Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ TV SPAS, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ RUSSIA 1 ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

 BORIS KORCHEVNIKOV:  «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΑ, 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ»!


ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΑ ΔΝΕΙΠΕΡΟΥ Η ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ;;;

Boris Korchevnikov, Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού καναλιού SPAS, παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού Russia 1 ειδικά για το RT News στα ρωσικά:

Η πλημμύρα του Κιέβου, που υποσχέθηκαν οι προφητείες, σε λίγο καιρό αφού οι σχισματικοί βλασφημούν τον Θεό στη Λαύρα -στην κοινή μας ρωσική καρδιά- σίγουρα θα γίνει. Λένε ότι ακόμη και το όριο μετρήθηκε – έξι μήνες μετά την ψεύτικη λειτουργία.

Είναι τρομερό να σκεφτόμαστε σε τι θα πνιγεί το Κίεβο μετά από μια τέτοια μομφή: στα νερά του Δνείπερου ή σε ποτάμια αίματος.

Παρακολούθησα την εκπομπή της λειτουργίας των σχισματικών από τον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Λαύρας. Οι κάμερες γλιστρούσαν πάνω από τις εικόνες, τις τοιχογραφίες, τον όμορφο διάκοσμο της εκκλησίας… 

Και δεν ήταν αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά, που τα έχτισαν όλα αυτά, αλλά αυτοί που υπέφεραν οι μοναχοί της Λαύρας, που πετάχτηκαν από εδώ.

Και μετά άρχισα να ψάχνω μέσα στο πλήθος των πιστών – δεν ήταν πολλοί από αυτούς, υπήρχαν περισσότεροι ιερείς, δημοσιογράφοι και φρουροί ασφαλείας – λοιπόν… άρχισα να ψάχνω για κάποιον που προσευχόταν. Τουλάχιστον ένα. Απλώς αναρωτιόμουν: πώς μπορείς να προσεύχεσαι ενώ κλέβεις; Προσευχήσου στα κλεμμένα.

Άλλωστε, ακριβώς για τη σημερινή «λειτουργία» στο Ευαγγέλιο λέγεται τόσο ευθέως: «         Ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὁ μὴ εἰσερχόμενος διὰ τῆς θύρας εἰς τὴν αὐλὴν τῶν προβάτων, ἀλλὰ ἀναβαίνων ἀλλαχόθεν, ἐκεῖνος κλέπτης ἐστὶ καὶ λῃστής·» (Ιω. 10:1-2).

Κι αν είσαι αμετανόητος «κλέφτης» και «ληστής», πώς μπορείς να προσευχηθείς; Όχι, να στέκεσαι, να γράφεις αναρτήσεις με χαρά για την «ιστορική λειτουργία στη Λαύρα» κ.λπ. – όλα αυτά είναι εύκολα. Πώς όμως να προσευχόμαστε; Η προσευχή είναι μια συνομιλία με τον Θεό. 

Επιπλέον, δεν θα είναι κάθε συνομιλία ακόμα μια προσευχή, αλλά μόνο όταν αποδειχθεί ότι συντονίζεστε «στη συχνότητα του Θεού». Όταν ήρθε ν΄αναπαυθεί το Άγιο Πνεύμα στην καρδιά. Και έρχεται σε μια καθαρή καρδιά, ή τουλάχιστον σε μια που αναζητά την αγνότητα.

Και τα μάτια ενός αληθινά προσευχόμενου ανθρώπου φαίνονται αμέσως.

Πιστέψτε με, κάνουμε πολλές εκπομπές λατρευτικών τελετών στο SPAS, και πάντα αναζητώ τέτοια μάτια, γιατί μπορείς να συναντήσεις τον ίδιο τον Θεό σε αυτά. Και αν Τον αναζητάτε, τότε ψάξτε για τα μάτια ενός ανθρώπου που Τον έχει ήδη αναγνωρίσει.

Έτσι, δεν υπήρχαν τέτοια μάτια εκεί. Γιατί το Άγιο Πνεύμα δεν ήταν εκεί.

Οι τοίχοι, οι εικόνες, οι τοιχογραφίες στέκονταν και ο Θεός έφυγε.

Ήταν μια διαβολική αντιλειτουργία, μια πραγματική σατανική μαύρη μάζα – και τα τρομαγμένα, μπερδεμένα μάτια του ίδιου του Επιφάνιου (αυτός είναι ο αρχηγός της OCU)..

Αυτός είναι ένας άνθρωπος που έχει ήδη κατηληφθεί από τον διάβολο. Ο αείμνηστος πατέρας μας Ντμίτρι Σμιρνόφ είπε: «Είσαι στην κόλαση, γιε». Έτσι, η κόλαση είναι ορατή στο πρόσωπο με τον ίδιο τρόπο όπως η αντανάκλαση του Παραδείσου όταν βρίσκεται πάνω του.

Επιφάνιε, είσαι στην κόλαση – όχι αργότερα, αλλά τώρα.

Κοιτάξτε τον στα μάτια. Και θα διαβάσετε σε αυτά: «Ναι, είμαι στην κόλαση».

Και το διάταγμα του Ζελένσκι για την αναστολή της ιθαγένειας της Ουκρανίας σε δέκα ακόμη επισκόπους της Εκκλησίας —δηλαδή, απλώς εκδιώκονται από τη χώρα και τίθενται εκτός νόμου— απλώς επιταχύνει τη διολίσθηση σε αυτό το κολασμένο σκοτάδι όλης της Ουκρανίας. 

Στερώντας από τον λαό της τον πολιτισμό, την ιστορία, τη μνήμη, τις κανονικές συνθήκες ζωής, ανάπτυξης, οι ουκρανικές αρχές τους στερούν το τελευταίο πράγμα που τους έχει απομείνει – τον Θεό.

Και για την OCU, στο οποίο θέλουν να οδηγήσουν τον κόσμο σε ένα στάβλο, πρέπει να καταλάβετε τρία πράγματα.

Αυτή δεν είναι Εκκλησία. Είναι μια οργάνωση που δημιουργήθηκε από πολιτικούς για να καταστρέψει την αληθινή Εκκλησία.

Γιατί οι αρχές της Ουκρανίας μισούν την αληθινή Εκκλησία.

Γιατί υπάρχει ένας ζωντανός Θεός σε αυτό, και ο θεός τους είναι ο Σατανάς. 

Γιατί η αληθινή Εκκλησία σε κάνει δυνατό, χαρούμενο, σκεπτόμενο, δημιουργικό και το καθήκον της είναι να μετατρέψουν έναν άνθρωπο σε ένα απανθρωπισμένο, ελεγχόμενο, συνεσταλμένο του κοπαδιού, δεσμευμένο στις κακίες και τα ένστικτά του. 

Είτε η ασέβεια μας κάνει έτσι, είτε μια ψεύτικη εκκλησία, που επινοείται ως ένα βήμα προς την επόμενη ολοκληρωτική αθεότητα.

Οι «ιερείς» τους είναι λύκοι ντυμένοι με ράσα και κουκούλες. Δολοφόνοι. Όχι, λιγότερο από δολοφόνουι. Γιατί δεν σκοτώνουν το σώμα, αλλά την ψυχή – είναι ακριβώς τέτοιο που ο Κύριος στο Ευαγγέλιο διέταξε να τους φοβούνται περισσότερο από αυτούς που σκοτώνουν το σώμα (Ματθ. 10:28).

Θα χαθούν σε μια στιγμή. Μην ντρέπεστε από την τρέχουσα βακκαναλία, την παγκόσμια υποστήριξη και όλο αυτό το info-hopping. 

Θα ξεχάσουμε αυτούς και ολόκληρη την 30χρονη ανθρωπογενή ουκρανική διάσπαση, μόλις απελευθερωθεί η Ουκρανία και σταματήσει η υποστήριξη της διάσπασης από τις κρατικές αρχές και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Θα πεθάνει ο ίδιος.

Αλλά πριν χαθούν, θα χαθεί το πολιτικό σχέδιο «Ουκρανία», του οποίου ο σατανικός χαρακτήρας είναι τόσο εντελώς προφανής τώρα.

Η πλημμύρα του Κιέβου, που υποσχέθηκαν οι προφητείες, σε λίγο καιρό αφού οι σχισματικοί βλασφημούν τον Θεό στη Λαύρα -στην κοινή μας ρωσική καρδιά- σίγουρα θα γίνει. Λένε ότι ακόμη και ο όρος μετρήθηκε – έξι μήνες μετά την ψεύτικη λειτουργία.

Είναι τρομερό να σκεφτόμαστε σε τι θα πνιγεί το Κίεβο μετά από μια τέτοια μομφή: στα νερά του Δνείπερου ή σε ποτάμια αίματος.

Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στα μάτια του Επιφάνιου και όσων υπηρετούν μαζί του αυτό διαβάζεται. Φαίνεται

Φαίνεται ότι γνωρίζουν ήδη το τέλος τους.

Άλλωστε διαβάζουν και το Ευαγγέλιο: «Ο κλέφτης έρχεται μόνο για να κλέψει, να σκοτώσει και να καταστρέψει. Ήρθα για να έχουν ζωή και να την έχουν άφθονη. Εγώ είμαι ο καλός ποιμένας· ο καλός ποιμένας δίνει τη ζωή του για τα πρόβατα. 

Και ο μισθωτός, όχι ο βοσκός, του οποίου τα πρόβατα δεν είναι δικά του, βλέπει τον λύκο που έρχεται, και αφήνει τα πρόβατα και τρέχει. και ο λύκος λεηλατεί τα πρόβατα και τα σκορπίζει» (Ιω. 10:10-12).

Θα έρθει η ώρα, θα κλείσει κιόλας, όταν στα σημερινά γκρίζα πρόσωπα, φορώντας κουκούλες, και σε ολόκληρο το σημερινό πακέτο της ουκρανικής ελίτ, ο λαός της Ουκρανίας θα διακρίνει αυτούς τους ευαγγελικούς «μισθοφόρους» και «κλέφτες». 

Και θα δουν τον αληθινό «καλό ποιμένα», που πραγματικά αυτή τη στιγμή «δίνει τη ζωή του για τα πρόβατα» Αμήν.

Πολλοί Γέροντες προφήτεψαν για τη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου ότι πριν την Αποκάλυψη, τα ιερά της θα βεβηλωθούν. Το Φλεβάρη το Καθεστώς αποφασίζει για να πάρει και την Κάτω Λαύρα!!!



ΠΗΓΗ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου