Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ...


 ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!
ΒΙΝΤΕΟΆρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Βγήκε στο ΣΚΑΙ και η Ντόρα Μπακογιάννη για να μας πει οτι ο Εμβολιασμένος κολλάει απο τον ανεμβολίαστο!!!

Η κ.Μπακογιάννη παίζει το επικίνδυνο ρόλο που της έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ..Το ρόλο του διχασμού της Κοινωνίας που την έχουν τρομοκρατήσει με τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ …

Εαν ο εμβολιασμένος δεχθούμε ότι κολλάει απο ανεμβολίαστους τοτε αυτό δεν είναι ΕΜΒΟΛΙΟ!!

Τοτε ερχόμαστε στο οτι το μονο που θέλουν ειναι να εμβολιάσουν τους πολίτες για αλλο λόγο…Γι αυτό και δεν ξέρουμε ολα τα συστατικά του σκευάσματος που το ονόμασαν εμβόλιο …

Ποιος ο λόγος να εμβολιάζονται οι πολίτες με το δηθεν εμβόλιο οταν δεν τους παρέχει την προστασία απο τον ιό??
Οταν παραδέχονται οτι οι εμβολιασμένοι κολλάνε γιατί να το κάνουν?

Συνεπώς αποδεικνύεται αυτό που ολοι ξέρουμε με τα δημοσιεύματα τους οτι ο σκοπός τους είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ των ανθρώπων και η ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…

Ηδη αυτό φαίνεται στα ελλιπή και κουτσουρεμένα στοιχεία στη Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων …Παρα ολα αυτά ο αριθμός των ΝΕΚΡΩΝ σε 5 μήνες 13.000 και ο αριθμός των Παρενεργειών 1.350.000 δείχνει οτι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για τον άνθρωπο.

Το ιδιο δείχνει και “Κανε το εμβόλιο” και “Οχι μην κάνεις το astrazeneca και οι αποσύρσεις του Τζόνσον” κλπ

Ειναι οι ίδιοι που σας έλεγαν οτι ειναι ασφαλή αυτα τα εμβόλια και τα αποσύρουν….Είναι οι ιδιοι που σας διαβεβαίωναν και βλέποντας το θανατικό και τις παρενέργειες έχουν μπερδευτεί και αποκαλύπτονται..

Προσέξτε τα περισσότερα σκευάσματα και οι τοξικες ουσίες τα νανοσωματίδια και τα prions οι μαγνητικοί κρύσταλλοι που σου χώνουν και τοσα αλλα μας δείχνουν οτι δεν είναι εμβόλια αλλα ΟΠΛΑ που θα σκοτώσουν πληθυσμό..

Μας το λενε και χιλιάδες Γιατροί εγνωσμένης αξιας και Νομπελίστες που δεν εχουν καμιά σχέση με τα δικα μας ρεντίκολα που τα αρπάζουν απο τις Φαρμακοβιομηχανίες..

Μας τα έχουν πει και μόνοι τους κατα καιρούς με δημοσιεύματα και συναντήσεις τους σε video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο..

Είναι μια ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που σκοπό εχει να μειώσει πληθυσμό και να σκλαβοποιήσει τον άνθρωπο και να τον μετατρέψει σε ανθρωποειδές εξάρτημα τους…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ειναι οπλα ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ και δεν δρουν ολα άμεσα αλλά αργά και σχεδιασμένα να παίρνουν τις ΖΩΕΣ μας και την ελευθερία μας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
*To Video την Εθνική Κατακραυγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΔΕΙΤΕ τις παρακάτω ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ απο το Βιβλίο του 2007 2008..Θυμήσου το EVENT 201 τον Οκτώβριο του 19 που ανακοίνωσαν τη ριξη του Κορωναϊού και έκαναν και προσομοίωση..

Που μας είπαν ότι θα μειώσουν πληθυσμό και θα λάβουν όλες οι Κυβερνήσεις περιοριστικά μέτρα ελευθερίας και θα μας μπολιάσουν για μείωση πληθυσμού.
Αν μετα απο ολα αυτά πιστεύεις οτι θέλουν να σε σώσουν τρεχα να μπολιαστείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου