάρουν την απόφαση με κάποιες επείγουσες ενέργειες της τελευταίας στιγμής ενώπιον του ίδιου του Μπιν Ντιν και ενώπιον πολιτικών κομμάτων με επιρροή – αλλά αυτές οι προσπάθειες προφανώς δεν απέδωσαν καρπούς.

Μάλλον δόθηκε το πράσινο φως από τη δύση γιατί κάποιος πρέπει να φέρει την ευθύνη για τη γενοκτονία που η Δύση, παρά τις προσπάθειές της, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί.

Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα η όλη διαδικασία να αποτελεί από τη μια εκτόνωση της διεθνούς κοινής γνώμης και από την άλλη ξέπλυμα για ενόχους αφού θα τους δικάσει μεν α τους αθωώσει δε ή θα τους ρίξει στα μαλακά παραδίδοντάς τους καθαρούς και αμόλυντους στην ιστορία..

Οι συνέπειες ενός τέτοιου εντάλματος σύλληψης θα ήταν ιδιαίτερα σοβαρές για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος θα έβλεπε την ικανότητά του να ταξιδεύει στο εξωτερικό δραστικά μειωμένη αναφέρει το ισραηλινό i24tv..

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου φοβάται ιδιαίτερα ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το οποίο έχει δηλώσει ότι εξετάζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο πλαίσιο των κατηγοριών για γενοκτονία στη Γάζα που υποβλήθηκαν στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης.

 Για να αντιμετωπίσει μια τέτοια πρωτοβουλία, η οποία θα μπορούσε επίσης να στοχεύσει τον Ισραηλινό Υπουργό Άμυνας καθώς και τον Αρχηγό του Επιτελείου του Ισραηλινού Στρατού, ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε μια ολοκληρωτική διπλωματική επίθεση, αυξάνοντας τις επαφές για να συγκεντρώσει υποστήριξη, ιδιαίτερα στην Ουάσιγκτον αναφέρει η ίδια πηγή..

Σε tweet που δημοσίευσε την Παρασκευή, ο Νετανιάχου τοποθετήθηκε για τις απειλές εναντίον του, δηλώνοντας: «Υπό την ηγεσία μου, το Ισραήλ δεν θα δεχτεί ποτέ καμία προσπάθεια από το ποινικό δικαστήριο της Χάγης να υπονομεύσει το θεμελιώδες δικαίωμά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του..”..
 

1 σχόλιο:

  1. Όπως είναι γνωστό, τα ανθρωποειδή αυτά είναι μαριονέτες - διευθυντές Α.Ε. με έδρα την Ουάσινγκτον. Όταν λάβουν σχετικές εντολές θα πρέπει να παραδώσουν τα χαρτοφυλάκιά τους σε μια ανώτερη διοίκηση, ώσπου να φτάσουμε στον αντίχριστο, ο οποίος θα είναι (τρομάρα στα μπατζάκια τους) ο πολιτικός και θρησκευτικός αρχηγός όλης της ανθρωπότητας.

    Για να γίνουν αυτά, πρέπει να δοθούν αφορμές. Σε μας ο κούλης υποτίθεται ότι σύρεται από το ευρωπ. δικαστήριο (η ανώτερη αρχή που λέγαμε) λόγω των Τεμπών. Το ξεκλήρισμα των Ελλήνων μέσω των εμβολίων δεν τους ενοχλεί.

    Έτσι κι αυτός ο οβριγιός θα συλληφθεί, ώστε το πόπολο να αρχίσει να πιστεύει ότι υπάρχει μια ανώτερη αρχή που απονέμει δικαιοσύνη για τους "κακούς" κυβερνήτες, που όμως αυτή η αρχή τους φύτεψε σ' αυτές τις θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή