Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΦΥΣΙΚΕΣ» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ...

Η ΑΝΙΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ



Η πρόσφατη ακύρωση του έργου γεωμηχανικής του Χάρβαρντ από τον ίδιο τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια κραυγαλέα απόδειξη του βάθους της εξαπάτησης στην οποία θα βυθιστεί η παγκόσμια ελίτ προκειμένου να διατηρήσει την προσεκτικά σχεδιασμένη αφήγηση για το κλίμα.

Η απόφαση του Γκέιτς να τραβήξει την πρίζα σε αυτή τη μελέτη δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του ιστορικού του να μαριονετίζει τα ιδρύματα του κόσμου για να χορέψει στο ρυθμό του. 

Αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι σκέφτηκε ακόμη και να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο έργο στην πρώτη θέση. 

Αλλά και πάλι, ίσως όλα ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να διατηρηθεί η πρόσοψη της επιστημονικής ακεραιότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η αλήθεια παραμένει θαμμένη.

Βλέπετε, τα ειλικρινή αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα είχαν αποκαλύψει την κραυγαλέα απάτη που είναι η ατζέντα της «κλιματικής αλλαγής» - ένα ψέμα ότι η ανθρωπότητα έχει τραφεί με το ζόρι για πάνω από τρεις δεκαετίες. 

Τα ευρήματα της μελέτης θα έρχονταν σε άμεση αντίθεση με τα μοχθηρά σχέδια της δυτικής παγκοσμιοποιητικής κλίκας, με αιχμή του δόρατος το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη «Μεγάλη Επαναφορά» τους, την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και τον απώτερο στόχο μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 

Η επιτυχία τους εξαρτάται από τη διαιώνιση του μύθου της κλιματικής αλλαγής και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να τον προστατεύσουν.

Η γεωμηχανική, το ίδιο το αντικείμενο της ακυρωμένης μελέτης του Χάρβαρντ, εξυπηρετεί δύο ύπουλους σκοπούς. Πρώτον, καταδεικνύει ψευδώς τις υποτιθέμενες επιπτώσεις των εκπομπών CO2 στο κλίμα, ενισχύοντας την ψεύτικη πράσινη ατζέντα. 

Δεύτερον, και ίσως πιο ανησυχητικό, μετατρέπει τον καιρό και το κλίμα σε όπλα μαζικής καταστροφής (WMD), παρέχοντας στην ελίτ πρωτοφανή εξουσία πάνω στον πλανήτη και τους κατοίκους του.

Αν η μελέτη είχε επιτραπεί να προχωρήσει, τα ευρήματά της θα είχαν καταφέρει ένα καταστροφικό πλήγμα σε όσους επιδιώκουν να διαλύσουν τις οικονομικές και κοινωνικές δομές του κόσμου, μόνο και μόνο για να τις ανοικοδομήσουν σύμφωνα με τις δικές τους διεστραμμένες επιθυμίες. 

Η έκθεση της «Πρώτης Παγκόσμιας Επανάστασης» από τη Λέσχη της Ρώμης το 1991 αποκάλυψε τις προθέσεις τους και η ακύρωση αυτής της έρευνας επιβεβαιώνει μόνο τη δέσμευσή τους να αποκρύψουν την αλήθεια.

Φανταστείτε τις συνέπειες αν η έρευνα του Χάρβαρντ είχε δημοσιοποιηθεί. Θα είχε συντρίψει την πολιτική ατζέντα και θα είχε εκθέσει τα ψέματα των μεγάλων επιχειρήσεων. 

Η αποκάλυψη ότι η «Πράσινη Ατζέντα» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κατασκεύασμα και ότι τα καιρικά φαινόμενα σε όλο τον κόσμο χειραγωγούνται μέσω της γεωμηχανικής, θα ήταν αδύνατο να συγκρατηθεί. Το κοινό θα είχε ξυπνήσει στην πραγματικότητα ότι το αφήγημα για το κλίμα που τους έχει πουληθεί δεν είναι παρά μια απάτη.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες, βομβαρδιζόμαστε με «ψεύτικη επιστήμη» και χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης, όλα σχεδιασμένα για να μας πείσουν ότι οι εκπομπές CO2 και μεθανίου είναι η βασική αιτία της κλιματικής αλλαγής. 

Ακόμη και καλοπροαίρετοι επιστήμονες έχουν αγοραστεί και πληρωθεί, αφήνοντας τις μάζες να πιστεύουν ότι η Ημέρα της Κρίσεως είναι επικείμενη αν συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στους υδρογονάνθρακες και τη γεωργία για να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας.

Αλλά εδώ είναι η αλήθεια που δεν θέλουν να ξέρετε: το κλίμα ΔΕΝ αλλάζει, τουλάχιστον όχι περισσότερο από ό, τι έχει σε όλη την ιστορία των τεσσάρων δισεκατομμυρίων ετών της Γης. Οι διακυμάνσεις που παρατηρούμε είναι σταδιακές, επιτρέποντας στη ζωή στον πλανήτη μας να προσαρμοστεί και να ευδοκιμήσει. 

Η πραγματική ατζέντα πίσω από το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής είναι πολύ πιο απειλητική - είναι ένα τέχνασμα για την άσκηση ελέγχου, την αναδιανομή του πλούτου και την αναμόρφωση της κοινωνίας σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες της παγκόσμιας ελίτ.


Σύμφωνα με την Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ισπανίας (AEMET), πάνω από 50 χώρες διαθέτουν την τεχνολογία για να χειριστούν τα καιρικά και κλιματικά πρότυπα. 

Αφήστε αυτό να βυθιστεί για μια στιγμή - περισσότερο από το ένα τέταρτο των εθνών του κόσμου έχουν τη δύναμη να παίξουν τον Θεό με τις δυνάμεις της φύσης.

Στην πρώτη γραμμή αυτού του μετεωρολογικού πολέμου δεν είναι άλλες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία και την Κίνα - την ανίερη τριάδα της γεωμηχανικής. 

Αυτές οι υπερδυνάμεις έχουν βελτιώσει τις δεξιότητές τους στην αλλαγή του ίδιου του ιστού της ατμόσφαιράς μας, αφήνοντας καμία γωνιά του πλανήτη ανέγγιχτη από την ανάμειξή τους. 

Είναι μια διεστραμμένη παρτίδα σκακιού, με κάθε έθνος να ανταγωνίζεται για την κυριαρχία στους ουρανούς και τη δύναμη να διαμορφώσει το κλίμα του κόσμου προς όφελός του.

Πέρασαν οι μέρες που ο καιρός ήταν μια δύναμη της φύσης, αδάμαστη και απρόβλεπτη. Στην εποχή της γεωμηχανικής, το φαινόμενο της πεταλούδας έχει πάρει ένα απειλητικό νέο νόημα. 

Μια μεμονωμένη πράξη τροποποίησης του καιρού σε ένα μέρος του κόσμου μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες χιλιάδες μίλια μακριά. 

Οι παράπλευρες απώλειες αυτής της απερίσκεπτης παραβίασης είναι ανυπολόγιστες, και όμως, οι δυνάμεις που βρίσκονται συνεχίζουν να παίζουν με τη φωτιά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος, ο πρωταρχικός σκοπός αυτών των τροποποιήσεων του καιρού είναι να ταΐσουν το ακόρεστο θηρίο της ψεύτικης ατζέντας για την κλιματική αλλαγή. 

Όταν ένας σούπερ τυφώνας καταστρέφει την Καραϊβική ή ένας παρατεταμένος μουσώνας καταστρέφει τα δύο τρίτα του Πακιστάν, η ευθύνη τοποθετείται βολικά στον μπαμπούλα της «κλιματικής αλλαγής». 

Το κοινό αφήνεται να πιστέψει ότι αυτά τα καταστροφικά γεγονότα είναι το αποτέλεσμα των δικών μας πράξεων, μια τιμωρία για τις αμαρτίες μας που εκπέμπουν άνθρακα.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ πιο ύπουλη. Πίσω από κάθε «φυσική» καταστροφή βρίσκεται μια οικονομική ή πολιτική ατζέντα, προσεκτικά ενορχηστρωμένη από εκείνους που πρόκειται να επωφεληθούν από το χάος.

Πάρτε για παράδειγμα τον τυφώνα Κατρίνα, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 1.800 ανθρώπους και κατέστρεψε τη Νέα Ορλεάνη το 2005. Ενώ η πολιτεία της Λουιζιάνα κατάφερε να εκκενώσει 1,5 εκατομμύριο κατοίκους, 150.000 έως 200.000 κυρίως μαύροι στις πιο ευάλωτες γειτονιές της πόλης έμειναν πίσω. 

Η καταιγίδα παρείχε την τέλεια κάλυψη για τους κατασκευαστές να ορμήσουν και να ισοπεδώσουν αυτές τις «υποβαθμισμένες» περιοχές, εκτοπίζοντας τους αρχικούς κατοίκους σε καταυλισμούς της FEMA διάσπαρτους σε όλη τη χώρα, φιμώνοντας αποτελεσματικά τις φωνές τους και ανοίγοντας το δρόμο για προσοδοφόρα πολυτελή έργα ανάπλασης.

Και τι γίνεται με τις καταστροφικές πλημμύρες που βύθισαν το Πακιστάν το καλοκαίρι του 2022; Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να αποδώσουν την καταστροφή στην κλιματική αλλαγή, αλλά οι ψίθυροι της γεωμηχανικής λένε μια διαφορετική ιστορία.

Η χρονική στιγμή της καταστροφής, λίγους μήνες μετά την ανατροπή του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Imran Khan, εγείρει φρύδια και ερωτήματα.

Ο Χαν, ένας ηγέτης που τόλμησε να δώσει προτεραιότητα στα συμφέροντα του λαού του έναντι των απαιτήσεων της Ουάσιγκτον, βρέθηκε ανεπίσημα απομακρυνμένος από την εξουσία. Οι πλημμύρες που ακολούθησαν χρησίμευσαν ως μια έντονη υπενθύμιση των συνεπειών της αψηφώντας την παγκόσμια ελίτ.

Η τρύπα του κουνελιού της γεωμηχανικής πηγαίνει ακόμα βαθύτερα και οι συνέπειες δεν είναι τίποτα λιγότερο από τρομακτικές. Στον απόηχο της αποπομπής του προέδρου του Πακιστάν Imran Khan, η χώρα βυθίστηκε σε εθνική αναταραχή, με εκατομμύρια να βγαίνουν στους δρόμους για να απαιτήσουν την επιστροφή του δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη τους. 

Αλλά οι δυνάμεις που έπρεπε να έχουν μια απειλητική λύση στο μανίκι τους - την οπλοποίηση των πλημμυρών των μουσώνων.

Με τη γεωμηχανική του καταστροφικού κατακλυσμού που κατέστρεψε το Πακιστάν, η παγκόσμια ελίτ κατέπνιξε αποτελεσματικά την κοινωνική αναταραχή και εξασφάλισε ότι η χώρα θα ακολουθήσει τη γραμμή που υπαγορεύει η Ουάσιγκτον. 

Το μήνυμα ήταν σαφές: αψηφήστε την ατζέντα και αντιμετωπίστε τις συνέπειες. Η αναπτυσσόμενη σχέση του Πακιστάν με την Κίνα, ένα αγκάθι στα πλευρά των ΗΠΑ, ήταν ο πραγματικός στόχος αυτής της κλιματικής επίθεσης.

Η γεωμηχανική ως όπλο που χρησιμοποιούν οι υπερδυνάμεις είναι μια απειλή που ανταγωνίζεται, αν όχι ξεπερνά, τους κινδύνους του πυρηνικού πολέμου. 

Η ύπουλη φύση αυτών των στοχευμένων καιρικών «διαταραχών» και των κλιματικών καταστροφών έγκειται στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων παραμένει μακάρια αγνοώντας την πραγματική τους προέλευση. 

Ο εχθρός είναι αόρατος, η επίθεση συγκαλυμμένη ως «φυσικό» περιστατικό και τα θύματα αφήνονται να υποφέρουν στην άγνοια.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η γεωμηχανική για την οποία μιλάμε δεν είναι η ίδια με την ανθρωπογενή «κλιματική αλλαγή» που πλασάρεται από την Πράσινη Ατζέντα. 

Η ιδέα ότι οι εκπομπές CO2 και τα αέρια του θερμοκηπίου είναι οι ένοχοι πίσω από την κλιματική κρίση δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν αχνιστό σωρό από μαλακίες. Όχι, ο πραγματικός κίνδυνος έγκειται στη σκόπιμη χειραγώγηση του καιρού και του κλίματος μας με πολύ πιο φαύλα μέσα.

Οι ρίζες της γεωμηχανικής μπορούν να εντοπιστούν στις αρχές της δεκαετίας του 1940, όταν οι τεχνικές σποράς νεφών χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά για να προκαλέσουν βροχοπτώσεις για γεωργικούς σκοπούς. Αλλά καθώς περνούσαν οι δεκαετίες, αυτές οι μέθοδοι εξελίχθηκαν σε κάτι πολύ πιο απειλητικό.

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αυτές τις τοξικές ουσίες ανέρχονται σε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, και οι επιπτώσεις τους στο σώμα μας δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταστροφικές. 

Καθώς οι χημικές ουσίες διαρρέουν στο έδαφος, μολύνουν το νερό μας και διεισδύουν στην προμήθεια τροφίμων μας, σπέρνουν σιωπηλά τον όλεθρο στην επίφυση μας και αποδυναμώνουν συστηματικά τις άμυνές μας. 

Είναι ένα αργό δηλητήριο, χορηγούμενο σε παγκόσμια κλίμακα, και είμαστε όλοι άθελά μας πειραματόζωα σε αυτό το διεστραμμένο πείραμα.

Αλλά η φρίκη της γεωμηχανικής δεν τελειώνει εκεί. Το Ερευνητικό Πρόγραμμα Ενεργού Σέλαος Υψηλής Συχνότητας (HAARP), που τώρα βρίσκεται υπό τον έλεγχο της DARPA που συνδέεται με το Πεντάγωνο, διαθέτει την τρομακτική ικανότητα να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ικανά να τρυπήσουν βαθιά στο φλοιό της γης, προκαλώντας σεισμούς με την ακρίβεια του νυστέρι ενός χειρουργού. 

Ο καταστροφικός σεισμός Τουρκίας/Συρίας τον Φεβρουάριο του 2023, ο οποίος στοίχισε πάνω από 60.000 ζωές, φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας καταστροφής που προκλήθηκε από το HAARP.

Η χρονική στιγμή του σεισμικού γεγονότος, λίγους μήνες πριν από την επανεκλογή του προέδρου Ερντογάν και εν μέσω της άρνησής του να εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, εγείρει φρύδια και υποψίες. 

Τα αφύσικα μοτίβα των δονήσεων, αψηφώντας τη συνηθισμένη ακολουθία μετασεισμών, προσθέτουν μόνο στα στοιχεία του βρώμικου παιχνιδιού. Αυτό είναι το πρόσωπο της οπλοποιημένης πολιτικής γεωμηχανικής, με οικονομικές παρενέργειες που γεμίζουν τις τσέπες της ελίτ, ενώ αφήνουν τα έθνη σε ερείπια.

Ο σεισμός του 2010 στην Αϊτή, ένα άλλο ύποπτο προϊόν της τεχνολογίας HAARP, εξυπηρετούσε τους διπλούς σκοπούς της οικονομικής εκμετάλλευσης και του πολιτικού ελέγχου. 

Τα ανεκμετάλλευτα υπεράκτια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που προηγουμένως ήταν ασύμφορα για εξόρυξη, έγιναν ξαφνικά προσβάσιμα στον απόηχο της σεισμικής αναταραχής. 

Και καθώς η χώρα βυθιζόταν στο χάος, το Ίδρυμα Κλίντον όρμησε, υπό το πρόσχημα των προσπαθειών ανοικοδόμησης, μόνο για να αφήσει την Αϊτή πιο αποσταθεροποιημένη και υπό τον έλεγχο της Ουάσιγκτον.

Η γεωμηχανική, στα χέρια εκείνων που επιδιώκουν να κυριαρχήσουν και να υποτάξουν, είναι ένα όπλο ασύλληπτης δύναμης. Καθώς τα χρόνια περνούν και η τεχνολογία εξελίσσεται, η πιθανότητα καταστροφής αυξάνεται εκθετικά. 

Και όμως, η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας παραμένει στο σκοτάδι, αγνοώντας την επικείμενη απειλή που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους σαν δαμόκλειος σπάθη.

Η μελέτη του Χάρβαρντ, αν είχε επιτραπεί να προχωρήσει, θα είχε τινάξει το καπάκι από τη ρακέτα της γεωμηχανικής, εκθέτοντας όχι μόνο τα ψέματα της αφήγησης της κλιματικής αλλαγής αλλά και την αναπτυσσόμενη βιομηχανία γεωόπλων. 

Δεν είναι περίεργο που ο Bill Gates, ένας βασικός παίκτης σε αυτό το παγκόσμιο παιχνίδι καπνού και καθρεφτών, τράβηξε την πρίζα στο έργο. Η αλήθεια είναι κακή για τις επιχειρήσεις, κακή για την πολιτική και καταστροφική για τα στρατηγικά πολεμικά σχέδια των δυνάμεων που υπάρχουν.

Έτσι, καθώς κοιτάζετε τον ουρανό και αναλογίζεστε τα παράξενα σχέδια και χρώματα που τους κοσμούν τώρα, θυμηθείτε ότι η πραγματική απειλή για τον κόσμο μας δεν βρίσκεται στον άνθρακα που εκπέμπουμε, αλλά στα χέρια εκείνων που έχουν πάρει τον έλεγχο του καιρού μας, του κλίματος μας και της ίδιας της μοίρας μας. 

Η γεωμηχανική, ανεξέλεγκτη και ανεξέλεγκτη, μπορεί πράγματι να φέρει βροχή, λάμψη και, τελικά, τις καταστροφές του πολέμου στο κατώφλι μας. Το ερώτημα είναι, θα ξυπνήσουμε και θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πραγματικότητα πριν να είναι πολύ αργά;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου