Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ SOLEDAR ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ BAKHMUT!


Τα ρωσικά στρατεύματα διέσπασαν την άμυνα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Soledar – WarGonzo

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις διέρρηξαν τις άμυνες των Ουκρανών μαχητών και προχώρησαν προς το κέντρο του Soledar.

Αυτό αναφέρει το telegram κανάλι WarGonzo. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διάρκεια σκληρών επιθετικών επιχειρήσεων, ρωσικές μονάδες κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του οικισμού Μπαχμούτσκογιε.

“Λόγω επιτευγμάτων στις πλευρές, ο εχθρός αναγκάζεται να υποχωρήσει βόρεια από το κέντρο του Soledar. Λεπτομέρειες σύντομα”, ανέφερε το μήνυμα. 

Οι μάχες συνεχίζονται στο Soledar oι Ρώσοι κατόρθωσαν να πάρουν υπό τον έλεγχό τους το κέντρο της πόλης. έσπασαν τη γραμμή άμυνας του εχθρού που σπεύδει πανικόβλητος στα περίχωρα.

Τα ρωσικά στρατεύματα Soledar εισήλθαν στο κέντρο του Soledar.

Χθες, ο Βάγκνερ, με τη συμμετοχή παρακείμενων μονάδων, εισέβαλαν στον βασικό οικισμό του Μπαχμούτσκογιε και, αναπτύσσοντας την πρωτοβουλία, μπήκαν στο κέντρο του Σολεντάρ.

Πηγές του wargonzo αναφέρουν ότι επί του παρόντος η κατοικημένη περιοχή από την οδό Kosmonavtov έως την οδό Telmana, καθώς και το ήμισυ της κεντρικής οδού Oktyabrskaya είναι υπό τον έλεγχό τους. Ο εχθρός αποσύρθηκε βόρεια της πόλης προς οχυρά στην περιοχή Yurtchina Gora.

Ο κύριος στόχος των ρωσικών στρατευμάτων αυτή τη στιγμή είναι να αποκόψουν τη διαδρομή ανεφοδιασμού της ΝΑΤΟ-Ουκρανικής ομάδας στο Soledar, να μπλοκάρουν τις υπόλοιπες εχθρικές μονάδες χωρίς υποστήριξη και τελικά να τις καταστρέψουν.

Νωρίτερα, ο Andrey Marochko, αξιωματικός του NM του LPR είπε ότι η ουκρανική διοίκηση έστειλε περαιτέρω μονάδες ταχείας αντίδρασης που αποτελούνταν αποκλειστικά από ξένους στην περιοχή Bakhmut και Soledar.

Πολεμικός ανταποκριτής Rudenko: “Μαχητές της PMC “Wagner” και αποκλειστικά μαχητές της PMC “Wagner” είναι κοντά στο να καταλάβουν το Soledar.

Η πόλη, η οποία αποτελούσε σημαντικό μέρος της αμυντικής γραμμής του εχθρού Seversk-Soledar-Bakhmut (Artemovsk), μπορεί να παραδοθεί, κάτι που θα οδηγήσει σχεδόν αμέσως σε κρίση στην ομάδα Seversk του εχθρού και θα περιπλέξει έντονα τη θέση της ” Bakhmut φρουράς» των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου