Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ Ο ΙΟΣ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ;

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:«Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ»! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!
ΒIΝΤEO




Δείτε και ακούστε τον Γιατρό Καρδιολόγο Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αθηνών πως περιγράφει τόσο αναλυτικά τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες..Ο κορωνοιός ειναι μια παραλλαγή της οικογένειας Κορωνοιών..

Ηταν ήπιος σε σχέση με τους προηγούμενους..Ζούμε επι αιώνες με αυτούς..και οι απώλειες είναι μικρές..Η θνητότητα σε μικτό πληθυσμό ειναι 0,2%..

Τα φαινόμενα δεν αξιολογήθηκαν και επιβλήθησαν φυλακίσεις με καταστρεπτικά αποτελέσματα..με πτώση του ανοσοποιητικού συστήματοςΤο ηλιακο φως δεν επίδρασε οταν κλείνετε μεσα..Οι Κοινωνικές επαφές και αυτές δημιούργησαν πρόβλημα…

Τα λοκ νταουν αύξησαν την φτωχοποίηση και το βιοτικό επίπεδο..αυξάνει τα νοσήματα και δημιουργείται πρόβλημα υγείας μαζι με το Οικονομικό…Στα επόμενα χρόνια θα δούμε τις επιπτώσεις στα νοσήματα σε δόσεις..Τα θετικά τεστ δεν είναι κρούσματα. Κρούσμα είναι να νοσεί..

Το να βρεις ενα μικρόβιο σε απειροελάχιστο βαθμό …Θετικό τεσ δεν σημαίνει οτι νοσεί κάποιος..Θα πρέπει να μπει σε ενα μεγάλο αριθμό..Κάθε ενας ο οποίος πέθανε τον έβαζαν στην ιδια δεξαμενή ως κοβιντ..

Ο κορωνοιός δεν εχει ταυτοποιηθεί απομονωθεί ..Δεν υπάρχει ενα εργαστήριο στο πλανήτη να εχει ενα φιαλίδιο μια ποσότητα απο αυτον …Αυτο που ανιχνεύεται ειναι κομμάτια απο το γονιδίωμα του..Το να βγει θετικο ενα PCR τεστ μπορεί να βρει ενα θραύσμα 

Μεχρι 25 και 26 κύκλους βγάζει αποτελέσματα Πάνω απο εκει είναι ψευδώς θετικά.. Αυτα τα λέει ο Κατασκευαστής του..Αυτο δεν αποδεικνύει νοσο..Οταν ανεβάζεις τους κύκλους και το πολλαπλασιάζεις.Οσες νεκροψίες έγιναν (περίπου 14) δεν βρέθηκε ούτε ενας δεν βρέθηκε να πεθάνει απο Κοβιντ.Ο νεκρός δεν μεταδίδει τίποτα!!!

Τα self test έδωσαν τραγελαφικά αποτελέσματα Τα περισσότερα ειναι ψευδώς θετικά..Γύσω στο 13% βγάζει θετικα και 87% ειναι λάθος και αυτο φαίνεται απο τα στατιστικά του ΕΟΔΥ..

Η μάσκα δεν προστατεύει απο... Οι μάσκες δεν προστατεύουν απο αυτά που εισπνέω...Ο αέρας περνάει απο τα πλαινά..

Μελέτη που εγινε σε δείγμα 10 εκ.ατομων που δεν νοσούν απέδειξε οτι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν..Γιατι τους βάζουμε μάσκα?

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ VIDEO…








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου