Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ; ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ; ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;

OΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ: ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ  ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! Η στροφή της Μόσχας κι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός! Ο ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα. Oι υπερδυνάμεις ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά των λαών. Αλλαγή πλεύσης μετα τη συνάντηση Πούτιν Μπάιντεν. Αντιπερισπασμός η ένταση με Δύση!!

”Η αντίσταση οργανώνεται στη Μόσχα ενάντια στη δικτατορία του Covid”. Ο Ρώσικος λαός δεν θα συγχωρέσει το Κρεμλίνο. Ο ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα.

Ενώ η Ρωσία είχε τη σοφία όλα αυτά τα χρόνια να μην πέσει στο λάθος που έγινε στη Δύση της αντιπαράθεσης των ελίτ και του πληθυσμού, το τσουνάμι Covid φαίνεται να πνίγει τα πάντα στο πέρασμα του και οι ρωσικές ελίτ εμπλέκονται, μερικές με φανατισμό όπως στη Μόσχα, άλλες από αδυναμία, στο δρόμο προς την παγκόσμια κοβιντιανή δικτατορία.

(σσ. όλα άλλαξαν μετά την πολυσυζητημένη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση Baiden -Dr. Putin στη Γενεύη αφού την επομένη η Ρωσία άλλαξε ρώτα και πήρε αυτή το leadership του γ’ ή κατ΄άλλους δ΄κύματος με πρόσχημα την μετάλλαξη Delta, κι ενώ τρέχουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στη Μόσχα φρόντισαν οι 2 εταίροι για κάλυψη με την αύξηση εντάσεων στη Μαύρη Θάλασσα βλ. συμβάν με αντιτορπιλικό και μεγάλα λεονταρισμούς αποπροσαντολιστικούς που έχουν κουράσει. 

Αντιπερισπασμός καθαρός την ώρα που η Ρωσία γίνεται η α΄τώρα δύναμη στο να επιβάλει την ισοπεδωτική ατζέντα του κοβιντισμού)

(Αλλαγή 360% του Πούτιν. Ενώ είχε δεσμευθεί ότι δεν θα επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό τώρα τον συνυπογράφει στη Μόσχα!! 

Αναξιοπιστία ξύλινη γλώσσα αιφνιδιασμός ολοκληρωτισμός…Κολοτούμπα πολιτική κάνουν ως και οι Πούτιν…. τι σου είναι η πολιτική…) 

Aποτέλεσμα σύμφωνα με το RT η Μόσχα έγινε η πρώτη πόλη στον κόσμο που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του ιού κορωναϊού όχι μόνο για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, αλλά και για τους υπαλλήλους σε μια σειρά βιομηχανιών που αντιμετωπίζουν το κοινό, συμπεριλαμβανομένης της εστίασης, των μεταφορών και των μουσείων.

Αξιωματούχοι στη ρωσική πρωτεύουσα δημοσίευσαν την παραγγελία την Τετάρτη, επικαλούμενες ανησυχίες για την επιδεινούμενη τοπική επιδημιολογική κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, το 60% των εργαζομένων σε επιλεγμένες επιχειρήσεις και οργανισμούς θα πρέπει να εμβολιαστούν. 

Οι διάφοροι τομείς περιλαμβάνουν επιχειρήσεις μεταφορών, τροφίμων και ποτών, τράπεζες, καθώς και εκείνους που εργάζονται σε ινστιτούτα ομορφιάς, θέατρα, μουσεία, γυμναστήρια, σπα και αίθουσες μασάζ.

Ο Δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιανίν ανακοίνωσε μέτρα που περιλαμβάνουν την υποχρεωτική σάρωση κωδικού QR για είσοδο σε χώρους φιλοξενίας, όπως εστιατόρια,, παμπ και άλλους δημόσιους χώρους.

Μόνο σε αυτούς που έχουν απόδειξη εμβολιασμού, αποδεικτικά στοιχεία ότι είχαν κοροναϊό τους τελευταίους έξι μήνες ή αρνητικό τεστ PCR τις προηγούμενες τρεις ημέρες θα δοθεί το ψηφιακό πιστοποιητικό. Όσοι είχαν μόνο μία δόση του εμβολίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι επίσης επιλέξιμοι βάσει του προγράμματος.


Η Μόσχα διατάσσει υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid-19 για ορισμένους εργαζόμενους που εξυπηρετούν το κοινό.

Μόνο ντελίβαρι για ανεμβολίαστους.Τα γεύματα σε πακέτο και η παράδοση θα είναι η μόνη επιλογή που διατίθεται σε όσους δεν διαθέτουν κωδικό QR.

Οι επιχειρήσεις σε βιομηχανίες όπως η φιλοξενία, οι μεταφορές και η ψυχαγωγία θα πρέπει να αποδείξουν ότι το 60% του εργατικού δυναμικού τους έχει εμβολιαστεί ή αλλιώς αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα. 

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες μπορούν να αναστείλουν το προσωπικό χωρίς αμοιβή για να καλύψουν τις ποσοστώσεις τους. Παρόμοιοι κανόνες έχουν επιβληθεί στην Αγία Πετρούπολη και σε άλλες ρωσικές περιοχές.

Νωρίτερα την Τρίτη, η διαμεσολαβήτρια της χώρας για τα ανθρώπινα δικαιώματα Tatiana Moskalkova χαρακτήρισε την κίνηση «ανέντιμο παιχνίδι». Είπε ότι «οι μηχανισμοί με τους οποίους εφαρμόζονται προκαλούν μαζική ψύχωση και κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται τον εξαναγκασμό».

Ωστόσο, το Κρεμλίνο υπερασπίστηκε την απόφαση του Σομπιανίν, με τον προεδρικό εκπρόσωπο Ντμίτρι Πεσκόφ να λέει ότι υποστήριξε τα νέα μέτρα ως απάντηση σε μια εξαιρετικά δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση.


Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου 1 στους 10 Μοσχοβίτες εκτιμάται ότι είχαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Ωμός φασισμός ο κόσμος απέρριψε έμπρακτα τον εμβολιασμό. Τώρα εκβιάζουν απολύουν απειλούν. ήδη κόσμος χάνει τη δουλεία του γιατί δεν κάνει τον ανίερο με τη συνείδησή του συμβιβασμό.

Ωστόσο, ο ρωσικός πληθυσμός δεν είναι έτοιμος, όπως έχει δείξει η ιστορία, να παραδοθεί χωρίς μάχη, ”Η αντίσταση οργανώνεται στη Μόσχα ενάντια στη δικτατορία του Covid” (σσ. ο ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα) να εγκαταλείψει τη γη και τον πολιτισμό του, τα παιδιά του προς τα παγκοσμιοποιημένα συμφέροντα. 

Η αντίσταση είναι οργανωμένη. Γίνεται έκκληση, ειρηνικά, αλλά έντονα, στους ηγέτες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, θα ήταν καλό να θυμούνται ότι δεν θα είναι σε θέση να κυβερνούν (μακρά) εναντίον του λαού τους.

Η έναρξη του υποχρεωτικού εμβολιασμού από τη Μόσχα, ένα κίνημα που βαθμιαία μολύνει το έδαφος αυτής της μεγάλης χώρας, δεν γίνεται τόσο εύκολα όσο αναμενόταν.

Ωστόσο, η εταιρεία Norilsky Nikel προειδοποίησε όλους τους υπαλλήλους της ότι εάν δεν εμβολιαστούν, δεν θα πάνε πουθενά για καλοκαιρινές διακοπές και δεν θα λάβουν μπόνους.

 Και υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός καταγγελιών αυτού το είδος, απειλές για στέρηση μπόνους, απόλυση …(σσ. η Ρωσία εφαρμόζει τώρα το αμερικανοισραηλινό μοντέλο που για να είμαστε δίκαιοι πολλές αμερικάνικες Πολιτείες το απέρριψαν, δηλ. τ’αμερικάνικα ληγμένα προωθεί.Έχει στήριξη από Ισραήλ αφού την συμπεριέλαβε στις χώρες από όπου δεν θα δέχεται πτήσεις λόγω covid19) “

Πιστεύει ορθά ότι η τόνωση του εμβολιασμού με αυτές τις ελευθερωτικές διαδικασίες δεν είναι «ένα τίμιο παιχνίδι». Ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύει να «προστατεύσει την κοινωνία» προκαλεί, με δικά του λόγια, «μαζική ψύχωση, φόβο των ανθρώπων να αναγκαστούν».

Στο κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης της Νομικής Σχολής, από την πλευρά του, έθεσε το ζήτημα της παρανομίας του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του Covid, στην τρέχουσα κατάσταση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας. 

Έστειλε επίσημη επιστολή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου V. A. Sadovnitchny, καθώς και σε όλα τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου, αμφισβητώντας τη νομική ισχύ της υποχρέωσης των εκπαιδευτικών να εμβολιαστούν κατά του Covid. 

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι εκτός από την άνευ προηγουμένου πίεση που ασκείται στο διδακτικό προσωπικό, ο Πρύτανης ξεκίνησε επίσης την ιδέα της πρόσβασης σε μαθήματα στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους για τους μαθητές που υπόκεινται στον εμβολιασμό τους.

Και, πράγματι, ο πληθυσμός δεν βιάζεται να εμβολιαστεί. Όσοι ήταν πεπεισμένοι το έχουν ήδη πράξει, αλλά η συντριπτική πλειονότητα δεν βλέπει την ανάγκη, ειδικά όταν ο Υπουργός Υγείας προβλέπει υποχρεωτικό επανεμβολιασμό κάθε 6 μήνες εναντίον του Covid στην επιδημική φάση (η οποία φαίνεται αιώνια). 

Μερικοί είναι πρόθυμοι να παίξουν το παιχνίδι αγοράζοντας ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και η επιχείρηση αναπτύχθηκε τόσο καλά ώστε ο Οργανισμός Παρακολούθησης Επικοινωνιών, Roskomnadzor, έχει κλείσει περισσότερους από 150 ιστότοπους που πουλούσαν αυτό το σουσάμι στον νέο κόσμο. Συνελήφθησαν επίσης μεμονωμένοι πωλητές.

Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ριζοσπαστική, με την έναρξη δοκιμών εμβολίων στη Μόσχα σε εφήβους ηλικίας 12 έως 17 αυτό το καλοκαίρι.

 Διαδικτυακές αναφορές κυκλοφορούν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, επισημαίνοντας τη μαζική και άμεση παραβίαση των δικαιωμάτων, κυρίως, από τον δήμαρχο της Μόσχας Σομπιανίν και την Πόποβα (η οποία είναι επικεφαλής του «αγώνα κατά του covid» με επικεφαλής τον Οργανισμό Παρακολούθησης της κατανάλωσης και ζητoύν την παραίτηση τους καθώς και την ανάθεση έρευνας στο FSB και στην εξεταστική επιτροπή σχετικά με τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων και των εταίρων τους. 

Απαιτείται να σταματήσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η προπαγάνδα, η οποία την πραγματοποιεί, προκειμένου να τερματιστεί η υστερία στα μέσα ενημέρωσης. Ζητείται επίσης να διεξαχθούν σοβαρές και ανεξάρτητες μελέτες φαρμακευτικών ομάδων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, ιδίως για τη θεραπεία ατόμων.

…Στις 23 Ιουνίου, οργανώθηκε δράση σε όλη τη χώρα. Πραγματική δράση…

Η αντίδραση του πληθυσμού είναι υγιής: απαιτεί επιστροφή στο κράτος δικαίου, επιστροφή στην κανονική, εθνική λειτουργία των θεσμών και επιστροφή στον ορθολογισμό. Ας ελπίσουμε ότι θα εισακουστεί και ότι οι κυβερνώντες ελίτ της Ρωσίας θα θυμούνται ότι η μόνη υποστήριξη της Ρωσίας είναι ο λαός και ο στρατός της. Διαφορετικά δεν υπάρχει….

Σε τι εξυπηρετεί να καταστρέψετε τη χώρα σας στο όνομα του φιλελευθερισμού, εάν πρόκειται να διαλυθεί σε μια παγκόσμια, απάνθρωπη και ανορμάλ δικτατορία;

Ο δήμαρχος της Μόσχας ένας ευγενής ξεπεσμένος αριστοκράτης των διεφθαρμένων πάντα ελίτ ο Sergei Sobyanin ο οποίος είχε διατάξει πολύ σοβαρό lockdown την άνοιξη του 2020, επέστρεψε στις κακές παλιές του συνήθειες και άρχισε να επιβάλλει εμβολιασμό. 

Μέχρι τις 16 Ιουνίου, ο εμβολιασμός ήταν ένα απόλυτα εθελοντικό ζήτημα στη Ρωσία, διαθέσιμο σε οποιονδήποτε το ήθελε, αλλά κανείς δεν αναγκάστηκε να εμβολιαστεί. Στις αρχές Ιουνίου, Ρώσοι αξιωματούχοι είπαν ότι η πανδημία ήταν πίσω μας. Δεν διαψεύσθηκαν, αναθεωρητές..

Και προφανώς μόνο το 9% του ρωσικού ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί. Οι άνθρωποι ήταν αρκετά χαρούμενοι και επαναπαυμένοι. Τους ανήγγειλαν μια νίκη και μετά αμέσως ότι έχασαν τον πόλεμο. Εμπαιγμός όμως ο Ρώσος πολίτης έχει τεράστια πολιτική εμπειρία.

Όλα άλλαξαν από τη μια μέρα στην άλλη. Σήμερα, η προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού στη Ρωσία είναι αδιάκοπη.( είναι και το θέμα των αδιάθετων εμβολίων . Η Ρωσία δαπάνησε αμύθητα ποσά στην παραγωγή δεν μπορούν αυτά να πάνε αδιάβαστα) Στα κοινωνικά δίκτυα, οι προπαγανιστές κηρύττουν μίσος προς ανεύθυνα άτομα που έχουν αρνηθεί το εμβόλιο. ]

Τους αποκαλούν “δολοφόνους”. (σσ Μόλις δημιουργήθηκε η μόνη σοβαρή αντιπολίτευση στη Ρωσία που έχει τις ρίζες της στην αυθεντική Ρωσία.) Πολλοί εργοδότες σχεδιάζουν να απολύσουν τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους τους. 

Η Μόσχα εισήγαγε και πάλι κωδικούς QR για εστιατόρια. Στην πόλη Νίζνι, ζευγάρια που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν μπορούν να παντρευτούν. Στο νότο, εκκλησίες και τζαμιά έκλεισαν για τους προσκυνητές. Η αλλαγή είναι τόσο ξαφνική, τόσο βάναυση και απρόσμενη!

Ο Δρ Alexander Ginzburg, διευθυντής της Gamaleya, ο προγραμματιστής και παραγωγός του εμβολίου Sputnik V, συμβούλεψε τους ανθρώπους να επανεμβολιαστούν προκειμένου να προστατευθούν από την ινδική παραλλαγή, το φοβερό Delta, ακόμα κι αν έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Σε τι εξυπηρετεί να καταστρέψετε τη χώρα σας στο όνομα του φιλελευθερισμού, εάν πρόκειται να διαλυθεί σε μια παγκόσμια, απάνθρωπη και ανορμάλ δικτατορία; (russiepolitics 25/6/21,rt)

1 σχόλιο:

  1. Αμ τι νομίζατε; Ποιος γίνεται πρωθυπουργος ή προεδρος χώρας αν δεν παρει έγκριση από αυτούς που πραγματικα διοικούν τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή