Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ...

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΣΣΥΡΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΪ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ: «ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!» ΑΛΛΑ...Η ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ 

4 ΒΙΝΤΕΟ



Ύποπτη Επίθεση με μαχαίρι on line κατά Ασσύριου επισκόπου εντός ναού στο Σίδνεϊ.! Τον ήθελαν νεκρό γιατί έλεγε στα κηρύγματα του ”ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!” Είχε πάει στη Γάζα και επισκέφθηκε εκεί ”το χωριό Εμμαούς ” κήρυττε!




Επίθεση με μαχαίρι on line κατά Ασσύριου επισκόπου εντός ναού στο Σίδνεϊ που ανήκει στην Ασσυριακή Αραμαική Εκκλησία.. Τρομοκρατία..! 

Σχετίζεται με ένταση στη Μέση Ανατολή; Στόχος παντού η Συρία… 

Oι χριστιανοί της Συρίας είναι τροχοπέδη … στον Αντίχριστο..

Τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στο δυτικό Σίδνεϊ στην εκκλησία του Χριστού του Καλού Ποιμένα Christ The Good Shepherd στο Wakeley περίπου στις 7.15 μ.μ. 

Ο επίσκοπος Mari Emmanuel κήρυττε όταν ένας επιτιθέμενος πήγε πάνω του και φέρεται να τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Στα θύματα περιλαμβάνονται 50χρονος, ένας 30χρονος, ένας 20χρονος και ένας 60χρονος

Η επίθεση μεταδόθηκε ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εκκλησίας.

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Wakeley του δυτικού Σίδνεϊ, αφού τέσσερα άτομα μαχαιρώθηκαν σε εκκλησία, μεταξύ των οποίων o κληρικός, με την ανησυχητική επίθεση να μεταδίδεται ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέσσερα άτομα επιβεβαιώθηκε ότι μαχαιρώθηκαν στο δυτικό προάστιο του Σίδνεϊ, Wakeley, το βράδυ της Δευτέρας.



Το περιστατικό φαίνεται ότι εκτυλίχθηκε στην εκκλησία Christ The Good Shepherd στο Wakeley περίπου στις 7.15 μ.μ.

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας είπε νωρίτερα στο SkyNews.com.au ότι δύο άτομα δέχθηκαν επίθεση, αλλά το ασθενοφόρο της NSW αργότερα διευκρίνισε ότι ο αριθμός ήταν τέσσερις.


Μια ζωντανή ροή από τη σελίδα του Christ The Good Shepherd Church στο Facebook απαθανάτισε τη συγκλονιστική επίθεση στον ιεροκήρυκα.

Λεπτομέρειες για την επίθεση δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά ο μοναδικός δράστης φέρεται να βρίσκεται υπό κράτηση. Μεγάλο πλήθος κόσμου και πολλοί πρώτοι ανταποκριτές παραμένουν στο σημείο.

An attack on a priest has just been captured on a live stream at the Christ the Good Shepherd Church in the Sydney suburb of Wakeley. pic.twitter.com/s17sHHHVw7— Visegrád 24 (@visegrad24) April 15, 2024

Η επίθεση μεταδόθηκε επίσης ζωντανά στον λογαριασμό της εκκλησίας στο Facebook, με τα πλάνα να δείχνουν τον κληρικό να δέχεται επίθεση ενώ έκανε κήρυγμα.

Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι μπορεί να είναι ο H.G. Mar Mari Emmanuel, ο οποίος επρόκειτο να εκφωνήσει Ασσυριακό Κήρυγμα της Βίβλου στην εκκλησία στις 7 μ.μ.

Ένα άτομο που παρακολουθούσε τη ζωντανή μετάδοση της Εκκλησίας Christ The Good Shepherd είπε ότι ο εν λόγω κληρικός είχε χτυπηθεί πολλές φορές.


«Παρακολουθούσα τη ζωντανή μετάδοση, ένας νεαρός άνδρας του επιτέθηκε, … αλλά ήταν γρήγορα και πολλά χτυπήματα», έγραψαν στο Facebook.

Ο Ben Fordham του 2GB ανέφερε ότι ένας αστυνομικός ήταν μεταξύ των τραυματιών…


An attack on a priest has just been captured on a live stream at the Christ the Good Shepherd Church in the Sydney suburb of Wakeley. pic.twitter.com/s17sHHHVw7— Visegrád 24 (@visegrad24) April 15, 2024

«η κατάσταση έκρυθμη έξω από αυτήν την εκκλησία μετά το μαχαίρωμα του επισκόπου Μαρ Μαρί Εμμανουήλ, που οι αρχές χρειάστηκαν να χρησιμοποιήσουν σπρέι πιπεριάς έξω από αυτήν την εκκλησία».

Σε αυτό το βίντεο μιλάει για ταξίδι του στη Γάζα για την αγάπη του για τα μικρά μουσουλμανάκια της Γάζας που τα σκοτώνουν..και εδώ κάνει την έκκληση ”σταματάτε να σκοτώνετε τους μικρούς αγγέλους της Γάζας!” Eνάς άνθρωπος της ειρήνης...

”Σ΄ένα από τα προσκυνηματικά ταξίδια μας πήγα στη Λωρίδα της Γάζας όταν κάποια στιγμή πήγα στο Ισραήλ ..Πήγα στη Λωρίδα της Γάζας...

Ο Θεός αγαπάει τον καθένα οκ Ο οδηγός του λεωφορείου ήταν μουσουλμάνος Παλαιστίνιος και ο ξεναγός αλλά δεν είχαν πάει για 5 χρόνια στη Γάζα. όταν εγώ τους είπα πάμε αύριο στη Γάζα γιατί εκεί στη Γάζα είναι ένας άγιος Τόπος...

Ποιός είναι; διάβασε το ευαγγέλιο του Λουκά όπου όταν 2 άνδρες επέστρεφαν στο χωριό τους ( μετά την Ανάσταση) . 

O Kύριος τους προλαβαίνει και τους λέει..για ποιο θέμα συζητάνε. Του λένε εσύ είσαι ξένος δεν ξέρεις τo μεγάλο προφήτη τον Ιησού και τι έπαθε .

Είπε εγώ είμαι ο Μεσσίας σταυρώθηκε πέθανε ετάφη…. φθάνουν στο σπίτι που σήμερα έχει μετατραπεί σε ναό στη Γάζα στους Εμμαούς έτσι έλεγαν το χωριό.. ” περιγράφει στη συνέχεια πως πέρασαν τον τοίχο ως και 50 μέτρα ύψος για να μπουν στη Λωρίδα Γάζας, τον ισραηλινό στρατό πως μπήκαν πως τα σπίτια ήταν όλα κατεστραμμένα από το πόλεμο αλλά παντού είχαν ζωή έμεναν άνθρωποι ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τα παιδάκια της Παλαιστίνης...

Περιγράφει πως εν ονόματι του σταυρού του Χριστού πήρε το ρίσκο και οδήγησε το λεωφορείο με 55 ανθρώπους στη Γάζα όπου ήταν και η Χαμάς…κατέβηκε από το πούλμαν αρχικά τον πλησίασε ένα 3χρονο κοριτσάκι αφού αλληλοχαιρετήθηκαν καθώς ήταν στο πούλμαν και παρά τις αντιρρήσεις του οδηγού τον έπεισε να του ανοίξει την πόρτα ” ‘‘ήταν ένα κοριτσάκι μουσουλμανάκι Παλαιστινιοπούλα μια αγάπη. 

Ένας μικρός άγγελος σταματάτε να σκοτώνετε τους μικρούς αγγέλους. Κατέβηκα από το πούλμαν κάλεσα το παιδί δεν είχα να του δώσω τίποτα άλλο παρά μια μικρή αυστραλιανή σημαία που είχα στο ραβδί την έδωσα ήταν σαν να του έδινα τον κόσμο ολόκληρο. 

Σαν να ήταν η α΄φορά που κάποιος έδινε κάτι σε αυτόν τον άγγελο. Είχε τρελαθεί από χαρά δεν ήξερε τι να κάνει άρχισε να χοροπηδάει..”

Μετά ήρθε η γιαγιά του και μετά μαζεύτηκε πλήθος γύρω του και άνδρες και έλεγαν: ”κανείς δεν νοιάζεται για εμάς κανείς δεν ανησυχεί για εμάς…κανείς δεν ξέρει πως ζούμε. εμείς μαχόμαστε εδώ βοηθήστε μας. 

Πήγα στο πούλμαν μάζεψα όσα χρήματα μπορούσα. Κι αυτοί άρχισαν να λένε ο Θεός μαζί σας ο Θεός να σας ευλογεί. Ευχαριστούμε που ήρθατε πείτε σε όλο τον κόσμο πως ζούμε εδώ είμαστε πεινασμένοι ”

Η κατάστασή του τραυματία Επισκόπου είναι σταθερή. Γεννήθηκε στη Χαμπανίγια, στο Κυβερνείο της Ανμπάρ στο Ιράκ, το 1970… Έφτασε στην Αυστραλία όταν ήταν 13 ετών… .. Κηρύττει με θάρρος, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Hebrew social media groups celebrate the stabbing of Christian Archbishop Mar Mari Emmanuel at the Good Shepherd Church in Sydney, Australia.

He was a staunch opponent of the Israeli war on Gaza and a strong supporter of Palestine, widely known on social media. Israeli social… pic.twitter.com/49ijD216in— Quds News Network (@QudsNen) April 15, 2024

Η φαλτσέτα δεν άνοιξε…

Το μαχαίρι δεν άνοιξε..η φαλτσέτα που είχε ο επιτιθέμενος δεν άνοιξε σε σημείο που ο νεαρός δράστης το κοίταξε απορώντας γιατί δεν άνοιξε ξανά και ξανά…





 

1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός αυτό μου θύμισε ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη με τον Άγιο Εφραίμ της Αριζόνα:
    ------------------------------------------------------------------------
    Μια γυναικά φανατική εβραία ήθελε να κάνει κακό στον Γέροντα πριν χρόνια. Ντυμένη λοιπόν σαν ευσεβέστατη χριστιανή με μακριά ρούχα και μαντιλάκια πήγε να δει τον Γέροντα.

    Οι υποτακτικοί του της είπαν δεν μπορεί να τον δει και επιχείρησε και άλλες μέρες. Μετά από μέρες της επιτρέψαμε να τον δει.

    Είχε κρύψει ένα μαχαίρι μέσα στα ρούχα της για να τον σκοτώσει και μπαίνοντας μέσα ξαφνιάστηκε όταν τον είδε να είναι σε όρθια στάση ψηλά και φώναξε Γέροντα!!

    Τον είδε να ίπταται στον αέρα σε στάση ευλογιάς!

    Της λέει άσε το μαχαίρι και θα κατέβω να μιλήσουμε. Μπήκαν μέσα και οι υποτακτικοί και την αφόπλισαν. Τελικά η γυναικά μετανόησε και πίστεψε και βαπτίστηκε.

    Η αγιότητα του Γέροντα φάνηκε άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή