Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΉΘΕΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ Wikileaks

Το Wikileaks και ο ιδρυτής της τοποθετούνται σε "εφεδρεία εργασίας" απο τα αφεντικά της "παγκόσμιας κυβέρνησης"








Η είδηση ότι εξεδόθη "ένταλμα σύλληψης" απο την interpol για τον ιδρυτή του "αποκαλυπτικού" ιστότοπου Wikileaks καθώς επίσης και η ανακοίνωση του Εκουαδόρ, ότι του παρέχουν "άσυλο" κυκλοφόρησε με αστραπιαία ταχύτητα σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ και φυσικά στο διαδίκυο.


Εμείς , χρησιμοποιώντας τον κυνισμό που μας προσφέρει απλόχερα η "παγκόσμια κοινότητα" και η οποία σήμερα μετασχηματίζεται σε "παγκόσμια κυβέρνηση" ,θα σχολιάζαμε αυτή την είδηση μόνο με τη φράση "χέστηκε η φοράδα στο αλώνι και χάθηκε η σοδειά".


Επι της ουσίας η είδηση αναγγέλλει εκ μέρους της "κατασκευάστριας εταιρείας", ότι πέρασε η ημερομηνία λήξης στο "προϊόν" της και το αποσύρει για να προστατεύσει την δημόσια υγεία.Όπως γράψαμε προχθές, το Wikileaks δεν είναι παρά ένας έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της "παγκόσμιας κυβέρνησης" (βλ.εδώ ), ο οποίος θα θέσει σε κίνηση την ιδεολογική "πρότασή" της πάνω στην οποία θα πατήσει ο επερχόμενος νέος ολοκληρωτισμός.


Με δυό λόγια ο κ. Ασάντζ τον οποίο μέχρι χθές τον ήξερε μόνο η μάνα του και εκείνοι απο τον σκληρό πυρήνα της "Νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων",αυτοί δηλαδή που του έστελναν τα απόρρητα κοπροϋπολείμματα της Αμερικανικής υπόγειας διπλωματίας, κατά τα φαινόμενα αποσύρεται σε "εφεδρεία εργασίας" που λένε και οι δικοί μας μεταρρυθμιστές και εθνοσωτήρες.


Τα καπάκια των βόθρων άνοιξαν και η τοξική μπόχα των "αποκαλύψεων" θα είναι το καύσιμο για να κινηθεί το ρυμουλκό που θα ξεσύρει απο τα σκοτάδια και το παρασκήνιο το νέο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς.


Οι στρατηγικές ισορροπίες που ετσι κι αλλιώς στηρίζονταν σε μια κλωστή, θα μετατραπούν σταδιακά σε παγκόσμια ανισορροπία , και η οικονομική κατάρρευση των εθνών-κρατών που ήδη έχει ξεκινήσει, θα αποτελέσει τον καταλύτη ο οποίος θα επιταχύνει την ανάπτυξη πολιτικών και στρατιωτικών ...πρωτοβουλιών εκ μέρους της "παγκόσμιας κοινότητας" δια μέσου του ΟΗΕ και του μεταλλαγμένου ήδη ΝΑΤΟ.


Τότε, όταν δηλαδή τα πράγματα θα έχουν φθάσει στο σημείο βρασμού, ο κόσμος θα δεχτεί με ανακούφιση την "εκτονωτική" βαλβίδα μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης" η οποια φυσικά θα λέει:


"Θυμάστε την μπόχα των αποκαλύψεων του wikileaks και την θανατηφόρα πανούκλα της παγκόσμιας οικονομικής αταξίας;


Εμείς θα βάλουμε σε μία τάξη τα πράγματα.


Για να το πραγματοποιήσουμε όμως αυτό, θα πρέπει να κάψουμε όλα όσα είχατε κρυμμένα στις καρδιές και το μυαλό σας , ώστε κεκαθαρμένοι απο την παλιά ήθική και το αξιακό σύστημα του παρελθόντος να κάνετε μαζί μας μια νέα αρχή σε έναν νέο κόσμο"


Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβει, ότι ο σημερινός κατοχικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν αναδείχθηκε τυχαία απο την "Νεώτερη Νέα Τάξη Πραγμάτων" ως ένας εκ των 100 σπουδαιότερων "στοχαστών" του κόσμου!


Αυτή ήταν μια ανταμοιβή των καλών υπηρεσιών που προσέφερε στην ανάδειξη της αναγκαιότητας μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης" και ταυτοχρόνως μια διαβεβαίωση ότι θα χρησιμοποιηθεί και στην επόμενη φάση που θα είναι η υλοποίηση αυτής της ...αναγκαιότητας.


Στην Ελλάδα η καθεστωτική ρητορεία της "νέας ηθικής" , του "νέου πατριωτισμού" της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και όλων των υπολοίπων δογμάτων της "Νέας εποχής", έχει εν πολλοίς προετοιμάσει τον λαό για αυτά που θα δεί και θα ακούσει στο άμεσο μέλλον.


Αυτή είναι και η χειρότερη παγίδα που μας έχουν στήσει και στην οποία πρέπει να αντισταθούμε αντλώντας δύναμη απο αυτές τις πηγές που αύριο θα τις ανατινάξουν και χρησιμοποιώντας εκείνες τις αξίες που θα μας ζητήσουν να τις πετάξουμε στην παγκόσμια πυρά.μιας θλιβερής πραγματικότητας


Δυστυχώς τα κομμάτια του "παζλ" όπως και να τα τοποθετήσουμε , δεν βγάζουν άλλη εικόνα απο αυτή που σας περιγράψαμε.Ο κίνδυνος είναι άμεσος και η σωτηρία δεν θα έλθει απο τους "τυποποιημένους σωτήρες" είτε του Wikileaks είτε των άλλων εραστών και υπηρετών του "νέου ολοκληρωτισμού".


Για τους λαούς το ζητούμενο , δεν είναι το αν θα αποσυρθεί σε "εφεδρεία εργασίας" ο τάδε ή ο δείνα σκουπιδιάρης της "Νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων", ή αν οι ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν να είναι η πλανηταρχούσα υπερδύναμη, αλλά το πως θα αγωνιστούμε εναντίον του νέου ολοκληρωτισμού και το πως θα ανακόψουμε τα εθνοκτόνα και λαοκτόνα σχέδια των κυβερνήσεων που συναρμολογούν καθημερινά αυτό το αντίχριστο σύστημα.


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου