Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Η ΕΝΔΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΟΛΕΤΗΡΑ...

Η «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 




Του Αδέξιου Δεξιού

Η ιδεολογική ταύτιση Καραμανλή – Σαμαρά (ομιλία πρώτου στο Star Forum για δημογραφικό, ομιλία δευτέρου στη Βουλή κατά γάμου ομοφυλόφιλων) για το μέλλον της χώρας σε συνδυασμό με τον θερμότατο χαιρετισμό τους και την…παγωμάρα απέναντι στον Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ, δείχνουν ότι υπάρχει μια ιδιότυπη «πατριωτική συμμαχία» μεταξύ των δύο ανδρών.

Προφανώς τόσο ο Καραμανλής όσο κι ο Σαμαράς έχουν αντιληφθεί ότι η εθνομηδενιστική πολιτική του Μητσοτάκη απειλεί ευθέως πλέον την ίδια την ύπαρξη της χώρας και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Εξ ου και το κοινό μέτωπο.


Ο πανικός που διαχεόταν από τον Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε όλο το Ζάππειο ήταν απολύτως αιτιολογημένος, καθώς γνωρίζει ότι χωρίς τη στήριξη των δύο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ αποκλείεται να ανακόψει τη φθορά και να λάβει τα ποσοστά που ορέγεται στις ευρωεκλογές.

Αμφότεροι τον είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένα -κάνοντας ιώβεια υπομονή- να αλλάξει ρότα, αλλά τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Πλέον είναι αναγκασμένοι -όπως έπραξαν και στο παρελθόν- να βάλουν τη χώρα πάνω από το κόμμα.


Ας προσέχατε κύριε Μητσοτάκη.

Κι αν νομίζετε ότι με κινήσεις όπως αυτή της υποψηφιότητας του άλλοτε σαμαρικού κυρίου Μουρούτη θα θολώσετε τα νερά για να μπερδέψετε τους δεξιούς ψηφοφόρους, πλανάστε πλάνη οικτρά.

Το άδειασμα που επεφύλαξε ο Σαμαράς στον πρώην συνεργάτη του το κατέστησε σαφές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου