Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΕΙΣ (ΞΕΡΕΙΣ);

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!



Απέλαση του πρέσβη Ισραήλ από Κολομβία. Ο Πρόεδρος Κολομβίας συγκρίνει τη Γάζα με Άουσβιτς και την φρασεολογία Ισραήλ προς Παλαιστίνιους με αυτή των Ναζί προς Εβραίους!

O πρόεδρος της Κολομβίας ο Gustavo Petro συνέκρινε την « Γάζα με το Άουσβιτς » προχώρησε σε απέλαση του πρέσβη του Ισραήλ και διέκοψε κάθε διπλωματική κι εμπορική σχέση με Ισραήλ.

Η Koλομβία απέλασε τον πρεσβευτή του Ισραήλ και είπε στον πρεσβευτή «να ζητήσει συγγνώμη και να φύγει από τη χώρα».

«Αν χρειαστεί να διακόψουμε τις εξωτερικές σχέσεις με το Ισραήλ, θα τις αναστείλουμε. Δεν υποστηρίζουμε τις γενοκτονίες. Ο πρόεδρος της Κολομβίας δεν θα προσβληθεί».

Η Κολομβία ζήτησε τη Δευτέρα από τον πρεσβευτή του Ισραήλ να εγκαταλείψει τη χώρα της Νότιας Αμερικής εν μέσω επιδείνωσης των διαφωνιών σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου Γκουστάβο Πέτρο για τον πόλεμο με τη Χαμάς.

Ο υπουργός Εξωτερικών Alvaro Leyva είπε ότι ο πρέσβης , Gali Dagan, θα πρέπει «τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη και να φύγει» αφού επέκρινε τη σύγκριση του Petro για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα με τη ναζιστική δίωξη των Εβραίων. 

Ο πρόεδρος Κολομβίας , σε μια ανάρτησή του στο X, πρώην Twitter, κατηγόρησε τον Ισραηλινό Υπουργό Άμυνας Yoav Gallant ότι χρησιμοποιεί γλώσσα/ορολογία για τον λαό της Γάζας παρόμοια με αυτή που είχαν οι Ναζί για τους Εβραίους. (πχ.αυτό που είπε ο Πρόεδρος του Ισραήλ :”Ουδείς Παλαιστίνιος στη Γάζα είναι αθώος” ‘διότι όπως ο Γκαίμπελς έλεγε: ”Ουδείς Εβραίος είναι αθώος”.)

Στη συνέχεια ο απερχόμενος Πρέσβης του Ισραήλ ο Νταγκάν κάλεσε τον Πρόεδρο Κολομβίας να επισκεφθεί το μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ και το στρατόπεδο θανάτου Άουσβιτς-Μπίρκεναου, όπου ο Gustavo Petro απάντησε ότι είδε ότι «αντιγράφτηκε στη Γάζα».

Γάζα επί δεκαετίες υπαίθρια φυλακή το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης του κόσμου. η δε Δυτική όχθη υπό Κατοχή. 

Μπλόκα , συλλήψεις διοικητική κράτηση, κατ΄οίκον περιορισμός ως και παιδιών, ντου σε κάθε σπίτι όποτε θέλουν οι κατακτητές, παιδιά που μεγάλωσαν σε απομόνωση και χάσαν τα μυαλά τους και δεν αναγνωρίζουν ούτε τις μανάδες τους. Απεργοί πείνας πεταμένοι ως το θάνατο. 

Απουσία παντελής διεθνών οργανισμών, νομικών συλλογικοτήτων, θρησκευτικών εκπροσώπων, κρατών, συνασπισμών, διανόησης με την κάλυψη των ΜΜΕ και της κατευθυνόμενης δοτής δημοσιογραφίας. 

Μια Κατοχή και μια Γενοκτονία που συντελείται μεθοδικά καθημερινά υπό την κάλυψη της επιβαλλόμενης Λογοκρισίας.

Το Ισραήλ πρέπει να ξέρει από την ιστορία του ότι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης νικούν στο τέλος ότι ο άνθρωπος ή ένας λαός βγαίνει πάντα νικητής κι από την πλέον τερατοειδή φυλακή.



1 σχόλιο:

  1. Ο πατήρ Ελπίδιος εξηγεί τον πραγματικό λόγο που έκλεισε η Αγία Σοφία, τι ήθελε ο Πάπας να κάνει στην Αγία Σοφία και για επερχόμενο μέγα σκάνδαλο στην Εκκλησία σε 1,5 με 2 χρόνια (επειδή είναι πολύ μεγάλη η ομιλία παρακολουθήστε από το 1:04:14 και μετά)
    https://m.youtube.com/watch?v=UMRcdPAW9Wk

    ΑπάντησηΔιαγραφή