Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ...ΠΟΛΕΜΟ!!!

 Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ (ΗΠΑ) ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ


Γράφει ο Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος



Θα έπρεπε να έχει γίνει πια φανερό ότι η πολιτική πολιτική διαχείρισης της "κρίσης" είναι ο νέος πόλεμος που διεξάγεται εναντίον της κοινωνίας στο σύνολό της, προκειμένου το κράτος και τα αφεντικά του να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής, ανεξάρτητα από τις ολέθριες συνέπειες για τους υπόλοιπους από εμάς.

Πώς είναι να είσαι εντελώς ασήμαντος για το κυρίαρχο στοιχείο αυτού του έθνους και άλλων, ενώ οι λίγοι πλούσιοι που ελέγχουν στην κορυφή αποφασίζουν αν θα δουλεύεις, αν θα ταξιδεύεις, αν θα είσαι ελεύθερος, αν θα είσαι με την οικογένεια και τους φίλους σου, αν θα τρως, αν θα ζεσταίνεσαι, ακόμα και αν θα ζεις ή θα πεθαίνεις; 

Όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν και να υποστηρίζουν αυτό το αποτρόπαιο σύστημα ολοκληρωτικής διακυβέρνησης, πιθανότατα δεν θα έχουν ποτέ ιδέα για τη δική τους προσωπική ύπαρξη, καθώς απλά δεν έχουν την ικανότητα να σκέφτονται και να λειτουργούν ως ελεύθεροι και ανεξάρτητοι άνθρωποι. 

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα για κανένα κίνημα ελευθερίας, καθώς υποτάσσονται οικειοθελώς στην κυριαρχία του ενός πάνω στον άλλον, οπότε θεωρώντας ότι κάθε κίνητρο να παραμείνει ένα σκεπτόμενο και ζωτικό άτομο ανάμεσα σε ανόητους χάνεται σε αυτό το στοιχείο της κοινωνίας.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστιες, οπότε η κατανόηση του τρόπου αυτής της σύγχρονης τεχνικής του πολέμου που έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να μας νανουρίσει σε κρατική εξάρτηση, είναι εξαιρετικά σημαντική- τόσο πολύ ώστε να είναι απαραίτητη για τη μελλοντική μας ύπαρξη. 

Η κόλαση που είναι ο πόλεμος παίρνει πολλές μεταμφιέσεις, αλλά ο πόλεμος είναι πάντα κακός και έχει σκοπό να μονοπωλήσει την εξουσία πάνω σε ανθρώπους, τόπους ή πράγματα. 

Είτε είναι εξωτερικός είτε εσωτερικός, δεν έχει σημασία, καθώς ο στόχος είναι πάντα η επέκταση της κυριαρχίας, και αυτή είναι η ουσία της σημερινής μας κατάστασης: μια κατάσταση στην οποία το κράτος ως πληρεξούσιο της πραγματικής εξουσίας, έχει την πρόθεση να αλλάξει εντελώς την παγκόσμια δομή για να ταιριάζει στην προσπάθειά του προς ένα πλήρως κυρίαρχο τεχνοκρατικό παγκόσμιο σύστημα καταπιεστικής κυριαρχίας πάνω σε κάθε ζωή.

Η μία κρίση μετά την άλλη θα έρθει- ποτέ δεν θα τελειώσει σε ένταση ή αριθμό, αλλά πάντα θα κατευθύνεται προς τον μοναδικό στόχο της εξουσίας και του ελέγχου. 

Το γεγονός και μόνο ότι οι περισσότερες χώρες παγκοσμίως εργάζονται και συνεργάζονται ταυτόχρονα ως εταίροι, θα πρέπει να τρομάζει κάθε άνθρωπο με μάτια που βλέπουν. 

Πώς είναι δυνατόν; Δεν μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μια προγραμματισμένη κατάληψη, και έχει σχεδιαστεί ως τέτοια εδώ και πολύ καιρό.

Επιθέσεις με ψεύτικη σημαία που αποσκοπούν στη δημιουργία τρομερών καταστασιακών ατζέντων συμβαίνουν σε μεγάλο μέρος της ανθρώπινης ιστορίας, αλλά στον σημερινό κόσμο, τουλάχιστον σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι τόσο προφανείς όσο στο παρελθόν. 

Ενώ οι πολεμικές ενέργειες που αποδίδονταν σε μια χώρα-στόχο προκειμένου να ξεκινήσει μια προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον της ήταν πιο διαδεδομένες, τώρα κάθε γεγονός που αποσκοπεί στη δημιουργία φόβου, πανικού και μιας συγκεκριμένης αντίδρασης, χρησιμοποιείται εναντίον των εγχώριων πληθυσμών παγκοσμίως.

 Η απάτη με τα "covid" ήταν η επιτομή αυτού του είδους της σκόπιμης συνωμοσίας που χρησιμοποιείται για να προκαλέσει ακραίο φόβο σε τόσο υψηλό βαθμό, ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο ενός πλήθους ανθρώπων σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Αυτή η τακτική είναι χωρίς συνείδηση και βασίζεται στον μαζικό φόβο που προκαλεί μαζικό χάος.

Αν σκεφτούμε μόνο μερικά από τα πολύ λίγα σκηνοθετημένα γεγονότα στις ΗΠΑ που οδήγησαν σε σοβαρές και θανατηφόρες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, είναι συγκλονιστικό σε έκταση, αλλά αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν μόνο σε μεγάλη κλίμακα, αλλά και για πιο μικρά πραξικοπήματα.
 Η επίθεση στο Περλ Χάρμπορ το 1941 όχι μόνο είχε προκληθεί, αλλά ήταν γνωστή πολύ νωρίτερα. 

Οι ΗΠΑ είχαν διαπράξει πολλαπλές πολεμικές πράξεις κατά της Ιαπωνίας πριν από αυτή την επίθεση, και γνώριζαν τους ιαπωνικούς κώδικες πολύ νωρίτερα, οπότε αυτό χρησιμοποιήθηκε από τον Ρούσβελτ για να φέρει τον εξαπατημένο αμερικανικό λαό να υποστηρίξει έναν ανεπιθύμητο πόλεμο στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από τις συνέπειες- οι οποίες φυσικά ήταν ακραίες.

Το σχέδιο για την Επιχείρηση Northwoods ήταν να σκοτωθούν Αμερικανοί για να εμπλέξουν τον Κάστρο και την Κούβα, ώστε να ξεκινήσει ένας πόλεμος βασισμένος σε ψέματα. Αυτό οδήγησε στη δολοφονία του Κένεντι, καθώς και σε πολλές άλλες, και ήταν επίσης μια επιχείρηση με ψεύτικη σημαία που αποσκοπούσε στο να αλλάξει με τη βία και την εξαπάτηση ολόκληρο το πολιτικό τοπίο αυτής της χώρας.

Το επεισόδιο στον Κόλπο του Τόνκιν που ήταν εντελώς κατασκευασμένο, οδήγησε στο θάνατο πολλών εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων στο Βιετνάμ και τη Νοτιοανατολική Ασία σε έναν πόλεμο που διέλυσαν αυτή τη χώρα. Δεν υπήρξε κανένα περιστατικό Τόνκιν, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι συνεργάτες της το επινόησαν από το πουθενά, προκειμένου να ξεκινήσουν σκόπιμα έναν επιθετικό πόλεμο.

Υπήρξαν επίσης οι πόλεμοι που δημιουργήθηκαν με ψεύτικες σημαίες κατά της Γρενάδας, του Παναμά και η συνεργασία των ΗΠΑ και του Ισραήλ για τη δημιουργία του πολέμου Ιράν/Ιράκ. Την ίδια χρονική περίοδο, υπήρξε ο βομβαρδισμός της Λιβύης και η ειδεχθής ψευδής σημαία του πολέμου του Κόλπου με την ονομασία "Καταιγίδα της Ερήμου".

Η σκηνοθετημένη βομβιστική επίθεση στην Oklahoma City ακολουθήθηκε από τον παππού των ψεύτικων σημαιών, τη δομημένη εσωτερική δουλειά που ονομάστηκε "επιθέσεις" της 11ης Σεπτεμβρίου. 

Αυτό οδήγησε σε πολλαπλούς επιθετικούς πολέμους, επίσης βασισμένους σε ακόμη περισσότερα ψέματα και ψευδείς σημαίες, εναντίον του Αφγανιστάν και του Ιράκ. Αυτός ο Πόλεμος της Τρομοκρατίας συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες δολοφονικής βαρβαρότητας στα χέρια των ΗΠΑ και των συμμέτοχων συμμάχων τους.

Αυτές δεν είναι παρά μια μικρή χούφτα από τις μεγάλες επιθέσεις με ψεύτικη σημαία που πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ τα τελευταία 80 χρόνια, αλλά υπήρξαν εκατοντάδες κακά, προσχεδιασμένα, σκόπιμα δομημένα και δολοφονικά γεγονότα με ψεύτικη σημαία που αποσκοπούσαν στην επίτευξη πολύ κακόβουλων και δολοφονικών σχεδίων, τα οποία έβλαψαν σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο ξένα έθνη και αθώους πολίτες, αλλά και Αμερικανούς.

Αυτό μας φέρνει στη σύγχρονη εποχή- εποχή στην οποία τα γεγονότα με ψεύτικη σημαία έχουν αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα που βασίζεται στη μία κρίση μετά την άλλη. 

Η εγχώρια τρομοκρατία (πόλεμος κατά των Αμερικανών) στα χέρια αυτής της κυβέρνησης και των ελεγκτών της έχει γίνει πιο συγκεκαλυμμένη, πιο κρυφή και πιο κατευθυνόμενη μόνο προς τον στόχο της ολοκληρωτικής καταστροφής αυτής της κοινωνίας υπέρ της ολοκληρωτικής τεχνοκρατικής παγκοσμιοποίησης. 

Πλέον κατακλυζόμαστε και προπαγανδίζουμε συνεχώς με ψευδείς απειλές για "ιούς", πανδημίες, πόλεμο και ενέσεις βιολογικών όπλων, απειλές πυρηνικού αφανισμού και το ψέμα της "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής" που προκαλεί μια ψεύτικη βεβαιότητα για την καταστροφή της γης. 

Οποιαδήποτε καταστροφή αυτού του μεγέθους θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο λόγω της άρχουσας τάξης και των κυβερνητικών πολιτικών της που έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να επιφέρουν τον έλεγχο των μαζών μέσω του σχεδιασμένου χάους και της "κρίσης".

Καθώς γράφω αυτό το κείμενο, οι επικρατέστεροι τίτλοι δηλώνουν ότι οι ΗΠΑ σταθμίζουν περισσότερα "κοβιδικά" μέτρα για τους ταξιδιώτες της Κίνας, η Ιταλία ελέγχει τους ταξιδιώτες, παγκόσμια νευρικότητα για την επιστροφή των "covid-ικών", ενώ υπάρχουν κατασκευασμένες ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας, περισσότεροι πόλεμοι, μαζικός πληθωρισμός, πείνα και λιμός, απόλυτο χάος στα ταξίδια και παράλογα καιρικά φαινόμενα (κυβερνητικά γεωμηχανικά;). 

Οι οικονομίες καταρρέουν, το προσωπικό και το δημόσιο χρέος βρίσκονται σε δυσθεώρητα επίπεδα που ξεπερνούν τη φαντασία, και η κατάρρευση της αγοράς φαίνεται επικείμενη. Είναι προφανές ότι η ατζέντα της ψεύτικης σημαίας της κρίσης θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί , και αυτός ο σκοτεινός χειμώνας μόλις άρχισε.

Όπως έγραψα τον Ιούλιο του 2021: "Αυτό που πραγματικά έρχεται κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας συνδυασμός ακραίας προπαγάνδας, τρομολαγνείας, επιθέσεων με ψεύτικη σημαία, ψεύτικων επιθέσεων με "ιούς", μια θανατηφόρα περίοδος γρίπης λόγω "εμβολιασμού", περισσότερες εντολές για "εμβόλια" και διακοπές του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και νερού, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα επιτρέψει πλήρη ή μερικό στρατιωτικό νόμο. 

Αυτό θα δημιουργήσει το σκηνικό για την επαναφορά των λουκέτων, των καραντίνας και της απομόνωσης, για την προώθηση ψευδών προγραμμάτων "κλιματικής αλλαγής" και για τη δημιουργία ενός ρυθμιστικού κλίματος τόσο περιοριστικού που θα αντικατοπτρίζει αυτό ενός ολοκληρωτικού δικτατορικού κράτους".
Προσοχή σε κάθε δελτίο ειδήσεων. 

Μην πιστεύετε τίποτα, αμφισβητείτε τα πάντα και επαληθεύστε όλες τις πληροφορίες με ανεξάρτητη επαλήθευση. Τα ψέματα θα συνεχιστούν, μέχρι εσείς, ο καθένας από εσάς, να αποφασίσετε να αναιρέσετε αυτό το τυραννικό σύστημα διακυβέρνησης και να αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας.


Σύνδεσμοι αναφοράς:

History of U.S. false flag operations Ιστορία των επιχειρήσεων ψευδούς σημαίας των ΗΠΑ

United States: The false flag empire Ηνωμένες Πολιτείες: Η αυτοκρατορία των ψευδών σημαιών

42 admitted false flag attacks 42 παραδεκτές επιθέσεις με ψεύτικη σημαία

The Worst Is Yet to Come Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα


---


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ





5 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ..
    Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΨΕΥΔΗΣ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ .
    ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΔΙΔΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ:
      «Συμφωνώ με το σχόλιο του αναγνώστη.
      Μια πληρέστερη απόδοση θα ήταν "Οργανωμένη Επιχείρηση παραπληροφόρησης και αποπροσανατολσμού" (και μια ελλειπής: 'προβοκάτσια").
      Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη για το πολύτιμο σχόλιο του και Καλή Χρονιά!»

      Διαγραφή
    2. Εγώ ευχαριστώ για τις ευχές την προσοχή και την συνέπεια.
      Από πείρα θα έλεγα απλά μια στημένη δουλειά ή σικέ παιγνίδι.
      Εύγε συνέχισε το καλό έργο Απολλόδωρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
      Γνωρίζει ο Ρωμανός το γιατί χωρίς να είμαι μεταφραστής.

      .

      Διαγραφή
  2. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος
    Λοιπόν, καλά είναι να αναθεωρήσουμε όλοι τα περί προφητειών, καλά είναι να τις σταματήσουμε θα έλεγα εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΩΣ ΓΚΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή