Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ;

ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ DRONES ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ!
ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ,ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΥΕΜΕΝΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ! ΣΥΝΟΛΙΚΑ 500 ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! 
ΒΙΝΤΕΟ



Άρχισε.. ”Το Ιράν εξαπολύει επίθεση κατά του Ισραήλ χρησιμοποιώντας δεκάδες drones, μου είπαν τέσσερις Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι” μεταδίδει τώρα Εβραίος δημοσιογράφος του axios.Το φιλοϊρανικό κανάλι Telegram Sabrin News ανέφερε τη χρήση των UAV Shahed 238 και Shahed 136, τα οποία θεωρούνται προηγμένα.




Κανάλι 14 Εβραϊκό: Σύμφωνα με ξένες αναφορές, η επίθεση ξεκίνησε από το Ιράν εναντίον του «Ισραήλ» και αναμένεται ότι τις επόμενες ώρες πολλά drones και πύραυλοι θα φτάσουν στον «ισραηλινό εναέριο χώρο..

Εβραϊκή εφημερίδα Yedioth Ahronoth: Δεκάδες drones εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ.

Τα ιρανικά drones είναι προηγμένης τεχνολογίας και από αυτά χρησιμοποιεί η Ρωσία τα περισσότερα είναι καμικάζι άλλα είναι επανδρωμένα με οπλισμό..

Ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού: «Ισραηλινές πηγές επιβεβαίωσαν ότι δεκάδες drones εκτοξεύτηκαν προς το ισραηλινό έδαφος».



Το ισραηλινό κυβερνητικό αεροσκάφος Air Force One -Wing of Zion – βρίσκεται στον αέρα τα τελευταία 30 λεπτά από φόβο ότι οι Ιρανοί θα προσπαθήσουν να τον χτυπήσουν

Tα drones καμικάζι εθεάθησαν ήδη στον ουρανό του Ιράκ … τα drones αναμένεται να φτάσουν στον εναέριο χώρο του Ισραήλ γύρω στις 2:00 π.μ. ώρα Ισραήλ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.


Πάνω από 50 drones εκτοξεύθηκαν κατά του Ισραήλ από Ιράν …Ο πόλεμος άρχισε γράφει ισραηλινός ρεπόρτερ.. Άλλη πηγή αναφέρει ότι δρομολογήθηκαν πάνω από 100.. Αναφέρεται ότι όλες οι ιρανικές μονάδες βαλλιστικών πυραύλων έχουν λάβει εντολή να είναι έτοιμες για βολή. (LS)

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το Ιράν επιτίθεται στο Ισραήλ από το έδαφός του

Σμήνη από drones Shahed-136s στο δρόμο προς Ισραήλ ….

Πολεμικό διάγγελμα Νετανιάχου τώρα από το καταφύγιο του..

Το Ιράν εκτόξευσε δεκάδες επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη από το έδαφός του προς το ισραηλινό έδαφος, δήλωσε ο εκπρόσωπος του IDF ο στρατηγός Ντάνιελ Χάγκαρι ανέφερε σε δήλωσή του.

Πρόσθεσε ότι το Ισραήλ παρακολουθεί την απειλή και είπε ότι θα χρειαστούν τα drones αρκετές ώρες για να φτάσουν στον ισραηλινό εναέριο χώρο.

Ο Χάγκαρι είπε ότι ο Ισραηλινός Στρατός εφαρμόζει ένα αμυντικό σχέδιο μαζί με την κεντρική διοίκηση των ΗΠΑ και άλλους εταίρους στην περιοχή για να αναχαιτίσουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη προτού φτάσουν στο Ισραήλ..

Barak Ravid o ρεπόρτερ του Αxios που έβγαλε πρώτος την είδηση: ”Δύο ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματούχοι μου είπαν ότι τα drones αναμένεται να φτάσουν στον εναέριο χώρο του Ισραήλ γύρω στις 2:00 π.μ. ώρα Ισραήλ. 

Σύμφωνα με αυτούς, η πρόθεση είναι να προσπαθήσουμε να αναχαιτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα drones εκτός του εναέριου χώρου του Ισραήλ με τη βοήθεια των ΗΠΑ και άλλων χωρών. Ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος μου είπε ότι η ιρανική επίθεση περιλαμβάνει “εκατοντάδες επιθετικά drones“”

Η ιρανική τηλεόραση επιβεβαιώνει: Το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση με drones κατά του Ισραήλ..

Έκλεισαν οι πύλες εξόδου και εισόδου στο Ισραήλ.. από τις 24:30 ο ισραηλινός εναέριος χώρος θα είναι κλειστός. Ο Εθνικός Αερολιμένας θα κλείσει τις πύλες του για απογειώσεις και προσγειώσεις..

Σύμφωνα με αναφορές την ώρα που θα φθάνουν στο Ισραήλ τα drones θα ξεκινήσει η καταιγίδα των βαλλιστικών πυραύλων και τότε θα μπουν και οι περιφερειακές δυνάμεις με όποια αποθέματα..

Η ιρανική τηλεόραση επιβεβαιώνει: οι Φρουροί της Επανάστασης εξαπέλυσαν εκτεταμένη επίθεση με drone εναντίον στόχων στο Ισραήλ.

Λευκός Οίκος: «Είναι πιθανό η επίθεση να διαρκέσει αρκετές ώρες»

ΤΩΡΑ 11.55 υπάρχει η πληροφορία πως το Ιράν άρχισε να εξαπολύει και πυραύλους κρουζ κατά Ισραήλ και επίσης και τρίτο κύμα drones….αλλά οι πύραυλοι ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί ως πληροφορία.. Το κανάλι 12 εβραϊκό λέει ωστόσο πως αναμένεται να εκτοξευθούν.

H Ioρδανία δηλώνει κατάσταση έκτακτη ανάγκης.

Ισραηλινά ΜΜΕ: Σύμφωνα με αμερικανική πηγή πληροφοριών: Τα drones μπορεί να αποσπούν την προσοχή για την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν.

AlMayadeen: Ισραηλινά ΜΜΕ: Το Ιράν εκτόξευσε εκατοντάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη εκτός από πυραύλους κρουζ ως μέρος της επίθεσής του εναντίον του «Ισραήλ»..

Ισραηλινό Channel 12: H Tsahal πραγματοποιεί τώρα μια μαζική επίθεση στην καρδιά του Λιβάνου.

με δέσμη πυραύλων ανταποδίδει η Χεζμπολά

Η Ιορδανία άνοιξε τον εναέριο χώρο της στα ισραηλινά μαχητικά.



Εξέγερση Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη.. μάχες

Τρίτο και τέταρτο κύμα drones κατευθύνονται προς Ισραήλ..

Το Ιράν λέει ότι θα στοχεύσει οποιαδήποτε χώρα ανοίξει τον εναέριο χώρο του για ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν.

Βρετανικά αεροπλάνα απογειώνονται από την Κύπρο για να αντιμετωπίσουν ιρανικά drones.

Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη που εδρεύουν στην Κύπρο άρχισαν να βοηθούν στην αναχαίτιση ιρανικών πυραύλων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν στο Ισραήλ.


ABC, επικαλούμενος Αμερικανό αξιωματούχο: Αναμένουμε να εκτοξευθούν πύραυλοι από το Ιράν, τον νότιο Λίβανο και ίσως από την Υεμένη, εκτός από τα drones.

Θα εκτοξευθούν όταν φθάσει το πρώτο κύμα ….

Παγκόσμιος;;

Αν ανακατευθεί τρίτη χώρα πάμε για Τρίτο Παγκόσμιο..

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν είπε ότι έχουν δοθεί οι απαραίτητες προειδοποιήσεις στις ΗΠΑ!

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν, επικαλούμενη τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η επιχείρηση «Αληθινή Υπόσχεση» αποτελεί μέρος της τιμωρίας για τα ισραηλινά εγκλήματα.

O Biden θα κάνει διάγγελμα...

Ένας ανώτερος Αμερικανός είπε στο δίκτυο ABC: Υπολογίζεται ότι θα εκτοξευθούν 400-500 drones και πύραυλοι στο Ισραήλ από το Ιράκ, τη Συρία, τον Νότιο Λίβανο και τους Χούτι, αλλά τα περισσότερα από αυτά θα εκτοξευθούν από το Ιράν.

Iσραηλινή πηγή για το δίκτυο ABC: Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κρουζ από το Ιράκ.
οι Ισραηλινοι γονατίζουν και κρύβονται ..
oι Ισραηλινοί σήκωσαν αεροπλάνα στον εναέριο τους προς αναχαίτιση των ιρανικών όπλων
1.00 π.μ Το ιρανικό πρακτορείο «IRNA», επικαλούμενο ενημερωμένη πηγή:

Η πρώτη παρτίδα βαλλιστικών πυραύλων εκτοξεύτηκε προς τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη..
Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) έχει εκτοξεύσει βαλλιστικούς πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς εναντίον του Ισραήλ.



Ιρανικοί υπερηχητικοί πύραυλοι κατά Ισραήλ..

Τέτοια κρίση στη Μέση Ανατολή έχει να γίνει από το 1973...


Aεροδρόμιο Τελ Αβίβ ο σώζων εαυτόν σωθήτω..

Ιρανική τηλεόραση:
Πύραυλοι Κρουζ έχουν εκτοξευθεί και θα φτάσουν στα κατεχόμενα

Μόνιμος αντιπρόσωπος Ιράν στον ΟΗΕ: Είναι μια σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του αδίστακτου ισραηλινού καθεστώτος, από την οποία οι ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ!

Το Ιράν ανακοινώνει επίσημα επίθεση στο Ισραήλ με 1000 drones.

CNN: Αυτή είναι η μεγαλύτερη επίθεση με droneS στην ιστορία.



 

4 σχόλια:

  1. Τα γεγονότα αυτά είναι τόσο στημένα που σε κάποιους προκαλούν γέλια. Μοτ θυμίζουν τις νυχτερίδες και τις αράχνες από τις οποίες ξεπήδησε ο κόβιντ και σιγά σιγά (με τη βοήθεια των ΜΜΕ) εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

    Μόνο στη Λευκορωσία είχαν οι άνθρωποι γερό ανοσοποιητικό, γι' αυτό και δε φόρεσαν μουρόπανα και δεν εμβολιάστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε Στέλιο ... https://www.youtube.com/watch?v=GYBqdBeGRfA&ab_channel=GetGreekMusic

      Διαγραφή
    2. Δεν είχαν "δυνατό ανοσοποιητικό" μόνο οι Λευκορώσοι, αλλά και οι Τανζανοί. Τους το εξασφάλισε ο πρόεδρός τους John Magufuli, αλλά τον ίδιο τον έφαγε ... η μαρμάνγκα της ΝΤΠ.

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη, ξέχασα και τους Καναδούς νταλικιέρηδες που πήραν το ... "ανοσοποιητικό" τους στα χέρια τους και παραλίγο να λιντσάρουν τον πολιτικό κηδεμόνα τους.

      Διαγραφή