Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

140 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 500 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 420 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ!!!

Ο ΑΘΛΙΟΣ  ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΟΓΛOΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ  ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ... ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ CΑΡΙΤΑL  COΝTLS!!! 

ΦΩΤΟ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ 140 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ!!!


Λίστα με 140 (!!!) προαπαιτούμενα μέτρα που περιλαμβάνει η νέα "συμφωνία" της δωσίλογης κυβέρνησης με τον ESM, συμφωνία  ολικής παράδοσης της Ελλάδας, που θα σημάνει και την τελική εξόντωση για φορολογούμενους και συνταξιούχους, είδε το φως της δημοσιότητας!

Εκτός των γνωστών πλέον και δρομολογημένων περικοπών (όπως πχ στο ΕΚΑΣ κατά 530 εκατ. ευρώ για φέτος) ή των νέων μειώσεων σε συντάξεις και αφορολόγητο που προστέθηκαν για την περίοδο από το 2019 και μετά, το κείμενο αποκαλύπτει επίσης:

- Νέα μέτρα το 2017 με περικοπές στην Υγεία, ανατροπές στα ασφαλιστικά Ταμεία και είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών από τον φοροεισπρακτικών εισφορών μέσω Taxis.

- Νέα μέτρα για το 2018, ύψους τουλάχιστον 660 εκατομμυρίων ευρώ.

- Συρρίκνωση και κατάργηση όλων σχεδόν των κοινωνικών επιδομάτων

Και ενώ ξεπουλάνε την χώρα και το λαό της για το τίποτε (αφού η αξιολόγηση αφορά στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών) για το λαό ως χειροπιαστό (;) "αντίμετρο" πήραν την χαλάρωση στα Capital Controls κατά 80 ευρώ την εβδομάδα!!!.

Δηλαδή πρόκειται για την αύξηση του ορίου αναλήψεων ανά εβδομάδα, από τα 420 ευρώ που είναι σήμερα στα 500 ευρώ(!) και χεσ...κε η φοράδα στο αλώνι!.

Αλλά και αυτό ακόμη δεν είναι σίγουρο και δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα της αλλαγής αυτής. Διότι οι εποπτεύοντες μηχανισμοί των τραπεζών εκτός από το κλείσιμο της αξιολόγησης θέτουν το ζήτημα της εκροής καταθέσεων, οπότε οι αλλαγές στα Capital Controls (αν γίνουν) θα πάρουν και κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι την εφαρμογή τους.

Επίσης εκτός απ' την αύξηση του μηνιαίου ορίου αναλήψεων στα 2.000 ευρώ εξετάζεται να επιτραπεί το...άνοιγμα νέων λογαριασμών όψεως ή καταθετικών με την προσθήκη δικαιούχων, αλλά και η ενεργοποίηση αδρανών λογαριασμών!!!

Το ερώτημα είναι έχουν οι Έλληνες χρήματα για να ανοίξουν λογαριασμούς;;;


Θυμίζουμε δε ότι τα Capital Controls επεβλήθησαν πριν 2 χρόνια ως εκδίκηση των τοκογλύφων για το βροντερό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στην πολιτική των μνημονίων!

Αυτό το ψευτοκόκκαλο πετάνε στον Ελληνικό λαό και παίρνουν εκτός των νέων μειώσεων σε συντάξεις και αφορολόγητο και 140 προαπαιτούμενα μέτρα!!! 


 ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ 140 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ!!!















































































ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου