Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΒΕΛΓΟΣ IΟΛΟΓΟΣ,ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ


 KAARLE PARIKKA:«Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ» 

ΒΙΝΤΕΟ


 ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΙΜΟΣ ΩΣ ΙΟΣ RNA (ΟΠΩΣ Ο COVID19) Σ΄ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ DNA. ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ!

Ο Βέλγος Iολόγος,Περιβαλοντικός Μικροβιολόγος Kaarle Parikka, εξήγησε στις 2 Ιουνίου 2021 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα-μέσο ”kairos’‘ ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί με mRNA στον πληθυσμό θα δημιουργήσουν παραλλαγές και μεταλλάξεις του ιού. 

Ο Ιολόγος προβαίνει στην επιστημονική κατάρριψη του μαζικού εμβολιασμού και πολύ περισσότερο του υποχρεωτικού. Αποδεικνύει ότι υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα δεδομένα είναι άκρως αντιεπιστημονικός ο μαζικός ή υποχρεωτικός εμβολιασμός….

Στο ερώτημα για τη χρησιμότητας μάσκας επικαλέστηκε τον Έλληνα καθηγητή Ιωαννίδη που σύμφωνα όπως λέει με τη μελέτη του και τις αναλύσεις που έκανε στα δεδομένα από χώρες με lockdown και μη συγκριτικά δεν υπήρξε ουσιώδης διαφορά στα θετικά αποτελέσματα. 

Από αυτό ο Ιολόγος συμπεραίνει ότι κι όλα τα συναφή μέτρα όπως οι μάσκες δεν αποδείχθηκε να έχουν πραγματικό θετικό αντίκτυπο. 

Σαν Iολόγος λέει ότι o ιός μεταδίδεται περισσότερο και μολύνει σε εσωτερικούς παρά εξωτερικούς χώρους οπότε καταδεικνύει ότι από το lockdown δεν έχουμε σημαντικά οφέλη.. 

Oι μάσκες με βάση μελέτες επί πληθυσμών απέδειξαν ότι δεν έχουμε μεγάλα κέρδη δεν έχουν σημαντική χρησιμότητα, λέει.





Αποδεικνύει ότι υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα δεδομένα είναι άκρως αντιεπιστημονικός ο μαζικός ή υποχρεωτικός εμβολιασμός:

”Αν είχαμε ένα εμβόλιο άκρως αποτελεσματικό δεν θα ήθελα αν εμβολιαστεί όλος ο κόσμος ενώ η πανδημία επιδημία είναι σ΄εξέλιξη γιατί τα εμβόλια είναι προληπτικά μέσα .. 

Αν έχουμε ένα εμβόλιο όχι απαραίτητα λιγότερο αποτελεσματικό ένα μονoκλωνικό εμβόλιο( σσ. όπως τα σημερινά) κι αρχίσουμε να εμβολιάζουμε όλον τον κόσμο ασκεί επιλεκτική πίεση, επιτίθεται σε μια μόνο πρωτείνη, θ’ασκήσει πίεση στον ιό και τότε αυτός θα επιχειρήσει παράκαμψη και θα μεταλλαχθεί..κι επειδή αυτός είναι ένας ιός RNA (όπως ο covid19) σ΄ αντίθεση με τους ιούς DNA αυτοί έχουν αυτό το χαρακτηριστικό ότι μεταλλάσσονται τεράστια..

Eπομένως αρχίζοντας να εμβολιάζουμε σε περίοδο πλήρης εξέλιξης της πανδημίας ασκείται μια πίεση Δαρβινιστική πίεση επιλεκτική η οποία στην περίπτωση που ο ιός είναι πολύ μεταλλάξιμος θα δημιουργήσει μια πολλαπλότητα μια πλειάδα μεταλλάξεων παραλλαγών. 

Aυτό είναι ένα χτύπημα πόκερ οπότε θα έχουμε με απόλυτη βεβαιότητα μεταλλάξεις που δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνες (σσ παρακάτω παραδέχεται πως μπορεί να είναι και επικίνδυνες) αλλά θ΄ασκήσουν πίεση για να μπορέσουν ν΄αποφύγουν το ανοσοποιητικό σύστημα κι επομένως από τη μια θα βρεθούμε με εμβόλια που είναι αναποτελεσματικά (σσ. όπως και βρεθήκαμε) κι από την άλλη που δημιουργούν παραλλαγές μεταλλάξεις που θα πάνε να μολύνουν τ΄άτομα που είναι ήδη ασθενή ή που είναι ήδη εμβολιασμένα.

Αποφορτίζει τον όρο πανδημία τον θέτει στις επιστημονικές του βάσεις.

”Η παν-δημία είναι μια μετάδοση ασθένειας που γενικεύτηκε αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την αγριότητα τη σοβαρότητα της ;ίδιας της πανδημίας (σσ ξέρει καλά ελληνικά φαίνεται ο Βέλγος). 

Στα μονοκλωνικά εμβόλια που τέτοια είναι όλα αυτά εκτός από κάποια κινέζικα επιλέγουμε αυτή που αποκαλούμε πρωτείνη spike την εκχύουμε εξωτερικά του ιού …αλλά ο ιός μεταλλάσεται γιατί αυτός είναι ο μόνος του τρόπος να επιβιώσει”..





 

1 σχόλιο:

  1. Το μυαλό είναι σαν το στομάχι. Ό,τι τροφή του δώσεις, θα αντιδράσει ανάλογα.

    Όταν τρως υγιεινά το σώμα σου είναι υγιές κι έχεις ενέργεια για να βγάζεις τη μέρα σου και να μην αρρωσταίνεις.
    Όταν τρως μεταλλαγμένες, υπερεπεξεργασμένες και άλλες τοξικές τροφές το σώμα ζορίζεται και προσπαθεί εκτός από τις φυσιολογικές φθορές του να αποκαταστήσει και τις δικές σου κακές επιλογές, ενώ στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα του μείνει κανένα κουσούρι, ή καμία πιο σοβαρή αρρώστια.

    Έτσι είναι και το μυαλό: Όταν το ταΐζεις ως επί το πλείστον με την Ευχή, με ψυχωφέλιμα αναγνώσματα, Αγία Γραφή, βίους Αγίων, Πατερικά κείμενα, μεθόδους καλλιέργειας του κήπου σου, κλπ. η ψυχούλα σου θα τέρπεται και θα μεταδίδει την υγεία της και στο σώμα.
    Όταν όμως από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζεις αυτές τις τοξικές ειδήσεις και τα σχόλια άλλων σαν κι εσένα, τότε είναι επόμενο να επηρεαστεί η συμπεριφορά, η ψυχολογία και ο όλος τρόπος σκέψης σου και δεχόμενος τους αριστερούς λογισμούς που σου σπείρει ο εχθρός σου θα αρχίσεις να απομακρύνεσαι επικίνδυνα από τα νάματα της πίστης μέχρι που θα φτάσει αυτή να έχει διακοσμητικό ρόλο. Δηλαδή θα πέσεις από το 2ο στάδιο της γνώσης που εμπιστεύεται για όλα τα Θεό στο 1ο στάδιο της λεγόμενης ψιλής γνώσης, όπου ο άνθρωπος θεωρεί ότι μπορεί από μόνος του να ξεπεράσει όλα τα προβλήματά του χωρίς τη βοήθεια του Θεού, αλλά με τη βοήθεια αυτών που επί δεκαετίες ψήφιζε και που τώρα τον εγκαταλείπουν μόνο, έρημο και φιμωμένο στην κοιλάδα του Κλαυθμώνος, για να τον κατασπαράξουν οι νοητοί λύκοι (γκρίζοι και μη).

    Όσοι μπορούμε, ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή του Ιωσήφ του Ησυχαστή (προσαρμοσμένη στα δικά μας νερόβραστα κοσμικά μέτρα), ο οποίος μετά το μεσημέρι δε δεχόταν κανένα στο κελί του, ούτε ο ίδιος έβγαινε. Κι εμείς αντίστοιχα ό,τι μάθουμε από ειδησεογραφία μέχρι το μεσημέρι. Μετά να ησυχάζουμε και όσο μπορούμε να ασχολούμαστε με τα πνευματικά. Διότι αλλιώς, πώς θα φωτίσει ο Θεός τα μυαλά, πώς και τι να σκεφτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή