Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ!.

14 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑ, ΟΙ 6 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

 5 ΒΙΝΤΕΟ


Ισραήλ: 14 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 6 σε κρίσιμη κατάσταση, σε επιθέσεις μέσα και γύρω από την πόλη Arab Al-Aramshe.

14 Ισραηλινοί τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 6 σοβαρά, μετά από επίθεση με drone καμικάζι στο Arab al-Aramsha στο βόρειο Ισραήλ. Το Iron dome διάτρητο τις τελευταίες μέρες από Χεζμπολά.. Είναι η 3η συνεχόμενη μέρα που φαίνεται αδύναμο απέναντι της .

οι πηγές της Αντίστασης αναφέρουν αντίθετα ότι σκοτώθηκαν 6 Ισραηλινοί στρατιώτες και τραυματίστηκαν 12.

Νωρίτερα Ισραηλινές υπηρεσίες ασθενοφόρων: 13 τραυματίες – εκ των οποίων 1 πολύ σοβαρά, 3 σοβαρά, 1 μέτρια και 8 ελαφριά στο Arab Al Aramshe μετά το χτύπημα της Hezbοllah Αυτός ήταν ο τελευταίος απολογισμός νωρίτερα μιλούσαν για 7 τραυματίες..( κανάλι 12 εβραικό)

Hezbollah: Πραγματοποιήσαμε επίθεση με κατευθυνόμενους πυραύλους και επιθετικά drones στα κεντρικά γραφεία της ισραηλινής στρατιωτικής εταιρείας αναγνώρισης στο Arab Al-Aramsha.



Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης: Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα κτίριο στο Arab Al-Aramsha στη δυτική Γαλιλαία χτυπήθηκε από κατευθυνόμενο πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο, προκαλώντας πολλές απώλειες.. Η Αντίσταση στον Λίβανο στόχευσε με κατευθυνόμενους πυραύλους τη μονάδα ελέγχου αέρα της βάσης Meron, καταστρέφοντας τον εξοπλισμό της.. almanar

Σήμερα από νωρίς κάποια σοβαρή κλιμάκωση στο νότιο Λίβανο, επιθέσεις του Ισραήλ με διαφορετικά όπλα και στοχευμένες δολοφονίες, ενώ η Χεζμπολάχ εκτοξεύει ρουκέτες και drones.

H επόμενη μέρα της απάντησης του Ιράν φαίνεται να εκτονώνεται προς το παρόν στο μέτωπο Ισραήλ Χεζμπολά με την τελευταία να σκληραίνει τη στάση της καθώς το Ισραήλ εντείνει τα χτυπήματα εντός Λιβάνου...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου